Látásjavító bambulás
  • dronkZero
    #67
    "(nem hónapokkal, nem hetekkel, hanem csak napokkal!)"
    Ezt nem baj, ha nem hiszem el? Csak mert ehhez tudni kéne napra pontosan, hogy mikor kellene születni, az ember(meg a természet) meg egész egyszerűen nem ennyire precíz. Kb két hétnyi szórása van a "normális" terhességnek.

    "A 8 hónapos csecsemőt pedig akkor miért teszik inkubátorba?"
    Hogy _biztosan_ életben maradjon.

    " Mert egyébként nem lenne életképes"
    Ez nem igaz, az inkubátor nem életben tartja, csak védi. De nyilván a 8 hónapra szülés kockázatos.
    De említhetném a kengurut is, az meg aztán gyakorlatilag még félig magzat, amikor születik.

    "Remek, 500 év múlva nem 6-8, hanem 60-80 védőoltást kell belépumpálni, hogy ne vigyék el a mindenféle újabb mutációk által okozott betegségek."

    Mé' nem szarod le, mi lesz 500 év múlva? Ha lesz annyi oltás, akkor lesz. Meg egyébként mi a bajod a védőoltással? Ugye nem NWO-s "jajcsipetültetnekbelénkamivelmegmanipuláljákagondolatainkat" parád van?

    "A kutyáknak is van a parvora meg a szopornyicára szelekciós nyomás, mégsem mutálódnak."

    Ez max az immunrendszer hatásosságára evolúciós nyomás, konkrétan nincs olyan tulajdonság, amivel ezt ki tudja védeni.

    "Civilizációs betegség? Akkor mivel magyarázod, hogy rengeteg gyerek már eleve valamire-valamikre allergiásan születik (pl. tejérzékenység, lisztérzékenység, tojásérzékenység, stb.)?"

    Nagyon egyszerű: 9 hónapig közös az immunrendszerük, ha az anyáé már idétlenül működik (allergia), az simán átadódik. De ez nem genetikai változás, hanem környezeti hatás.

    "Lehet hogy azért diagnosztizálnak többet, mert valóban több is van belőle? Nem biztos, hogy nyerő dolog az okot az okozattal magyarázni. Nem azért esik az eső, mert vizes lettem..."

    Ugyan már 70 éve is _gyökeresen_ más volt a világ, nagyszüleim totál más életvitelt folytattak, és csak akkor mentek orvoshoz, ha vér folyt, vagy nem tudtak felkelni az ágyból. Ma meg van 30szor annyi orvos, meg minden kis szarsággal odamennek az emberek, olyanokkal, amikre pár évtizede még csak legyintettek.