• Pio
    Én már elég kevés játékkal játszom, ráadásul psphez és dshez még szerencsém se volt, szóval arra, hogy csupa kacatok jelennek meg rájuk nem tudok érdemben reagálni, illetve ez egyetlen hónap, amit pont dobott a google, nagy általánosságban simán lehet, hogy az van, amit mondasz és jóval több játék jön PCre, mint bármi másra.
    Én csak azt tudom, hogy 6-10 éve még ha jött egy fasza új trailer, akkor a végén a feliratokat már meg se néztem, csak megjegyeztem a játék címét, ma pedig ha jön egy új trailer, ami tetszik, akkor a végén mindig izgulok, hogy ott lesz-e a PC embléma a feliratoknál és sajnos egyre gyakrabban nemleges a válasz.
    Ez természetesen abszolút nem reprezentatív felmérés, csak tapasztalat... :)
    Persze ahogy írtam, nem sokat játszok már, szóval annyira nem fáj a dolog. Szerencsére két nagy kedvenc szériám is (Settlers, PoP) a Ubisoftnál van és ők egyelőre kitartanak a PC mellett. Illetve az örök kedvenc HoMM is náluk van, nagyon remélem, hogy a jövőben még kihoznak valami épkézláb folytatást neki. Ezeknek a szériáknak a tagjait előbb-utóbb meg is szoktam venni.