Star Wars - Republic Heroes

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello ezt miért írja ki amikor elindítom a játékot(nem eredeti torrentrõl szedtem le, ncore) "Game Engine Error: 0x80000003" Error Message.
segítsetek pls
még az elsõ pályán vagyok. nem tudom megölni a nagy polipfejû robotot. a lábára kell felugrani miután bénítom erõvel, de utána vhogy nem tudom leütni a lézerágyúit. vki segíthetne, hogy kell kivitelezni, kár lenne abbahagyni még az elején...

help plíz !

Vagyis bocsi az elõbb rosszul írtam, nem silver, hanem platina.
Sziasztok. Most toltam végig a game-t, és annyi kérdésem lenne csak, hogy felesleges idõt ne pocsékoljak azzal, hogy van értelme minden küldetést "legjobban", azaz Silverre megcsinálni, illetve, tudom e hasznosítani-e valamire azt hogy megszereztem az összes Artifact-ot? Vagy csak annyi bónusz van amennyit meg tudtam vásárolni?
Elõre is köszi a választ.
DarkSector
jah beirtam már
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
Ha van Live kulcsod, itt is használható.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
#119-esre nem tudsz valami tippet, mert nekem van egy gyanúm, hogy csak eredetivel lehet online coopozni...nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
lol, jó vagy. azért lestem, miért dicséred ezt a fos grafikát. igen TFU-nak gyönyörû a grafja. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
viszont ezekután értem RUMKOLA hsz-át.
ez valóban jószívû értékelés a 70%.
Inkább legyen 40 vagy 45% 😄

DarkSector
LLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL
összekevertem a Force Unleashed-topikkal!

SSSSOOORRRYYYYYY XD

Jah ez valóban gyalázatos, mintha olyan érzése lenne az embernek, hogy ez csak egy összecsapott hulladéknak készült volna. gyalázatos a minõsége a másik star wars-hoz képest, és hiába meseszerû, lehgett volna igényessebb...

sorry mégegyszer, elnéztem.
vagyis egyetértek veled. XD

balee4
Hát nézd meg a textúrákat, khmm, mint a fos.

Amúgy a nagyon gyenge igen 70%, mert az ennél gyengébb játékokkal nem játszok. 😄

DarkSector
jah ezzel egyetértek, de az utcsó mondat után oda kellett volna tenni, hogy kategóriáján bellül viszont az eddigi legjobb...
mert mutass még egy hasonló Star Wars részt...ami megközelíti ezt.

jah és mi mosottas a grafikán? nekem végig tû éles volt.

nálad a nagyon gyenge az 70%?
<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

DarkSector
Coopozni csak LIVE-on keresztül lehet??? Most online coopra gondolok.

atiiisanevem
sziasztok, valaki meg tudná mondani nekem hogy 3adszorra hogy kell megölni azt a robotot?😄 amikor 1 ilyen kör alakú cuccon állunk és 2 rákos droid jön folyamat, az meg lézerezik meg tûzgolyózik. sehogy sem tudom megsebezni

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

Most ezzel jáccok, mer a Risen, Batman Arkham, az OP2 untatnak. Jó kis játék ez, szórakoztat és ellazít nem stresszeltet mint a többi idõpocsékoló... Több ilyen egyszerû játék kéne mán a pijlyacra!
Váááá, köszi szépen! <#worship> Végre tudok normálisan játszani! <#smile>

gibson9
<#worship> köszönöm szépen

Backspace alapból amivel aktiválni illetve deaktiválni lehet a második játékost. Legalábbis ha billentyûzettel játszik az ember.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

gibson9
hát azt hiszem, amíg nem mondja meg valaki én is jegelem

Ha megtudod, áruld el nekem is, mert én sehogy nem tudom "kikapcsolni" (azaz, hogy a CPU vezérelje). <#shakehead> Gamepad-ot használok, de akkor is kell a billentyûzettel irányítanom a második játékost. Egyelõre ezért jegeltem a játékot, mert így baromi szar játszani. <#rolleyes>

gibson9
Egy gyors segítséget hadd kérjek.. hogy lehet kikapcsolni a másik karaktert? 😄 nem jöttem még rá és így nem tudok haladni. Elõre is köszönöm!

Hogy lõni tudj a minigun-al, ahhoz folyamatosan nyomva kell tartanod a gombot, nem csak egyszer megnyomni. Ha csak egyszer nyomod meg akkor max elõveszi de el is rakja azonnal.

