Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Egyébként mindig azok a legnyugtalanabbak akik meg se veszik. Nekik valahogy egy game az nagyon sokat jelent az életükben, mintha nem lenne még csomó más dolog is amivel lehet foglalkozni. Ha kijön pénteken, majd megveszem, de ha nem jön ki az se nagyon érdekel, vannak még jó dolgok az életben😄.

DarkSector
szép festmény is alkotás, de szar játékra....játékélmény, mert ugye képeket nézzük.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Csak PS2. 😊 Sztem rövidesen kijön PS3-ra is, a Last Guardian-nel egyidõben. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
PS2

The Protector
MIlyen játék az a shadow of the colossus?Mire jött az ki?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Csak HASONLÍT a SotC-ra, annyiban hogy itt is mindig egy központi terembõl indulunk és mindig csak 1 bosst kell legyõzni, esetleg 1-1 ellenfél. A SotC igazi remekmû, olyanhoz foghatóval még nem játszottam. Természetesen egyik PoP sem érhet a nyomába... egyszerûen egy kánaán a játék, odaülsz elé 2kor, és azt veszed észre h jé, este nyolc van, és még mindig csak 8 kolosszust öltél meg. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CalebJoe
Nem csak arra célzott hogy a Shadow of Colossus egy mestermunka a játéktörténelemben úgy mint a GOW részek, még a nyomukba se ér ha az összes POP-ot nézzük akkor se, bár akinek nincs vagy soha nem volt könzolja az nem is tudhatja miket hagyott ki.
Fehercsoki
Szerintem õ is a Skidrow boltban "veszi"😄

enlightened
Már kijött Amerikában, itthon meg pénteken fog, szóval nem tudom miért mondod;D

Atkamon
Szép festmény = alkotás ....

DarkSector
oks de a Shadow of colossus-hoz ne hasonlitsuk már pls, az a játék lealacsonyitása lenne, a shadow of colossus egy alkotás volt, míg ez a pop4 max egy szép festmény...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ma már nem jön ki..... 😞 Majd talán holnap jajjjjj de várom már! 😊
Most, hogy így mondod, utólag belegondolva tényleg az irányítás adta a nehézségét, csomót kellett szenvedni, mire megtaláltad 3D-ben, hogy honnan ugorva hova érkezel, min tudsz megkapaszkodni satöbbi.
Akkoriban viszont még annyira úttörõ volt ez a 3D játékmenet, hogy nem is igazán fogtuk fel, hogy az irányítás miatt nehéz, azt hittük, hogy minden ilyen játékot ilyen lesz irányítani... 😊
Talán az egyetlen 3D-s játék, amivel a PoP 3D elõtt játszottam a Populous 3 volt. Na az viszont egy zseniális játék volt, nagy kár, hogy nem folytatták a szériát... 😞
a 3D-s atomnehéz volt, ezért rühellték, de akkoriban még szerettem a nagyon nehéz játékokat, szóval engem nem zavart.
Most már tuti, hogy keresnék hozzá valami cheatet... 😊
Kongy
A 3Dvel az volt a baj, hogy nagyon nehéz volt, és a nehézség mellé még ótvar irányitás is társult. A grafika akkoriban szépnek számított nagyon, de egy játékot nem lehet a grafikájával eladni...

Atkamon
Nekem is nagyon tetszett a 2008-as PoP, elvoltam vele jó sokat. Az számomra egy olyan játék, ami megmutatja, hogy a videójátékok is simán elmennek mûvészetnek. Hihetetlen szép volt az egész... A játékmenetben voltak hibák bõven, de attól még nagyon tetszett.

Kongy
Ezt személyes sértésnek veszem, ugyanis sztem a 2008-as PoP GYÖNYÖRÛ volt (az más kérdés h vkinek nem jön be a stílus, de attol függetlenül olyan volt a graf mint vmi mûvészi munka) A SoT trilógiától viszont akármennyire jó volt a grafja, távol álljon! Más világ a 2... Szal a PoP 2008 sztem nagyon jó volt, nagyon szerettem, annak ellenére h nem lehetett meghalni, és hogy nem volt sok ellenfél... kicsit Shadow of the Colossus feelingû lett...

A WoW látványvilága sztem szintén kiváló. 2004-es játék, és egyes effektek nagyon szépek mai szemmel is... semmi kivetnivalóm nincs benne, és a WoW-ban amúgy sem a graf a lényeg. Én 100 órát toltam, felhúztam egy ork sámánt 50-es szintre, és azóta elõ se vettem... nem az én világom.

A 3D-sre is? Bár én nem játszottam vele, de általában nagyon lehordják az emberek.

