Nagyon tetszett. Jók voltak a platformrészek, és a harcrendszer is bejött. A különleges képességek kombinálása is zseniális volt. A grafika szerintem szép volt, bár 2010-ben volt ennél szebb is, de megteszi... semmi bajom nem volt vele. Nagyon hangulatosak voltak a helyszínek, és tényleg néha visszajött a SoT trilógia érzés.
negatívumként a sztorit mondanám, mert nagyon érdektelen, és unalmas... ahogy a befejezés is. Dahakáról semmi szó nem esik, és ez is nagyon bántott. A másik dolog, hogy iszonyat rövid a játék, és nagyon nem is emlékszem olyan részre ahol annyira megakadtam volna, hogy fél óráig gondolkoztam volna merre kell menni. Még egy dolog nem jött be, a főellenség. Oké, hogy az előtte lévő rész zseniális, maximális kihívással, és iszonyatos, epikus látvánnyal. De a bossfight maga egy érdektelen, kihívásmentes szarság... Na, mind1 majd meglátjátok. Még egy negatívum, hogy nem lehet visszatölteni pályarészeket, amit utálok egy ilyen játéknál. A SoT trilógiában, de még a 2008-asban is lehetett külön menteni, nem értem itt miért kell ilyennel baromkodni. Pl újrajátszanék egy nagyon izgalmas részt, de nem tudok, mert nem tudom a játékállást visszatölteni... Most kicsit többnek tűnhet a negatívum, de higgyétek el, hogy ettől függetlenül jó a játék.
Összességében nem csalódtam, nagyon jó a játék, és biztosan újrajátszom majd még a nyár folyamán valamikor. Addig meg ökörködök egy sort az arénában. :D