Pánikbetegség
  • ntex
    Na eléggé fellendült a topik, bár látom ez nagyrészt Candi és Zenty-nek köszönhető :D

"Igen de ha jobban belegondolsz, a testmozgás, sportolás, táplálkozás nagyon erős hatással van a gondolkodásmódra, talán jobban mint bármi társadalmi helyzet, más emberek hatása. Ússz le amennyit tudsz, ülj be szaunába haverral 10 percre, utána menjetek és zabáljatok be egy csomó szőlőt meg finom rántott csirkemellett krumplival (vagy a ti kedvenceteket), utána egy tábla csoki, utána egy kis légzésjóga, következő nap futás valamelyik hegyen vagy nagyobb parkban (utána megint kaja, jóga, relaxáció, stb.), és garantáltan egy jóideig nem lesz problémád.
    " (sry a nagy idézésért)

na most nekem ezzel "mindössze" annyi a gondom hogy elkezdtem tegnap bicózni és 5 perc után abba kellett hagynom mert azt hittem kiugrik a szívem a helyéről, annyira vert... :D valszeg el vagyok szokva az ilyentől, de akkor nem tudom hogy kéne csinálnom hogy ne legyen ez mert ez így elég íjesztő hogy pl. futok 50 métert és utána le kell ülnöm mert végem van :D