• Broafka
    az egész fórum saját vélemények kinyilvánításáról szól, szerintem olyan mind1 ebbe bele kötni, tudod jól hogy az én véleményem.
    Csak azzal van a baj, hogy többi PoP fórumban is marhára fikázzák ilyen szempontból, mert amikor a SoT meg a régi PoP-ok kijöttek akkor még ott virított a tojáshéj a seggeden. Szóval azért mert egy figurára ráraknak egy turbánt, kezébe egy kardot, attól még az nem PoP

Nézd ha az idő homokját nem vesszük figyelembe, szóval az idő manipulálását akkor nincs benne túl sok olyan elem ami baromi hihetetlen lenne. Falon futás felfelé lehetséges. A támadásai is hihetőek. Esetleg a falon futás oldal irányban a hihetetlen benne (habár az mindig a PoP-ot képezte) de még azt is meglehet csinálni, csak nem ennyire hosszasan. Azért mert el van egy kicsit nyújtva, attól még hihető. Két fal közötti ugrálás is lehetséges, csak az sem ilyen hosszasan.
    De ami ebben az újban van falon futás az már nem igazán, hogy belengetem magam a rúddal, ugrok egyet neki a falnak, aztán azon felfutok. Legalábbis SZERINTEM az már egy kicsit hülyeség.

továbbra is egy szar, fos, anime, japán hülyeség volt a 2009-es PoP, és rajtam kívűl sokan gondolják így, úgyhogy innentől kezdve én már nem akarok többet erről vitázni