Star Wars - Republic Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítsetek pls
help plíz !
Elõre is köszi a választ.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ez valóban jószívû értékelés a 70%.
Inkább legyen 40 vagy 45% 😄
összekevertem a Force Unleashed-topikkal!
SSSSOOORRRYYYYYY XD
Jah ez valóban gyalázatos, mintha olyan érzése lenne az embernek, hogy ez csak egy összecsapott hulladéknak készült volna. gyalázatos a minõsége a másik star wars-hoz képest, és hiába meseszerû, lehgett volna igényessebb...
sorry mégegyszer, elnéztem.
vagyis egyetértek veled. XD
Amúgy a nagyon gyenge igen 70%, mert az ennél gyengébb játékokkal nem játszok. 😄
mert mutass még egy hasonló Star Wars részt...ami megközelíti ezt.
jah és mi mosottas a grafikán? nekem végig tû éles volt.
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Plusz nem kell mindenkit lõni. Elég a sima battle droidok közül azt a 2-3-at lekapni baromi gyorsan, amik a kapcsoló felé esnek. Ezek azok amik alapból odalõnek ha van ott valaki. Ha leestek pár másodperc míg újra bejönnek.
Ezután viszont csak rajtad múlik milyen gyorsan zárod be az ajtót (nem nehéz, csak a megfelelõ sorrendben csináld és meglesz). A lényeg hogy nagyon gyorsan kapd le ezeket és csak ezeket. Ha más droidot is eltalálsz akkor az is téged fog lõni ezután.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
ugy értem jéatszok játszok de mindig urja feléledek ezt nem lehet kikapcsolni????????????
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahogy várható volt, egy egyszerû gyerekeknek szánt játék lett, hangulatilag köze sincs a Star Wars-hoz. De az animációs sorozat színvonalát és hangulatát hozza és szórakozásnak (egy ideig) tökéletes.
Pro:
- egy ideig élvezetes játékmenet
- többféle irányítható karakter
- helyenként látványos grafika
- hosszú játékidõ
- szinkronhangok a sorozatból
Kontra:
- egyszerû, bugyuta játékmenet, nulla kihívás
- a történetrõl ugyanez elmondható
- általában mosottas grafika
- hiába a sokféle irányítható jedi, ha játékmenetben semmi különbség köztük
- idõ után unalmas, egy kaptafára épülõ pályák
- pocsék irányítás és kameranézet (legtöbb esetben fullra nem arra áll be a kamera, amerre tovább kéne haladnunk)
- szar, idegesítõ ugrálós részek
- a megvásárolható extrának szinte semmi értelme (fõleg a gagyin festõ sisakoknak, maszkoknak aki ezt kitalálta nem volt százas)
- nulla SW hangulat
- Jedi képességek szinte teljes hiánya
Szóval csakis vérbeli SW rajongóknak (vagy éppen azoknak nem ? 😄) ajánlott, ez egy nagyon gyenge próbálkozás, látszik, hogy a tömegeknek készült, a 10 éves kiskölyköknek talán még nyújt kihívást a játék.
70%
Majd késõbb írok róla bõvebbem.
Én 9 óra alatt értem a végére. (minden gyûjtögetést megcsináltam)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez lesz az a profil ahova menti majd a játékállást.
Ez olyan mint a new user meg ilyenek.
A home gombra elõjön a LIVE konzol, ott készíts egyet.
Amíg ezt nem tudod megcsinálni addig nem ment.
Azt ne kérdezd hogyan kell csinálni meg ilyenek, menj oda a home menüvel azt próbálkozz. Ha nem tudod megcsinálni senki sem fogja itt megfogni a kezed, és elmondani részletesen hogyan kell.
Gamespot meg többi online újság iszonyat lepontozta a game-et. 3,5 és 5 pont közötti értéket kapott.
Az utóbbi idõben mondtam mindenkinek akivel beszélgettem ne sajnáljon kiadni pénzt egy jó gamepad-re. Itt nem valami rumble meg ilyenekre gondolok, hanem gyûjtsetek ha kell tovább és vegyetek egy XBOX360 controllert a PC hez .
EZ AZ!
Olyan 14-15e körül van mivel azonban elnyûhetetlen hígyjétek el megéri. Minden játék kiírja A,B,Y,X stb és nem kell szenvedni hátradõlsz és játszol.
Ezzel a kütyüvel elég élvezetes a játék. Bár valóban más a megcélzott réteg mint számítottunk többen, azért gyors pörgõs. Igazából nekem az a gáz a hogy kicsit kevés fajta ellenfél van, de ugye klónhadsereg meg robotsereg harcol, tömegével jönnek ugyanolyan robotok.
Ami másik gáz ha már van LIVE és ki van hegyezve Co-op lehetõségre is, milyen LÁMA dolog , hogy nincs a játékban multiplayer csak egy gépen lehet ketten menni. Ez egy nagy öngól volt ehhez a játékhoz. CO-OP multi kekllett volna LIVE online-ban.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
De valaki azt mondta h offline módban is lehet játszani!
De nekem úgy nem lehet menteni, se betölteni ha kilépek!😄
Tudsz erre vmi megoldást?
Elõre is köszi😄
Valaki tudna nekem adni a LIVE-hoz egy product keyt?
Lécci írjon vki😄
Köszi: csocso21
I want to be a mighty pirate ever!
Azért meg tudtam néhány küldetést csinálni a fagyogatás ellenére is, de nem tetszett, untam.
Ezért attól is elég hamar megszabadultam.
Qwerty4
Ha majd lesz olyan Windows Live-os játék, amit érdemes is játszani, akkor kitanulmányozom mi a baj, ezzel most nem éri meg tökölõdni.<#smile>#smile>
Qwerty4
Valami csak bezavar, csak tudnám, hogy mi...
Qwerty4