Az AMD szerint feleslegessé válik a PhysX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a baj a punkokkal? 😛 szabadabban élnek mint te.. 😊
nálad zsiger a kocsmaszint, hisz punk vagy 😄

Röhöghetsz rajtunk,a gond csak az hogy mindenki már rajtad röhög,nyomod a hozzáértõ dumát meg az angol kemény szöveget,közben pedig egy igazi NVfanatikus kisiskolás hülyegyerek vagy (tessék egy kis "kocsmaszint" tényekkel")...<#taps>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

nem is tudom ki irta hogy az a gond hogy az nv 'dvi' (lol) kimenete nem 5.1 😄
Na én az aktuális bizbaszokhoz (4890) nem annyira értek , de azt el tudom magyarázni hogy az 5.1 miért hülyeség úgy ahogy van, egy rendes sztereo rendszerhez képest (ami nekem van).

Jelfeldolgozásról is tudok regélni , de titeket nem érdekelne az se. Úgy általában nektek bõven elég az a szint ami van, ezt nagyon jól tudja a microsoft is. Lehet hogy õk még csak nem is ilyen kifinomultan röhögnek rajtatok mint én <#vigyor3>

"Lássuk mi áll az nV pártján : Egyetemek, Sony Playstation, orosz fejlesztõk, tudományos felhasználás

Lássuk mi áll az ATi pártján: picipuha, zikszboksz crossplatform fejlesztõk

Az ATi már mindent gyakorlatilag minden fronton vesztett, az elõnye butik jellegû, butik userek veszik a kártyáikat és akiknél nincs sok zseton."

Szánalmas nvidia fanboy..😄
Csak azokat a tényeket felejted el: az 5xxx széria elött a leggyorsabb egymagos a 4890 volt és majdnem feleannyiba kerül mint a gtx285 ami épphogy el tudja verni itt ott de soxor kikap.
Az nvidia ugyan azt a teljesítményt SZARABB képminõség mellett mindig 20-30ezerrel drágábban adja...A gagyiX-nek nevezett szánalmas átverõmûsor pedig sorra kapja a koporsójába a szeget,hamarosan feldughatják (részemrõl már mostis),onnantól minden létezõ nvidia elõny a semmi száll...😊

Továbbá halkan jegyzem meg ökör: a pici puha xbox-on mindig jobban szebben teljesítenek a multiplatform címek...Ps3-at csak az exkluzívjai miatt tartok (eddig szám szerint ez 5 játék) A multi címek a hányás kategóriában esnek rajta a boxhoz képest.

Szóvalköszönjük emese,nyomj egy gagyi Cool story bro-s baromságot,az nvidia hanyatlik ezzel az üzletpolitikával,a szart pedig aranyáron méri<#mf1>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

narumon
Hát el lehet vonulni barlangba lakni, bogyót gyûjtögetni, akkor talán ezt ki tudod kerülni. Persze mint irtam ez engem nem igazán érdekel nem vagyok haragban a világgal, azt veszem ami jó. Konzolból MS, kézikonzolból Sony, videokamerából Panasonic, tévébõl-monitorbóló samsung, telefonból iphone, dvd lejátszóból oppo, erõsítõbõl yaqin, hangfalból JMLab, villanykörtébõl Philips, hajszárítóból Nile, hûtõbõl LG, sütõbõl Ariston, a kis szekrényem IKEA, de az ágymatracom Dormeo, és tudnám még sorolni. Nekem az a furcsa, hogy ha valakinek sony tévéje van az miért akar mellé mindenáron sony hifit, vagy attól hogy nvidia kártyája van miért kell nvidia bögre....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

mindenesetre örülök hogy elévülhetetlen érdemeket szereztem pár ember szemében a röpke beszólásaimmal, igérem szerzek nV matricákat és szándékszom a jövõben is megörvendeztetni benneteket, Ja és veszek nV kártyát nemutolsósorban, rábeszéltetek

hát, akiknek csak ilyen szinten erõltetett provokálásra futja, inkább azok gondolják át a fórumos jelenlétüket <#wow3>

hát mondjuk ja. a te saját szíved jogod, hogy általad utált emberek zsebét tömd a nehezen összekapirgált pénzeddel. biztos csak én vagyok zsugori, hogy ez nekem furcsának tûnt.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Sanyix
Hát kérlekszépen az amd a középkategóriában durván ver minden megoldást ár/teljesítményben. A felsõkategória meg senkit sem érdekel, csak pár zakkant vásárol ájhét szerû izéket aranyáron.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hátha miatta fedezik fel a agyfaszitisz elleni molekulát XD akkor már jóljártunk 😊
jogos a kérdés.. bár lehet hogy amikor nem itt fröcsög baromságokat, a folding@home-nak futtat számításokat a legerõsebb kártyákon amiket éppen az NV gyárt.. és lenne tippem hogy akár 3as sli-re is képes a szent célért 😊
Amúgy, ha jól rémlik 2x is írtad, hogy nem is játszol. Akkor minek is neked videókártya egyáltalán?
DrRadon
"Az "én" szót nagybetûvel írni a mondat közepén, hát ez rád vall 😄"
Sorry, ezt elnéztem 😞

DrRadon
Az acsarkodás az közted és mindenki más között zajlik. A többség szerintem van annyira értelmes, hogy mindig olyan kártyát választ, ami a tesztek többségében jobban szerepelt és az ára is megfizethetõ, és nem csinálja azt amit te, hogy reggel nVidias bögrébõl issza a kávéját a többi nV matricás tárgy között és azon töpreng, hogy az asszonyra miként csempészi fel a zöldek matricáját.

