Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
De gondolom PC-re nem adják ki a DLC-ket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

offkorzreg
lesz mert lesznek dlck :)

Nah sikerült végigvinni!
Rohadt jó volt!
Grafika gyönyörû, fõleg a végjátéknál... az valami mesés volt
Zenék és hangok még mindig kitûnõek
Irányítás gamepaddal totál jó volt... már nem tudnék ilyen játékot játszani billentyûvel
Játékélmény Princehez méltó;D
Nekem ez volt eddig az év játéka!

Viszont a végén az epilógusnál felmerült bennem a kérdés, hogy talán lesz még rész a sands of time sorozatba?:)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nálam is itt a gebasz:D
És eddig semmi baja nem volt a játéknak:D

Hali!
Nekem olyan bajom lenne, hogy nem nyílik ki egy ajtó és már egy másik miatt kellett csökkentenem a nehézségi szintet, tehát azt mer nemtudom.(Az az ajtó mikor a csaj már benntvan a kardban és 3 idézõ embert kell lenyomni egy emelvényen.)<#help>
igen olvastam a kommenteket és még szerencse hogy csináltam biztonsági mentést.másfél óra játékidõ után kellett rájönnöm hogy ez nem jó megoldás erre a hibára<#wilting> ugyan úgy kiesek. nah mind1 megnéztem a végét yt-n

rage
A youtube-os video hozzászólásai között írja valaki, hogy régebbi játékállás visszatöltése segített.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

imádom hogy mindenki így idefigyel rám komolyan.. köszi a sok segítséget<#szomoru1>
amúgy nekem is ez a hibám van: link

offkorzreg
végigvittem ma én is.tetszett nagyon.várom a folytatást :)

offkorzreg
már sikerült.de azért nem volt annyira könnyû ki kellett ismerni

Az, hogy volt egy hely, ahol valami oknál fogva nem nyílt ki a kapu. Rátapostam a körre, számolt is vissza, de nem csinált semmit. Olvastam lentebb, hogy a nehézségi fok megoldja, így váltottam és akkor már ki is nyílt a kapu. Hogy miért, nem tudom.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Prince23
Sajnos ez az ami nem megy, nem jön össze. hála krekknek. ja és semmi sem jön össze mert egyszerûen leesik mindenhonnan Prince.

Amúgy a WW-t már 4x játszottam ki anno Win XP-n, hibátlanul. És nemhiába tartaom a mind a mai napig is a legeslegjobb POP játéknak.

PersianWarrior
t2t a duplája.

x

arty
francokat volt 4 órás a t2t!

és ez se 4 óra, szal tuti h az xfire egy rakás sz*r és nem mérte rendesen :)

Forza.

Broafka
mi köze a bugnak a nehézségi fokhoz egyébként?

Mondjuk én csak normálon játszottam eddig.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ebben mi a bug?

ugorj le faltól-falig, annyira széles hogy nem emelkedsz, hanem ereszkedsz miközben ugrálsz ide-oda.

Nem minden bug ahol elakadunk :)

davidka003
Ki van írva, hogy ha lentebb veszed a nehézségi fokot akkor már nem tudod visszarakni csak ha újrakezded a játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sziasztok!

A forgotten sands-ben a nehézségi fokot feljebb lehet rakni valahogy? Mert egy bug miatt le kellett vennem, hogy tovább tudjak menni. De szeretném vissza rakni normálra.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Prince23
Broafka
egyébként, hol akadtál el? vagy mitõl? abban nekem nem volt olyan, hogy nem tudtam volna tovább jutni valami bug miatt vagy nem tudom.

Broafka
Nekem megvan az összes most eredetiben (kivéve az a bizonyos, aminek MOST itt is bannerként van, én azt nem nevezem Prince of Persiának, csak egy játéknak anime faszságokkal aminek valamiért ezt a nevet adták)

Most épp Prince of Persia maratont tartok, az elsõtõl a végéig végig akarom játszani történetileg sorrendben, szóval SoT, TFS, WW, TTT :)

Prince23
Én még a WW-ben elakadtam, muszáj volt krekkelni, de így meg az is bugos.

Broafka
amúgy a TTT-ben tényleg sok bug volt, de köze nem volt ahhoz, hogy eredeti e vagy sem.

tudsz küldeni egy mentést? mert pont azelõtt esek ki a textúrából valami bug miatt és nem tudok továbbjutni

grebber
Akkor nálad oltári nagy gáz lehet ugyanis a warez T2T-vel semmi gond nem volt a "warez" ellenére sem.

Next PC upgrade: 2022

Evin
Senki sem nézett hülyének. Csak arra kérdezett rá, amit te nem említettél. Mi honnan tudjuk mit próbáltál már és mit nem?!
Tudtommal a SF csak akkor telepszik fel, ha az eredeti exe-t használod. És mivel tudod, hogy nem megy jól, második körben indítás elõtt felrakhattad volna a crack-et. (Szintén csak feltételezek, mivel ezt sem írtad, hogy hogy nem sikerült a crack használata)
Úgy tudom a neten van valahol SF eltávolító is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kongy
de eleve ha nem nézel hülyének nem feltételezel rólam olyan dolgot, hogy nem próbáltam crackelni. Semmi bajom nincs veled, csak utálom ha hülyére vesznek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
"Hát én a T2T kalózverzióját tolom, mert igazából megvan eredetiben, de a geci StarForce nem kompatibilis a Win 7-tel és elbassza a gépemet, ezért kell kalózzal tolnom, és tele van buggal!"

Máskülönben ebbõl az egész mondatból az jött le, hogy letöltötted a teljes játékot warezba. egyáltalán nem említetted, hogy megkrekkelted az origit.

