• BlackRose
    Nem tartozok azok közé... de ami a forrásokat illeti olyan dolgok vannak bennük mint pl. IA-128 amely az IA-64 el kompatibilis (az IA-64 az Itanium nem x86, az x86 az AMD64 vagy Intel64 (azelőtt EM64T) néven ismert) tehát ez nem stimmel... főleg ha tudjuk, hogy az IA-64 nem éppen sikeres a piacon akkor miért csinálna most az Intel vele kompatibilis 128 bites architektúrát? Nem beszélve, hogy a 64 bites softver is még csak most fog elterjedni (én jómagam már majdnem 3 éve 64 bites OS-eken futok de az alkalmazások nagyon kis része 64 bites). És még valamit jelenleg az IBM Roadrunner is csak 64 bites... és ha tudjuk, hogy a szuperszámítógépek esetében kb. egy évtized volt a 64 bites architektúrák előnye (azért mert ott szükség volt mert a 32 bit már nem felelt meg) akkor nehezen tudom elképzelni, hogy most amikor a szuperszámítógépeknek is elég a 64 bit akkor majd most úgy egy lépésben jön a 128 bites asztali CPU és a 64 bites Windows... szerintem egy nagy félreértés... mint mondtam lehet, hogy csak a filesystem-ről van szó vagy valami másról.