Star Wars - The Clone Wars - Republic Heroes
-
Mindenképp létre kell hozni egy profilt a játékhoz.
Ez lesz az a profil ahova menti majd a játékállást.
Ez olyan mint a new user meg ilyenek.
A home gombra előjön a LIVE konzol, ott készíts egyet.
Amíg ezt nem tudod megcsinálni addig nem ment.
Azt ne kérdezd hogyan kell csinálni meg ilyenek, menj oda a home menüvel azt próbálkozz. Ha nem tudod megcsinálni senki sem fogja itt megfogni a kezed, és elmondani részletesen hogyan kell.
Gamespot meg többi online újság iszonyat lepontozta a game-et. 3,5 és 5 pont közötti értéket kapott.
Az utóbbi időben mondtam mindenkinek akivel beszélgettem ne sajnáljon kiadni pénzt egy jó gamepad-re. Itt nem valami rumble meg ilyenekre gondolok, hanem gyűjtsetek ha kell tovább és vegyetek egy XBOX360 controllert a PC hez .
EZ AZ!
Olyan 14-15e körül van mivel azonban elnyűhetetlen hígyjétek el megéri. Minden játék kiírja A,B,Y,X stb és nem kell szenvedni hátradőlsz és játszol.
Ezzel a kütyüvel elég élvezetes a játék. Bár valóban más a megcélzott réteg mint számítottunk többen, azért gyors pörgős. Igazából nekem az a gáz a hogy kicsit kevés fajta ellenfél van, de ugye klónhadsereg meg robotsereg harcol, tömegével jönnek ugyanolyan robotok.
Ami másik gáz ha már van LIVE és ki van hegyezve Co-op lehetőségre is, milyen LÁMA dolog , hogy nincs a játékban multiplayer csak egy gépen lehet ketten menni. Ez egy nagy öngól volt ehhez a játékhoz. CO-OP multi kekllett volna LIVE online-ban.