1452
  • Reg5
    Az még nem indokolja, főleg ennél a játéknál nem. Na mindegy..
  • Kongy
    Elég nagy terek vannak benne néhol, és sok-sok ellenséges NPC...
    Nálam lazán megvan az ajánlott is. :D
  • Reg5
    4 giga ram? Mihez?
  • Magiszter
    A gépigényhez én ezt találtam:

Minimum:
    CPU: 1.6 GHz dual-core Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
    RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7
    Graphics: 256 MB DirectX 9.0c-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (NVIDIA GeForce 6800 / ATI RADEON X1600) (see supported list*)
    HDD: 8 GB

Recommended:
    CPU: 2.2 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 4400+ or higher
    RAM: 2 GB / 4 GB
    Graphics: 512 MB DirectX 9.0c-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI RADEON HD 2600 PRO) (see supported list*)

Note: *Supported Video Cards at Time of Release: NVIDIA GeForce 6800 / 7 / 8 / 9 / 100 / 200 / GTX series ATI RADEON X1600 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.

Szóval szerintem nem lesz itt gond al egtöbb ember számára. Nálam legalább is megvan az ajánlott (éphogy, de meg van :D ).
  • norbi2fraktal
    Minimum:

Processor: 2.6 GHz dual-core Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (2.2 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 4400+ or higher recommended)
    Memory: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7 (2 GB / 4 GB recommended)
    Graphics: 256 MB DirectX 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB recommended) (see supported list*)
    DirectXŸ: DirectX 9.0c
    Hard Drive: 8 GB
    Sound: DirectX 9.0c–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
    Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
    Internet Connection: Broadband Internet connection with 128 kbps or faster
    *Supported Video Cards at Time of Release:
    NVIDIA GeForce 6800 / 7 / 8 / 9 / 100 / 200 / GTX series
    ATI RADEON X1600 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
    Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
  • balee4
    Én a gépigényére leszek kíváncsi, ettől függ majd, hogy mire veszem meg PS3-ra vagy PC-re. Az összes korábbi újgenerációs rész PC-re van meg, szal jó lenne ezt is inkább PC-re.
  • Atkamon
    Jó, már leírtad párszor, hogy le fogod tölteni, de még most sem érdekel senkit.
  • Kongy
    Kiváncsi vagyok ha holnap megjelenik az USÁban lesz-e vajon törés 1-2 napra rá. Vagy csak 11-én lesz, mikor kijön a Steames verzió... remélem előbbi. :)
  • The Protector
    A grafika tényleg nem rossz.de majd h mit fog kapni a vérpistikéktől az baromi lesz.
    Mellesleg teljes áron én sem veszem meg.De amint lejjeb megy kötelező lesz beszerezni.
  • zkas
    Igen vannak benne ilyenek, de jó volt látni, hogy az (a csúnyácska) arany is mozgott a földön. Nem csak oda volt festve, hanem ahogy rámentünk mozgott is.
    Szval nekem összességében nem volt bajom vele. A harc sztem semmivel sem bugyutább mint pl a WW-ben volt, csak picit másabb. A grafika meg bőven jó.
  • Prince23
    Nagyon helyes:D
  • Kongy
    Nekem tuti tetszeni fog. 100%. Minden PoP-ra vevő vagyok, a 2008-ast is imádtam, holott rengetegen a sárga földig fikázták. És Protectornak igaza van, majd jönnek a warezos vérpistik, hogy mien ocsány a herceg, a graf, a mozgásanimáció, a harc unalmas, a platform túl nehéz, a karakterek gagyik, a történet gagyi... stb. De ez mind 'I dont care' kategória. Figyeljétek meg, hogy ÉN isteniteni fogom, ha egyszer a kezem közé kerül. Anno ez volt a God of War-ral is. Mindenki fikázta mert nehéz a platformrész... hát istenem, ezért volt jó játék. Persze földhöz basztam jónéhányszor a kontrollert, de végül nem bántam meg. :D
  • Reg5
    Én is, de nem teljes áron.
  • Pio
    Most úgyse nagyon tudsz a játékról beszélni. Konzolosok tudnának, de ők már nem nagyon postolgatnak. PCs megjelenésig szerintem nem akkora gáz az offolás, de ha mégis majd kigyalulják. ;-)
    Én például sose szidok olyan játékot, amiért nem fizettem, még akkor se, ha tényleg ócska. Olyankor inkább csendben maradok.
    De ismerve a PoP szériához viszonyulásomat nagyon, nagyon gyengét kéne produkálniuk ahhoz, hogy csalódnom kelljen... :)
  • Pio
    Én már elég kevés játékkal játszom, ráadásul psphez és dshez még szerencsém se volt, szóval arra, hogy csupa kacatok jelennek meg rájuk nem tudok érdemben reagálni, illetve ez egyetlen hónap, amit pont dobott a google, nagy általánosságban simán lehet, hogy az van, amit mondasz és jóval több játék jön PCre, mint bármi másra.
    Én csak azt tudom, hogy 6-10 éve még ha jött egy fasza új trailer, akkor a végén a feliratokat már meg se néztem, csak megjegyeztem a játék címét, ma pedig ha jön egy új trailer, ami tetszik, akkor a végén mindig izgulok, hogy ott lesz-e a PC embléma a feliratoknál és sajnos egyre gyakrabban nemleges a válasz.
    Ez természetesen abszolút nem reprezentatív felmérés, csak tapasztalat... :)
    Persze ahogy írtam, nem sokat játszok már, szóval annyira nem fáj a dolog. Szerencsére két nagy kedvenc szériám is (Settlers, PoP) a Ubisoftnál van és ők egyelőre kitartanak a PC mellett. Illetve az örök kedvenc HoMM is náluk van, nagyon remélem, hogy a jövőben még kihoznak valami épkézláb folytatást neki. Ezeknek a szériáknak a tagjait előbb-utóbb meg is szoktam venni.
  • Pio
    Ez jogos, amit mondasz, sajnos erre mondják azt, hogy egy társaság annyira erős, mint amennyire a leggyengébb láncszeme... :(
    A kiadók nem fognak tudni különbséget tenni aközött, hogy ki DDoS-elt, ki törte fel a MW2-t, satöbbi, hanem egyszercsak meghozzák a döntést, hogy a továbbiakban nem foglalkoznak ezzel a platformmal és kész... :(
  • The Protector
    remélem ha kijön a game akko nem lesz ennyi off-hozzászólás.
    Onnantól szerintem csak fikázás lesz.Jönnek a warezbetyárok és leszarozzák a grafot.Előre készüljetek h vannak benne olyan efektek,főleg az arany ahogy meg van csinálva h félelmetes.

