• Ahoy
    Figyelem, az itt lévő 99%-ban normális, jó rálátású, nem begyöpösödött és fanatikus fórumozók - akik nem csak fekete fehéren szemléljük a világot, fogjunk össze!

Amennyiben a kedves, radikális VGA fanatikusok betöltötték a 18 életévüket, hívjuk el őket egy valódi kocsmába! Szemtől szemben, egy sör mellett, élőben, milyen jó lenne vitatkozni a videókártyákról, nemde? Ha már állandóan a kocsma hangulatot hozzák fel, teljesítsük be az álmukat!

Oda jutottunk, hogy a vita már nemcsak nem észérveken alapul, de még a saját szuverén véleményünket sem írhatjuk le anélkül, hogy ne érjen minket azonnal valamilyen támadás. Kíváncsi volnék élőben, pár sör mellett miként alakulna egy ilyen beszélgetés!

Amennyiben nem jönnének el, úgy álljuk meg, és egyáltalán NE is próbáljunk reagálni ezekre az érvektől mentes hozzászólásokra! Beszéljünk, vitatkozzunk tovább a témáról, a vita szabályait betartva.

A folding@home-os molekulás "beszólásomért" pedig elnézést kérek,sajnos nem bírtam megállni és lesüllyedtem a szintjükre... (Mellesleg én örülnék a legjobban, ha az nVidia GPGPU erejét mondjuk egy f*szságfüzér-fórum-flame-filter A.I.-re lehetne fordítani