Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Persia The Forgotten Sands trailer - MAGYAR FELIRATTAL!

http://tv.gamestar.hu/video/prince-of-persia-the-forgotten-sands-trailer-magyar-felirattal

Prince23
Fehercsoki
De hát õ sem tudja jobban hogy milyen lesz mint mi.Egyébként nem az a bajom hogy egy ilyen cikket írtál ide be,hanem hogy ezt minden topicban megteszed😄 Elhiszem hogy kell a reklám,de hát akkor is.

Prince23
Most oly mindegy hogy ha egy pcguru vagy gamer365 cikket hoztam volna. ez itt egy cikk, kollégánktól.amiben leírja a POP-ot hogy milyen lesz

Fehercsoki
Miért írod be az oldalad minden topicba?Ennyire kell a reklám?

Prince23
nem fut.!!!
FLeT
sziasztok.
találtam egy ilyen verziót: Prince of Persia The forgotten sands XBOX360-STRANGE. Gondolom nem mûködik de hátha valaki már leszedte, az légyszi írja meg ha netán mégis futna.
Köszi!

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Fehercsoki
Szabadon lehetett járkálni,ennyit írtam,és azt lehetett is.

Prince23
Az új védelem majd csak a Ghost reconnál fog jelentkezni. szal addig van idõtök 😄

Kongy
Szabadon? Volt 1 központi terem. Onnan lehetett tetszés szerinti sorrendben menni. Azért ez nem sandbox. új PoP-tól ne várj opwnworld világot, mert az összes eddigi SoT trilógiás cuccos lineáris volt, oké voltak központi termek, meg a WW-ben választási lehetõség h mechanical tower vagy a kertek, de semmi több...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fehercsoki
Ja és akkor 2 napot várunk😄 Én úgy vagyok vele ha jó játék akkor úgyis megveszem,ha pedig szar akkor nem igazán érdekel hogy milyen védelem van rajta,és le tudom-e tölteni ingyen.

grebber
Lehet még tudják valamivel fokozni a védelmet.Majd kiderül!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
amúgy a DRM-et innentõl kezdve le lehet szarni. Splinter Cell is kinn volt a megjelenés napján. Itt már csak az szív, aki megveszi...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Remélem azt a plusz egy hetet GRAFIKAI TUNINGRA fordítják, mert ez így édeskevés....

snake200
sejtetem valahogy<#falbav>

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

MerlinW
De kár..😊

[merlinw.org]

Prince23
ProGabe
ezt is a magyar digic követte el, akárcsak az Assassins Creed 2 videót.

nekik sem tetszik a herceg:

"Ne tudd meg, hány kört kellett vele futni, és ahogy ilyenkor szokásos, az elsõ változat még egész jó volt... "

tölthetõ HD-ban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fehercsoki
Kb. semmit nem tudok róla,a prodigyre alapoztam,amiben szabadon lehetett járkálni.

The Protector
Open World?Mit vársz te?MAjd pont ezek fognak open wolrd világot csinálni neked akik tornádót meg firetrappet tesznek bele a játékba.Lófasz lesz a seggünkbe,meg egy szar prince játékunk.Biztos ki fogom próbálni és meg is veszem de csak azért mert minden rész megvan.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Érzésem szerint nem lesz olyan!

Fehercsoki
Egyébként szerintem ez tök hülyeség,hogy PCn nagy a warez ezért kell szaros védelem,konzolon talán még nagyobb...Ha valamit meg akarok venni,azt úgyis megveszem,viszont ha valamit nem akarok megvenni,akkor nem fogom attól megvenni hogy esetlegesen nem lehet letölteni...Egyébként meg túl sok az olyan játék amit érdemes legalább kipróbálni,és azért nem lehet mindet megvenni,és mostanában már demókat sem adnak ki arra hivatkozva hogy drága,pedig lehet csak aki meg akarta volna venni rájönne hogy milyen szar játék.Egyébként ez is olyan open-world szerû lesz mint a prodigy?

grebber
Be is veszed ezt a dumát a DRM miatt?
Elõbb meg akarják szedni magukat a konzolos eladásokból!Aztán letölthetjük majd ingyé.