A mozgás is darabos,a harc bugyuta,de legalább a mienk:)
    én várom és meg is veszem.
  • buklee
    "Nyilván a wareztársadalom termelői nem hackerek hanem a horoszkópjukban olvassák, hogy hogyan kell 1-1 játékot feltörni."
    persze nyilván a hackerek termelik az egészet, de most azért mert 1 valaki vagy egy csapat(nem tudom ki támadta a szervert)kibaszik a vásárlókkal nem hiszem, hogy azt kéne mondani, hogy ez az egész úgymond wareztársadalom vagy nekik kéne ezt felróni. Azért ha én nem vettem meg mondjuk az AC2-t egyből hibás leszek a feltört ubi serverért?
  • Kongy
    és ez már 100%? :) Csakmert ha kijönne még 11 előtt (Mo-i megjelenés) akkor lenne törés még mielőtt megvenném az eredetit, ergo letöltöm, és nem veszem meg. :D
  • Pio
    Ez esetben nevetséges vagyok, így jártam.
    Nyilván a wareztársadalom (igen, ezt a kifejezést használom totálisan önkényesen a pontos definiálása nélkül, aki ahogy akarja úgy érti, ha valakinek bántja a fülét/szemét, akkor attól elnézést kérek) termelői (gyk. a lényege, nélkülük nem is lenne warez) nem hackerek (h/cr, mint kezdőszimbólum vitába szerintem kár belekezdeni is, még a wikipedia se különíti már el a crackereket, az olyan 10-12 éve volt divat), hanem a horoszkópjukban olvassák, hogy hogyan kell 1-1 játékot feltörni.
    És nyilván a hackertámadás mögött legális vásárlók állnak, akiket mérhetetlenül megbánt, hogy online kell lenni (jesszum pepi!) ahhoz, hogy játszanak.
    És nyilván még véletlenül se akartak kib*szni a legális fogyasztókkal, meg se fordult a fejükben, hogy ezzel bizony vastagon kib*sznak velük.
    De még egyszer, ha nevetséges vagyok azzal sincs semmi bajom, legalább szereztem mindenkinek 1-2 derűs pillanatot... ;-)
  • Atkamon
    Hát pedig csak azokkal basztak ki. A DRM maradt, akik megvették meg nem tudtak játszani.
  • buklee
    "Magyarul ismét megmutatta a wareztársadalom, hogy nem szimplán nem szeretnének fizetni a játékokért, hanem ott tesznek keresztbe azoknak, akik esetleg pénzt is szeretnének a munkájukért, ahol tudnak."
    Azért ne legyünk már nevetségesek. Az ingyen letöltőket ("wareztársadalom"?) keverni a hackerekkel. Amúgy is a támadás a DRM elvi ellenzése miatt történt, nem a játék megvásárlóival akartak kibaszni.
  • doggy90
    us junius 8, eu junius 11.
  • Kongy
    People someone tell me when will Ubisoft release TFS? Amazon.com writes Jun 8, Steam writes jun 11. Then WHAT???
  • Kongy
    Nope.
  • felegyi
    Srácok, csak egy kérdés; Felbukkan a játékban a Dahaka?
  • doggy90
    igen, multiplatformra gondoltam : )

