Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tv.gamestar.hu/video/prince-of-persia-the-forgotten-sands-trailer-magyar-felirattal
találtam egy ilyen verziót: Prince of Persia The forgotten sands XBOX360-STRANGE. Gondolom nem mûködik de hátha valaki már leszedte, az légyszi írja meg ha netán mégis futna.
Köszi!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
nekik sem tetszik a herceg:
"Ne tudd meg, hány kört kellett vele futni, és ahogy ilyenkor szokásos, az elsõ változat még egész jó volt... "
tölthetõ HD-ban
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elõbb meg akarják szedni magukat a konzolos eladásokból!Aztán letölthetjük majd ingyé.
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Next PC upgrade: 2022
Persze lesz egy 10.000 forint egyszer megvásárlási díj, utána meg 3000 forint havonta. Igaz hogy kb 3 óra alatt végigviszed de jönnek a DLC-k amik majd mindig adnak 1 új skin-t, vagy +1 óra játékidõt. És még örüljünk is neki.
Aztán jönnek majd az olyan perek hogy: "Jaj bíróúr, nem direkt törtem be a Pentagon szervereire és játszottam az Atom-táskán pasziaszt, csak az Assassin's Creed 5-el akartam játszani, de rosszul írtam be a linket." és hasonlók.
A
A
A
Ign preview: http://www.youtube.com/watch?v=T1C3fWeL1JQ
air dash bazzeg, meg hurrikánok, meg tûzcsapdák miez basszus?
sajnos nagyon rossz irányt vett ez a rész (is)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
a nyílvesszõk is honnan repkednek bele a falba?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