Plusz nem kell mindenkit lõni. Elég a sima battle droidok közül azt a 2-3-at lekapni baromi gyorsan, amik a kapcsoló felé esnek. Ezek azok amik alapból odalõnek ha van ott valaki. Ha leestek pár másodperc míg újra bejönnek.
Ezután viszont csak rajtad múlik milyen gyorsan zárod be az ajtót (nem nehéz, csak a megfelelõ sorrendben csináld és meglesz). A lényeg hogy nagyon gyorsan kapd le ezeket és csak ezeket. Ha más droidot is eltalálsz akkor az is téged fog lõni ezután.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

JackSparrow88
Heló, vki segítsen már, mer marhára idegesítõ h nemtom mit kell csinálni. Ott vok ahol jönnek folyamatosan a droidok, van jobb oldalt egy kapcsoló amit aktiválni kéne de persze a folytonos ellenség áradatnak köszönhetõen ez aligha lehetséges. Van igaz egy minigun is de hiába veszem elõ, nemtok vele lõni, szinte akármelyik gombra csak elteszi oszt kész. Am kb 5-6 percen keresztül öltem a buzikat de nem szûntek meg. Itt mégis mi a rákot kell csinálni??

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

balee4
Nem, elég nagy baromság jah. 😄

a játékba meghalni nem is lehet?
ugy értem jéatszok játszok de mindig urja feléledek ezt nem lehet kikapcsolni????????????
Shep
Pár óra max 6-7, de én nem gyûjtögettem semmit, mert minek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Na akkor egy kicsit bõvebben, ez alapján már mindenki eldöntheti kell neki a játék vagy sem:

Ahogy várható volt, egy egyszerû gyerekeknek szánt játék lett, hangulatilag köze sincs a Star Wars-hoz. De az animációs sorozat színvonalát és hangulatát hozza és szórakozásnak (egy ideig) tökéletes.

Pro:
- egy ideig élvezetes játékmenet
- többféle irányítható karakter
- helyenként látványos grafika
- hosszú játékidõ
- szinkronhangok a sorozatból

Kontra:
- egyszerû, bugyuta játékmenet, nulla kihívás
- a történetrõl ugyanez elmondható
- általában mosottas grafika
- hiába a sokféle irányítható jedi, ha játékmenetben semmi különbség köztük
- idõ után unalmas, egy kaptafára épülõ pályák
- pocsék irányítás és kameranézet (legtöbb esetben fullra nem arra áll be a kamera, amerre tovább kéne haladnunk)
- szar, idegesítõ ugrálós részek
- a megvásárolható extrának szinte semmi értelme (fõleg a gagyin festõ sisakoknak, maszkoknak aki ezt kitalálta nem volt százas)
- nulla SW hangulat
- Jedi képességek szinte teljes hiánya

Szóval csakis vérbeli SW rajongóknak (vagy éppen azoknak nem ? 😄) ajánlott, ez egy nagyon gyenge próbálkozás, látszik, hogy a tömegeknek készült, a 10 éves kiskölyköknek talán még nyújt kihívást a játék.

70%

balee4
Na éppen most fejeztem be én is. Összességében elég gyenge volt, végére rohadt unalmassá vált. 1x azért végig lehetett vinni.
Majd késõbb írok róla bõvebbem.
Én 9 óra alatt értem a végére. (minden gyûjtögetést megcsináltam)

grebber
Kb milyen hosszú volt?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na a végére értem, nagyon látszott, hogy a sorozatot nézõ fiatal korosztálynak készült, kihívás nincs benne, végig ugyanazt kell csinálni, csak a helyszínek változnak és a történet halad elõre. El lehet vele szórakozni, de hamar meg lehet unni. Kis testvérnek ideális lehet pl. karácsonyi ajándékként.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Felvettem, de én hiába irtom õket ha a máik csak áll és mikor a panelhez megyek már megint ott van x droid és belém lõ. Mondjuk marhára ismétlõdõ az egész játék. Na még egyszer megnézem, de ha nem megy nem fogom nagyon bánni az uninstallt.

balee4
Vedd fel a minigun-t, azzal nagyon egyszerû...