van itthon ps2 nosztalgiazni (metal gear, getaway), ps3 tobbek kozott az altalad felsorolt cimek miatt (+heavy rain, resistance, condemned 2, cod3, jrpg-k). ezenkivul a ps3-at hasznalom media centernek, dvd, bd, minden marcsak ezert is megeri szerintem. a psp-t eladtam a szamomra gyenge felhozatal miatt. imadtam ps-en jatszani, de mostanaban a multi cimek minosege annyira bantja a szemem, hogy a pc lett az elsodleges platform. a digitalis terjesztes kenyelmessege is tetszik, ugyhogy a nem ce kiadasokat altalaban steamen veszem.
  • Kongy
    Jó most a DS-re csupa kacatok jelennek meg, PSP-re dettó, ráadásul még kis számban is... PS3 nem előzi le a PC-t, a Wii sem, csak az Xbox 2 játékkal. Hát az komoly előny...
  • Pio
    Max Magyarországon, mert itt annyira nem elterjedtek a konzolok. Xbox még csak-csak terjedőben van, de ps3at, wiit elvétve látsz csak.
    Világszinten SOKKAL több játék jön konzolra, mint PCre és platformonként nézve is sokszor beelőzi 1-1 konzol a PCt.
    ITT VAN például egy előző havi megjelenési lista.

DS - 29
    XBOX - 20
    WII - 18
    PS3 - 18
    PC - 18
    PSP - 10
  • Kongy
    Mármint multiplatform? Vágom. Én anno a PS2-t csak a God of war 1-2 miatt vettem. :D Most PS3-ra fáj a fogam God of War 3, Uncharted 1-2, Killzone 2 miatt. :D
  • doggy90
    multikkal pc-n jatszom inkabb, sokkal jobb minoseguek.
  • Kongy
    Azt csak a Jövő tudhatja...
    Mellesleg nem mindegy neked? Aláírásodból látom hogy van PS3-ad, miért nem veszed meg arra a CE-t?
  • doggy90
    vegulis lesz pc-s collector's edition? sehol se latom.
  • Kongy
    Így is több játék van PC-re mint bármelyik konzolra. Képzeljétek el az 576-ot. Bal oldalon PC játékok végig, jobb oldalon végig konzolosok, DE külön szekciókra osztva, X360, PS3, PS2, Wii részleg, tehát így együtt van annyi konzoljáték mint PC...
  • Shep
    Ja csak ebben az a szép, hogy ez a támadásos dolog nem lett megerősítve, az UBI meg nyilván nem fogja azt mondani ,hogy hát igen mi nem készültünk fel, egyszerűbb ráfogni a gonosz hackerekre. Egyébként a Skidrow NFO-ban pl. benne is volt ,hogy ők nem intéztek semmilyen támadást, mert egyáltalán nem volt rá szükségük. Hogy mi a tényleges igazság azt csak az illetékesek tudják. PC-re meg mindaddig lesznek játékok amíg a kiadóknak megfelelő mennyiségű profitot termel.
  • Kongy
    ja, én is meg fogom venni a PoP TFS-t, habár simán letölthetném is, de nekem kell egyszerűen, a DRM ellenére is...
  • Fehercsoki
    A jó játékokat mindig megveszik PCn is...
  • xxxpaulxxx
    Akkor mostantól vegyél meg minden játékot és jobb lesz!
  • grebber
    Bónusz: Tesco Gazdaságos ízű nyalóka!
  • Kongy
    ja, Tescoban állitolag valami ajándékkal/bónusztartalommal. :D