Pánikbetegség
  • Balumann
    Elég sokat olvastam már utána, szinte nincs olyan amire ne fogták volna már rá, hogy örökölhető. Jobb ha elfogadod, a mai nem vírusos betegségek, problémák, tünetek legalább 90%-a az alábbi 3 felsorolt - bár összefüggő tényező valamelyik hiánya okozza (nem rendszeres testmozgás, hiányos táplálkozás, és nem pozitív, természetes gondolkodás). A legjobb egy teljes ilyen 1-2 hetes kúrát csinálni, és utána szinte biztos lehetsz, hogy jóideig nem fog előjönni.

A pánik betegség nem örökölt betegség, nem is vírus okozza, betegségnek normális értelemben nem mondható.

Jógánál én főleg a légzésjógára gondoltam, és mindenkinek érdemes lenne elsajátítani azt a néhány gyakorlatot (amiknek egy része észrevétlenül is csinálható), kevésbé szükséges annak aki úszik (víz alatt) vagy énekel, de a többi sport is segít, bár azokhoz inkább ajánlott). Stresszlevezető, relaxál, élénkítő, tisztító és a teljes légzésnek nagyon sok jó hatása van a szervekre is, és még számos pozitív hatás. Sport és jóga című könyvben minden bennevan (innen letölthetitek, akit érdekel, bár már linkeltem).

"Biztos jot akarsz meg segiteni akarsz csak hát most kezdjek ell jogázni és hagyam abba a gyogyszerek szedését egy probát megér erre gondolsz?? "

Arra gondolok, hogy hagyd abba a gyógyszerek szedését, és próbáld amennyire tudod, egyszerre ezeket a dolgokat csinálni amiket írtam, mindenre figyelve. Légzésjóga a sportolás után, jóllakva javasolt :D