• USAMEN POWER
    Na látod, ez az a kibaszott nagy hülyeség. :DD Ezt a bolygót még a Nasa se látta, vagy ha titkolják, nem tudják azt annyira titkolni, hogy valamelyik amatőr csillagász ne vegye észre a távcsövével...
    Mellékesen 2010 -ben emelkedik az ekliptika síkjára, ami azt jelenti, hogy az Északi féltekén is látható. Ettől függetlenül délen már látható, csak az a helyzet hogy ott se látta még senki. Neten még mindig ugyanazok a képek vannak fent, amik már évekkel ezelött is fent voltak. Egy konkrét cikk sincsen, egy olyan bolygóról, ami 18x akkora mint a Föld, itt van tőlünk 3 évre, az az pár 100 ezer km re, és már szabadszemmel is látható kéne legyen. A cikkek többnyire arról szólnak, HA ideér, milyen pusztítást okozhat, meg hogy elvileg vannak lakói, akik leszállnak a Földre, stb. Ez mind mind csak világvége hangulat, és pánik kelltés. Mikor először olvastam az X bolygóról, bedőltem én is, para voltam 1-2 napig, de utánanéztem, és már teljesen más szemszögből nézem ezt az egészet. Főleg hogy 2012 -re rengeteg féle világelmélet van, a Föld rezgésszámának a megváltozásától a dimenzióváltásig, sőt a jelenleg a Földön kialakzuló extrém időjárási, és természeti helyzeteket, lásd: Indonézia és környékén 2 hurrikán, és egy földrengés + Cunami kombinációk, mind az X Bolygó közeledésére van ráfogva, ami egy kibebaszott nagy hülyeség, ha valaki egy katasztrófa után néz, hogy miért is történt.