Szerintem nagyon zsír volt a PoP 2008.
Mondjuk én minden PoP-ra ezt mondom a '89-es óta... 😊
DarkSector
az a cél-sádede ???
az SZAR...szar-szar....😄 meg a wow a aszra....<#buck>
de komolyan ott olyan volt hogy 1 embert ütsz egyszerre, meg segitett a szelemcsak, meg alig haltál...vicc.

nem tehetek róla, vannak játékok amik rétegjátékok, nem tetszhet mindenkinek, de vannak extra kivételek, mikor elb...nak valamit.

a wow csak simán olyan mint mikor a full plugin-es photoshopot elinditom fullképernyõn ....😄

jovanna nem cikizem többet....😄

Kongy
majd beírom mer még megrohamoznak. 😄

The Protector
Vigyázz mit beszélsz mert megköveznek.😊

Konty:A screenshotok játékokból topikba sztem írd be h nem saját képek mert özönleni fognak a hogyan fut?honnét szdted?milyen a játék? kérdések.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
hát pont ez a lényege naná hogy nem 2008-as, ha most a 4.részre gondoltok, arra a cell-shaded-szarra.

hát engem egyáltalán nem emlékeztet a pop 2008ra 😄 sztem ég és föld 😄

DarkSector
jah mert már akkor szép volt nagyon mikor kigyütt
😄

Kongy
Úgy olvastam "meleg vagyok" 😄 téll megártott a hõmérséklet/tanulás -utolsó héten, amikor 100 dogát írunk- nekem is. 😄 Már csak egy kis isteni színjáték (nem, nem Dante's Inferno-val való játék), és jöhet perzsia hercege. 😄

Amúgy sztem a T2T a mai napig pofás... szóval én a mai napig imádom annak a látványvilágát, de a TFS azért nyilván ütõsebben néz ki, bár nálam kicsit PoP 2008-as beütésû, ami nem nagyon tetszik, de majd meglátjuk PC-n, mozgás közben... pénteken...

DarkSector
szerintem full ua....mint az összes többi.
nekem aztán mindegy végre legalább egy normális játék.

én szarok a grafikára, a Two Thrones-nál picit legyen szebb azt jöhet az agymunka...😄

norbi2fraktal
felejtsd el hüle vagyok, meleg van fáradt vok, és már rosszol látok/olvasok

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
box-ot írt<#beka2>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Fehercsoki
Szerintem meg egyáltalán nem szép,egy csomó textúra kidolgozatlan.

DarkSector
mié konzolon csunya?

The Protector
Létezik az h szebb mint boxon?
Mert ezeken a képeken baromira durván néz ki!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
ja, láttuk...

Ma clone!?😊
VAn aki már megvette!

http://img256.imageshack.us/img256/5503/princeofpersia9.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/5282/uplaybrowser20100516183.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/5848/princeofpersia13.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/9904/princeofpersia14.jpg
Kongy

Ez tuti nem fake. 😊

norbi2fraktal

DarkSector
ezért adnék pénzt, de még nincs és ahhogy hallom a hireket még ezekután sem lesz.

The Protector
Hamarosan kint lesz torrenten.

Kongy
már meglehet vásárolni... Amazon.com-on

DarkSector
akkor jah usa 8!
én már kiváncsi vagyok rá.

Europában jun.11.-én jelenikmeg, USA-ba meg jun.08-án.

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Ma kellene elméletileg Pcre kijönnie..... kíváncsi vagyok.....
norbi2fraktal
simán,aláírásom,második sor vége<#wave>

Kongy
jaja, PoPát énis mindig bill + egérrel toltam. A TFS-t is azzal fogom.

Nálam a DMC4 egy külön állatfaj volt. Az oktató pályát kénytelen voltam bill+egérrel csinálni (gamepaddal sehogy nem ment), utána viszont végig gamepaddal.

A PoP-ket viszont csak bill+egérrel. Semmi nem indokolja gamepadet.

Kongy
jaj jöjjön már a játék, mer ennek semmi köze az eredeti témához. 😄 legutóbb az ac2t vártam ennyire, és nem csalódtam. 😄

Kongy
No igen a DMC4ben is jó a kontroller. Én ott szeretem, ahol nem olyan létfontosságú, vagy nem lehet mozgatni a kamerát. Bár az AC 1-2-ben is remek szolgálatot tett az x360as kontrollerem.

Magiszter
A témához észrevétel:

DMC4-et elsõre billentyûvel vittem végig, majd szereztem egy kontrollert és azzal is kipróbáltam. Hát ég és föld a kontroller javára.

Dead Space-t is kipróbáltam elõször nyomorgával, majd billentyûzettel+egér. Szintén ég és föld, de a billentyûzet+egér javára. Szóval tényleg erõsen játékfüggõ.

Ahol célozni kell valami fegyverrel és pontosságot igényel a dolog ott nálam a billentyûzet+egér jöhet csak szóba. Minden más tényleg kényelmesebb kontrollerrel, asztalra feldobott lábakkal, hanyatt-vágódva. 😄

Az én mellsõ végtagjaim alkalmatlanok megszokni a kontrollerrel célzást. Nem tudom, hogy miért lehet ez, pedig régóta szoktatom magam, vettem PChez egy kontrollert és minden játékot azzal játszok. Amelyikben nincs célzás az tényleg sokkal jobb vele, de amint elõjön az, hogy gyakran kell célozni azonnal váltok is vissza.