Prince23
Mi a fasznak beszélsz így velem? Ha valami gondod van jöhet pm-be:P nem kell fórumokon át csórikáznod velem!

Sziasztok!

A mentéseket hova menti el a játék?
Broafka
pff, nekem nem kellett 5 perc sem. Elég kiszámítható

tipp: guruljál sokat...

offkorzreg
én pont a végén vagyok a bossfightnál.Ratash hát elég érdekes azért hogy egyet csap és egybõl meghalok ugye idõvisszapergetés nincs mert Razia ereje gyenge és használni sem lehet.normalon játszom amúgy.eléggé felidegelt ma :D de majd megcsinálom
különben jó a játék,jobb mint vártam :) csak tiszta bug sajna a skidrow

davidka003
Én is így vittem végig pár hónapja Win7-en, minden hiba nélkül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Az volt az elsõ amit próbáltam te f...
Az a baj, h az a fos azt igényli h újraindítsam a gépet, és akkor szarik be, akármit is csinálok. Crackel megy egy ideig, de csak addig amíg ki nem kapcsolom a gépet szal ne nézz hülyének baSzdmeg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

én is megszereztem az összes fejlesztést és a felsõ kettõt nem engedi aktiválni. rákattintok, aktiválja aztán visszamegyek a játékba és semmi. újra aktiválhatom de ugyanez.
egy másik: a végén amikor a nagy homokviharba ugráltatok nektek nem volt olyan hogy egy bejátszás után kiestetek a textúrából? akárhányszor próbáltam mindig ez van és nem tudom végigjátszani miatta. elég bosszantó. jah és a skidrow repack-es törése van fenn.

Prince23
Elég ha krekkelted volna az eredeti példányt.

Kongy
Hát én a T2T kalózverzióját tolom, mert igazából megvan eredetiben, de a geci StarForce nem kompatibilis a Win 7-tel és elbassza a gépemet, ezért kell kalózzal tolnom, és tele van buggal! Ezekhez hasonlókkal! Vannak a falon függõ láncok, és egyiken sem tudok lecsúszni, mert a herceg testébe beleakad a lánc!! És nem enged tovább. Ez több pályán is van, ahol lánc található. A másik pedig, hogy vannak ilyen különbözõ mozgatható cuccok, és van amelyik az istennek sem akar mozogni, és akkor sem tok továbbjutni... Ilyen az origiben sosem volt... szóval vmit megpróbálok tenni, hogy ismét futtathassam az eredeti játékot. Bár már a DVD is el van törve, de ettõl függetlenül olvassa (!!) mert a régi XP-s gépemre felraktam, és ott hibátlanul ment... csak az a baj h az a nyaralóban van, és nem itthon. :S

redmonk
na sikerült végig vinni...nem igazán hosszú de élveztem minden percét nagyon jól megcsinálták szerintem és emlékeztem közben a régi eseményekre frankó nagyon

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Hmm... elkezdtem a játékot... isteni eddig:D
Hozza a régi stílust... csak sokkal gyönyörûbb és folyamatosabb grafikával:)
Viszont amit eddig észrevettem negatívumként az a könnyedsége... szóval a 2008as princehez hûen mindig visszarak az adott szakasz elejére, ha lezuhansz...

CroftManor
nah, végigvittem :) tegnap kezdtem. A közepe felé már kezdtem unni a sok vizes pályát...de túl voltam rajta... mondjuk az érdekes h minden fejelsztést megcsináltam és mégis írja az új fejlesztés érhetõ el xD Az a legfelsõ a dupla élet, de akárhányszor bejelölöm.. mindig kiírja h új fejlesztés... na mind1. Am nem volt rossz game

Nothing is True, Everything is Permitted

A T2T is kb annyi volt:P

RedDevilsza
Biztos easyn tolja, ott nincsenek ajtózárú bugok szerintem, legalábbis amikor én lejjebb vettem a nehézséget kinyílt az ajtó.

Kongy
Amikor elküldtem már láttam h jó nagy hülyeséget írtam. :D De nem akartam már duplázni megint.

Egyébként én nem értem ezt az egészet haverom sima crackfixel csere nélkül végigtolta és nekem is 2 helyen szaródott el és nincs fél óra a játékból hátra. Valakinek meg minden 2. ajtója zárva van crackfixel :S
Semmi gondom a színekkel! Amúgy ha 60 ezer forintos VGA-n akad neked a játék akkor gond van a gépeddel! :D Nekem egy 9600GT 512mb-al, 5200 AMD procival meg 2 giga rammal 1680x1050-es felbontáson full grafikán tökéletesen megy!

Atkamon
"reminds me OF" :)

Kongy
SÕT! Mondja azt is még az elején az egyik helyen, hogy " this reminds me Azad" aztán jönnek az ellenségek "this also reminds me Azad"

CroftManor
hát érdekes, már eleve telepítéskor a crack fixet tettem rá és így se jó. most ujra kezdtem másik fix-el, de már volt egy ajtó ami nem nyílt ki.. betöltöttem az utolsó checkpointot és kinyílt.

Nothing is True, Everything is Permitted

offkorzreg
ti tapasztaltátok már azt hogy erõsek lesznek a színek mintha egy réteg szín lenne még a játékon?egy idõ után lejön.fényes lesz a világos pl fehér szín,amikor razia-s rész van kb világít az egész kép nekem,meg amikor visszapergetem az idõt,kb alig látom.amúgy tökéletesen megy a játék és nagyon szép is.talán az új crackfix repackban ez a bug?

DarkSector
jah nem mondtam még, de énse játszok vele, várj vele míg lesz aki egy krekkel végigviszi, és ha lesz ien krekk na majd akkor.
aggig csak szenvedés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"