Fehercsoki
Megint késik a szaros DRM miatt...(mi másért késne?)Egyébként ez is olyan open-world szerû lesz mint a prodigy?

The Protector
Ez csak a játékkezdõ videó.Ha jól megnézed ahova a videó végén kerül ott kezdõdik az ingame rész.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ok,közben rájöttem.. Hát ez a videó nem mond semmit

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

The Protector
Tegnap még ment.Az alatadd levõ gépigény linkben benne van a videó is!!!

nekem ez a videó nem jön be, azt irja ki,hogy privát videó... Esetleg linket adnál hozzá ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince23
Kongy
nekem meg olyan: ejj de fogyatékos ez az új herceg...

Atkamon
Jó videó, de valahogy a nézése közben olyan érzésem támadt, hogy "Tudnak ezek még bármi újat is mutatni?:S"

Kongy

Kongy
Faszom új már egy hete kinn van... -.-

grebber

Magiszter
Igaz. Mennyivel jobb lenne ha az egész játék a szerveren futna és nekünk csak a havidíjat kellene fizetni hozzá, meg kapnánk floppy-n egy 2 megás klienst. Persze utána is be kellene írni a kódunkat, a személyigazolvány számunkat, a taj számot és DNS mintát adunk közvetlen a retinavizsgálat után. Aztán ha szerencsénk van és mûködik is a szerver akkor játszunk.
Persze lesz egy 10.000 forint egyszer megvásárlási díj, utána meg 3000 forint havonta. Igaz hogy kb 3 óra alatt végigviszed de jönnek a DLC-k amik majd mindig adnak 1 új skin-t, vagy +1 óra játékidõt. És még örüljünk is neki.
Aztán jönnek majd az olyan perek hogy: "Jaj bíróúr, nem direkt törtem be a Pentagon szervereire és játszottam az Atom-táskán pasziaszt, csak az Assassin's Creed 5-el akartam játszani, de rosszul írtam be a linket." és hasonlók.

zola2000
Nem tudom, de én már az elejétõl fogva azt mondtam, hogy a drm szerver nem fog érni semmit, amíg csak a játék azonosítását bízzák rá, mert azt át lehet hidalni.

A

Atkamon
Nem tudom felfogni, hogy miért csinálnak híreket abból, hogy "valaki azt mondta, hogy a Ubinál dolgozik..." Ennyierõvel bárki mondhat bármit...

zola2000
Ja, emiatt az Assassins Creed 2 óta kerülöm az ilyen ubisoftos casual játékokat, a splinter cellt is kihagytam, ezt is ki fogom. De ahogy látom nem a konzolosok miatt casualosodnak a játékok, mert itt a pcs topicban is a többségnek tetszenek ezek a cuccok...

A

zola2000
Talán most rendesen fog mûködni a DRM (vagy megint csak addig fog kitartani mint az ac2nél?)

A

Prince23
CalebJoe
Ezek se látták még a GOW-ot vagy a Dante-t mert nem hiszem el hogy így akarnak kiadni egy PoP-ot ilyen nevek mellett, legalább azt a szintet kéne hozni vagy legalább hasonlót.
Ign preview: http://www.youtube.com/watch?v=T1C3fWeL1JQ
Magiszter
Nekem tetszik! Bár biztosan egy igénytelen kis senki vagyok... 😄

Prince23
egy kikúrt hack'n'slash szerûség lesz ebbõl
air dash bazzeg, meg hurrikánok, meg tûzcsapdák miez basszus?
sajnos nagyon rossz irányt vett ez a rész (is)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

The Forgotten Sands - Power
Ütõs darab lesz ez 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Kongy
A zene viszont baromi jó. 😄 De mondjuk realisztikus, hogy az egész hadsereget egy ütéssel leveri... azt látom hogy a harcban nem lesz kihivás... Az MI bután áll csak és várja, hogy lecsapják.... a játékos nem is sebzõdik...

Kongy
Kicsit jobban néz ki itt a grafika de a herceg mozgása továbbra is szörnyûûûûûûûûûûûûû. :=(

jóformán tök ugyanaz mint ami nemrég volt, csak most más játszik vele, de sajnos még mindig szar 😞
a nyílvesszõk is honnan repkednek bele a falba?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23