1452
-
Dehogynem... tökéletesen megy... -
bcrics #731 a játék akkor sehogy sem indul még? -
vzajcev #730 Router? -
Hi all
játék inditásnál ezt a hibaüzenetet kapom...ugyanezt kapom a AC2 játéknál is...nemtom mi lehet a baj.az internet gond nélkül megy....:/
-
razor03 #728 Ha jo a buli egy este is elfogy az:D:D:D -
Fagyit???? Hát én nem kívánom ilyen melegbe az ilyen édességeket, viszont a sör jöhet. Tegnap vettem egy rekesz Pilsner Urquellt, most, hogy ilyen meleg van meg persze VB-t nézni se lehet sör nélkül, elfog fogyni egy hét alatt. -
Én a WW-t mediumon 9 óra alatt toltam végig... 9 életfeltöltővel.
TFS-t mondjuk 8 óra alatt. De lehet h volt ez is 9. :D -
God of War 1-2 nem hajazott ennyire a reflexekre, és sokkal többször káromkodtam benne. TFS esetében egyszer sem húzta fel magam. Talán enyhített a helyzeten a recall... -
Hát nekem nem adtak azok sem 10 óránál többet... Talán a WW... -
És nem is siettem... Minden szarkofágot begyűjtöttem, minden létező vázát összetörtem... Általában béna vagyok platformrészeknél, de igazán csak egyszer bénáztam, egy csapdasorozatnál, akkor is azért, mert nem volt elég életerőm, és "sand tank"-om... Amúgy szerintem nagyon erőltetett ez a Razia átadja az idő visszapörgetésének képességét... -
Akkor ez elég rövid viszonylag ha az előző részekhez viszonyítjuk mivel azok 10 óránál több játékidőt adtak... -
7-8 órás a játék, szal tegnap délelőtt óta bőven kitolható:D -
Te normális vagy? xd Megvetted aztán meg 1 nap alatt kinyomod értelmes volt ennyire sietni vele.(legalább akkor kiélvezted volna minden percét, persze ennél azért valamivel hosszabb ideig) -
*EDIT: Magyar fordítás: Tűrhető. Voltak kemény hullámvölgyek, de összességében megállja a helyét. Amit nem tudod megbocsátani az: "medallion" = "pecsét" de a játék második felében már medál... "lever" = "emeltyű" - na ilyen magyar szót még nem hallottam... -
Na, végigtoltam a játékot.
Nagyon tetszett. Jók voltak a platformrészek, és a harcrendszer is bejött. A különleges képességek kombinálása is zseniális volt. A grafika szerintem szép volt, bár 2010-ben volt ennél szebb is, de megteszi... semmi bajom nem volt vele. Nagyon hangulatosak voltak a helyszínek, és tényleg néha visszajött a SoT trilógia érzés.
negatívumként a sztorit mondanám, mert nagyon érdektelen, és unalmas... ahogy a befejezés is. Dahakáról semmi szó nem esik, és ez is nagyon bántott. A másik dolog, hogy iszonyat rövid a játék, és nagyon nem is emlékszem olyan részre ahol annyira megakadtam volna, hogy fél óráig gondolkoztam volna merre kell menni. Még egy dolog nem jött be, a főellenség. Oké, hogy az előtte lévő rész zseniális, maximális kihívással, és iszonyatos, epikus látvánnyal. De a bossfight maga egy érdektelen, kihívásmentes szarság... Na, mind1 majd meglátjátok. Még egy negatívum, hogy nem lehet visszatölteni pályarészeket, amit utálok egy ilyen játéknál. A SoT trilógiában, de még a 2008-asban is lehetett külön menteni, nem értem itt miért kell ilyennel baromkodni. Pl újrajátszanék egy nagyon izgalmas részt, de nem tudok, mert nem tudom a játékállást visszatölteni... Most kicsit többnek tűnhet a negatívum, de higgyétek el, hogy ettől függetlenül jó a játék.
Összességében nem csalódtam, nagyon jó a játék, és biztosan újrajátszom majd még a nyár folyamán valamikor. Addig meg ökörködök egy sort az arénában. :D
8/10 -
krisztian922 #717 Nagyon rég :) de nagyon rég is léptem be legutóbb. 2007ben regeltem de szerintem 1+ évig nem jelentkeztem be ^^ akkor ez a gond na mind1. -
2007-es reg... -
Mikor regisztráltál?Mert a gumit meg sajátot 3hónapig nem tudod megnyitni. -
krisztian922 #714 Látni lehet a linket de valahogy megnyitni nem. -
Akkor nyisd ki azt a csipád szemed. 
Ma bevégzem a TFS-t. Most tartok a végső csatánál. Vacsizok egyet, és belekezdek. :) -
Pedig van kedvencekben is benne van!
-
fib #711 Én se látok warez topicot ? -
Lehet hogy mégse lesz finálé videó, mert piszok nehéz ez a vizes terem és bénázok 1 sort.
-
Köszi! -
Nincsenek. Viszont a tapaszpontot adó szarkofágokat néha nem könnyű megszerezni, és többnyire jól el vannak rejtve... -
Ebben a részben is vannak life upgradek és rejtett vagy nehezebben megszerezhető kardok? -
Hát akkor örülök. :) Még élvezhetem egy ideig. Tudom, hogy Razia nem segít, de "belemászott" a kardba. :D -
A fináléban összaszarod magad, olyan hosszadalmasra sikerült és persze hangulatosra. asszem nem vagy te még a legvégén... van még 2 óra kaland, ha jól emléxem. rashia nem segít am bossfightba -
Na, lassan közeledek a játék vége felé. Megszereztem Salamon kardját, és Raziával összefogva valszeg le tudjuk győzni Ratash-t. majd meglátjuk. :) a fináléról is lesz videó, ez 100%. :) -
gyusa #703 NAGY igazságot mondtál
-
Nos #702 vagy a fagyi helyett az icewind dalet -
Ilyen melegbe inkább veszek egy hordó fagyit az árából
-
Nos #700 szerintem is vicces, ne légy már ilyen lánylelkű :)
pedig nekem sincs meg a játék -
gyusa #699 Jólvan de ha egyszer újonnan jön az ember ide és mint máshol a fórumon nics itt hogy warez topic (a kép alatt) az az egyén honnan tudja hogy van vagy nincs egy hsz-be volt csak megírva... -
Nem otthon kéne rinyálni, hogy játszani akartok. Menjetek el a boltba és vegyétek meg. -
De igen... mivel egyesek nem képesek felfogni, hogy itt nincs warez, muszáj ilyen és ehhez hasonló "poénokat" alkalmazni:) -
gyusa #696 NEM anyira.... -
Nem, az is:) -
bgabor #694 Viccesnek érzed magad? -
Epic fail.
Most elakadtam... először a játékban. Igazából tudom, mit kell csinálni, csak megvalósítani nem tudom. Csapdákról van szó. A baj az, hogy elég csekély az életerőm, és 2 visszatekerésre van csak lehetőségem...