• Crane
    #33
    Az evolúciós program fejlesztéssel nincs gond (illetve addig nincs, amíg a marketingesek át nem veszik a mérnökök székét), azonban - bár lehet hogy ez az én finnyás ízlésem - elvárható minimum, hogy legalább az első generáció/evolúció _használható_ legyen, legalább arra, amire tervezték.
    Mert igen: Jó pofa, hogy képes a világ minden nyelvére lefordítani (oda-vissza), hogy "Luke, én vagyok az apád!" - de ettől még egy centivel se vagyunk előrébb.
    Mint pl. attól sem, hogy egy operációs rendszerben az ablak széle zselatin szerűen átlátszó, és ha húzod így remeg (fú de kaffaaa :nyáladzás:), de egy nyomorék mezei szövegeditor futtatásához is dupla magos gép kell, meg 2GB RAM ... régen ez 33Hz-en 64Kb-al megoldható volt - pontosan azt tudta, és pontosan úgy! (persze sarkitok, de csak az elgondolkoztatás végett) - szóval nesze neked evolúció! :D
    Sok programot tudnék felsorolni, ami az evolúciós fejlesztés során végül teljesen használhatatlanná (azaz haszontalanná) vált. Nem tudom... emlékszik még itt valaki a Vistára? :D
    Mert ha az alap már eleve sz@r, akkor arra építhetsz bármit, az akkor is kaki lesz összességében. Egy szép nagy rakás trágyadomb. (lásd Windows 7 :D)
    De befejeztem, mert már ez is elég, hogy a mocsárba dobjanak. :D :D