Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rohadt jó volt!
Grafika gyönyörû, fõleg a végjátéknál... az valami mesés volt
Zenék és hangok még mindig kitûnõek
Irányítás gamepaddal totál jó volt... már nem tudnék ilyen játékot játszani billentyûvel
Játékélmény Princehez méltó;D
Nekem ez volt eddig az év játéka!
Viszont a végén az epilógusnál felmerült bennem a kérdés, hogy talán lesz még rész a sands of time sorozatba?:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
És eddig semmi baja nem volt a játéknak:D
Nekem olyan bajom lenne, hogy nem nyílik ki egy ajtó és már egy másik miatt kellett csökkentenem a nehézségi szintet, tehát azt mer nemtudom.(Az az ajtó mikor a csaj már benntvan a kardban és 3 idézõ embert kell lenyomni egy emelvényen.)<#help>#help>
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
amúgy nekem is ez a hibám van: link
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Amúgy a WW-t már 4x játszottam ki anno Win XP-n, hibátlanul. És nemhiába tartaom a mind a mai napig is a legeslegjobb POP játéknak.
és ez se 4 óra, szal tuti h az xfire egy rakás sz*r és nem mérte rendesen :)
Forza.
Mondjuk én csak normálon játszottam eddig.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ugorj le faltól-falig, annyira széles hogy nem emelkedsz, hanem ereszkedsz miközben ugrálsz ide-oda.
Nem minden bug ahol elakadunk :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A forgotten sands-ben a nehézségi fokot feljebb lehet rakni valahogy? Mert egy bug miatt le kellett vennem, hogy tovább tudjak menni. De szeretném vissza rakni normálra.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Most épp Prince of Persia maratont tartok, az elsõtõl a végéig végig akarom játszani történetileg sorrendben, szóval SoT, TFS, WW, TTT :)
Next PC upgrade: 2022
Tudtommal a SF csak akkor telepszik fel, ha az eredeti exe-t használod. És mivel tudod, hogy nem megy jól, második körben indítás elõtt felrakhattad volna a crack-et. (Szintén csak feltételezek, mivel ezt sem írtad, hogy hogy nem sikerült a crack használata)
Úgy tudom a neten van valahol SF eltávolító is.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Máskülönben ebbõl az egész mondatból az jött le, hogy letöltötted a teljes játékot warezba. egyáltalán nem említetted, hogy megkrekkelted az origit.
A mentéseket hova menti el a játék?
tipp: guruljál sokat...
különben jó a játék,jobb mint vártam :) csak tiszta bug sajna a skidrow
Az a baj, h az a fos azt igényli h újraindítsam a gépet, és akkor szarik be, akármit is csinálok. Crackel megy egy ideig, de csak addig amíg ki nem kapcsolom a gépet szal ne nézz hülyének baSzdmeg.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
egy másik: a végén amikor a nagy homokviharba ugráltatok nektek nem volt olyan hogy egy bejátszás után kiestetek a textúrából? akárhányszor próbáltam mindig ez van és nem tudom végigjátszani miatta. elég bosszantó. jah és a skidrow repack-es törése van fenn.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Hozza a régi stílust... csak sokkal gyönyörûbb és folyamatosabb grafikával:)
Viszont amit eddig észrevettem negatívumként az a könnyedsége... szóval a 2008as princehez hûen mindig visszarak az adott szakasz elejére, ha lezuhansz...
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
aggig csak szenvedés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"