Shep
Hát én azt hiszem be is fejeztem. Két klónnal vagyok középrõl folyamatosan jönnek fel a droidok, jobb oldalt van egy kapcsoló amit fel kellene törni, de hát ugye ha belém lõnek annyi, újra kell kezdeni, de gyakorlatilag ahogy belépek egybõl meglõnek ,szóval esélytelen.

balee4
Nekem már csak pár pálya van hátra, 8 óránál vagyok. Igaz eddig minden artifactot összegyûjtöttem és minden challenge-t megcsináltam.

radeer
Mindenképp létre kell hozni egy profilt a játékhoz.
Ez lesz az a profil ahova menti majd a játékállást.
Ez olyan mint a new user meg ilyenek.
A home gombra elõjön a LIVE konzol, ott készíts egyet.
Amíg ezt nem tudod megcsinálni addig nem ment.
Azt ne kérdezd hogyan kell csinálni meg ilyenek, menj oda a home menüvel azt próbálkozz. Ha nem tudod megcsinálni senki sem fogja itt megfogni a kezed, és elmondani részletesen hogyan kell.

Gamespot meg többi online újság iszonyat lepontozta a game-et. 3,5 és 5 pont közötti értéket kapott.
Az utóbbi idõben mondtam mindenkinek akivel beszélgettem ne sajnáljon kiadni pénzt egy jó gamepad-re. Itt nem valami rumble meg ilyenekre gondolok, hanem gyûjtsetek ha kell tovább és vegyetek egy XBOX360 controllert a PC hez .
EZ AZ!

Olyan 14-15e körül van mivel azonban elnyûhetetlen hígyjétek el megéri. Minden játék kiírja A,B,Y,X stb és nem kell szenvedni hátradõlsz és játszol.
Ezzel a kütyüvel elég élvezetes a játék. Bár valóban más a megcélzott réteg mint számítottunk többen, azért gyors pörgõs. Igazából nekem az a gáz a hogy kicsit kevés fajta ellenfél van, de ugye klónhadsereg meg robotsereg harcol, tömegével jönnek ugyanolyan robotok.

Ami másik gáz ha már van LIVE és ki van hegyezve Co-op lehetõségre is, milyen LÁMA dolog , hogy nincs a játékban multiplayer csak egy gépen lehet ketten menni. Ez egy nagy öngól volt ehhez a játékhoz. CO-OP multi kekllett volna LIVE online-ban.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Shep
Valaki a végére ért már, milyen hosszú?

Kösz!😄
De valaki azt mondta h offline módban is lehet játszani!
De nekem úgy nem lehet menteni, se betölteni ha kilépek!😄
Tudsz erre vmi megoldást?
Elõre is köszi😄
Veszel egy eredeti LIVE-os játékot, és lesz kulcsod. <#rolleyes>

Sziasztok!
Valaki tudna nekem adni a LIVE-hoz egy product keyt?
Lécci írjon vki😄
Köszi: csocso21
balee4
Sztem csak egy egy gépen játszható coop van..., szóval egyik játékos bill-vel, másik gamepaddal tolja.

sparrow35
A tutorial során kikapcsol a gépem annál a résznél amikor a droiddal kell szátlõni az oszlopokat. Erre vmi ötlet? Más game jó.

I want to be a mighty pirate ever!

sparrow35
nem tudja valaki, h a Cooperativhoz kell hamachi?

I want to be a mighty pirate ever!

balee4
Mondjuk az tény, hogy idõ után az is unalmas..., én már a vége fele vagyok, de egy ideje pihentetem.

Qwerty4
Azt sem tartom olyan kárnak, nem jött be nekem.
Azért meg tudtam néhány küldetést csinálni a fagyogatás ellenére is, de nem tetszett, untam.
Ezért attól is elég hamar megszabadultam.

Qwerty4

balee4
Olyan sokat nem veszítesz vele, ha kihagyod. 😄 A Red Faction Guerrilla-ért viszont kár.

Qwerty4
Na mindegy, megy most a szemetesbe ez a játék.
Ha majd lesz olyan Windows Live-os játék, amit érdemes is játszani, akkor kitanulmányozom mi a baj, ezzel most nem éri meg tökölõdni.<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Nem mûködik, még rosszabb lett, most hangokat is kiad.
Valami csak bezavar, csak tudnám, hogy mi...

Qwerty4

1. A játék indításánál kiírja alulra, hogy bejelentkezett azzal az offile profillal? 2. Rögtön ott van a legelsõ menûpont a fõmenûben, hogy Continue.

Hello! Valaki megírta h automatán ment! 1. Csináltam Live profilt de nem akar ígysem menteni. 2. Ha automatán ment, akkor h kell betölteni ha elindítom a játékot? Lécci segítsetek. Köszi: csocso21
Oldal 1 / 3Következő →