Az "én" szót nagybetûvel írni a mondat közepén, hát ez rád vall 😄

egyébként pont a zsurnaliszták miatt szaturálódott ennyire ez a vidkártya piac. Ez az acsarkodás 5 éve szerintem elképzelhetetlen lett volna, azóta gerjesztik charlie demerijanok pl. Én természetesen nem tartom magam zsurnalisztának, és nem fog zavarni ha végleges szakadás áll be a pc játékok körében, ui. az izlésem van annyira periférikus, hogy nekem nem számit.

narumon
"nem értem, miért használod egy hazudozós gyártó termékeit. skizofrén vagy?"

Azért mert mindegyik cég hazudós. Ráadásul én mindegyik cégtõl csak azt a termékét használom ami szerintem jobb vagy szimpatikusabb mint a másik. Nem vagyok elvakult fanboy.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

zsurnaliszta

És arról mit írnak a tanult pszichomókusok, aki nem képes normális, csak egyirányú, destruktív kommunikációra? Mások teljes ignorálásával?
Véletlenül se autista vagy skizó?

Nem utálom az NV-t. Pl az Ion nagyon jó, akkor a mobil grafikus chipje a Tegra, kiváló. Ez van az MS Zune HD-ban és egyszerûen nem találok szavakat, nagyon klassz. Tehát ez az oldala rendben van.

Ellenben ez a GT300 nagyon ködös. Természetesen mivel nem mostanában jelenik meg, elhiszem hogy nem adnak ki infókat csak akkor pofa lapos. Sajnos az NV fejeseinek nem áll be a szája. Teljesen lefikázták az AMD-t (mindkét területen) és az Intelt. Õ az egyedüli, aki az ellenfeleit semmibe veszi és sajtótájékoztatókon megállás nélkül fikázza.
Ráadásul a GT200 sorozatnak csak egyes tagjai versenyképesek (kettõ, GTX 260 - volt - és a GTX 275). Ráadásul chipkészletben is csak átnevez, pl az nForce 9 az totál a 7,csak át van nevezve. Ezáltal a GF 9600M GT (mobil) egy 8600M GT, ami a mobility HD3650 (ami az asztali HD 3650 teljesítményének 70%-át hozza) teljesítményének a 70%át adja, azaz kb 50%-kal lassabb, mint egy asztali HD3650.

GF8 sem lett túl jó, Gf9 közepes. Geomerty shader feldolgozása bugos, hiába ígérte, ohgy kijavítják a GF 9-ben, gyakorlatilag nem tették. Ráadásul mennyire vicces, hogy a DVI csatlakozóján csak 2.0ás hangot tud átvinni. Ellenben az Ati megoldásával, ami 5.1-et is. Tudom téged nem érdekel, de hidd el van akit igen.

Kb ennyit errõl. Azért support még ritkán van, de már drivert sem úgy tudnak írni, mint régen.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

bárminemû bizonyíték arra hogy neked van igazad? egy link pl? és nem a saját blogodra hogy itt írta le maga a zIsten...
" ömlik a pofádból a fekália, kismajom"

na erre mondaná a jóöreg szakállas pszichológus bácsi hogy ebbizony negativ énkép kivetülés. Figyeljünk már oda!

milyen jó lehet minden nap annak tudatában kelni és feküdni, hogy te vagy a legjobb, aki mindent jól tud. a többiek hülyék. igaz readswift? ömlik a pofádból a fekália, kismajom
Te egy hernyó vagy.

nem értem, miért használod egy hazudozós gyártó termékeit. skizofrén vagy?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

a jellemzõ az hogy ez a forráscikk topikjában máár felmerült, mégsem szemüvegeznek . Ide a nyelvi analfabéták irogatnak szerintem, akik a hamburger taxi szinten nyomatják az angolt.

Fanboys are weird. , Hamburger, taxi<#idiota>

na te meg már nem is kocsmatöltelék szinten nyomod, te vagy a didzsé <#mf1>

readswift.. bocsi hogy személyeskedem de te nagyon hülye vagy.. szerintem vedd le a szemüveged aminek lencséin ott vgyorog az nv logó, és olvass, tanulj, még legalább pár évig.. ha csak 2-3 kommentet írsz az vicces, de amit bizonygatni próbálsz az inkább szánalmas és idegesítõ. Személyeskedsz, és baromságokat beszélsz. Legtöbb kommentednek nincs semmi értelme.
Remélem szívedre veszed, és sikerült hallgatási fogadalomig sértenem, de ne erõltesd ami nem megy. Én még csak lelkes amatõrként is több valós infót tudok mint amit te "hozzáértõként"...
Csak nekem fura, hogy a cikk a címe ellenére csak arról a három MÁSIK fizikai motorról nem tesz említést, amit az AMD vasai (és bármelyik DX11/OpenCL vas is, így az NVidia Fermi és az Intel Larabee is!) támogatnak??? Így talán nem csoda ha nem annyira fontos egy fix gyártóhoz kötött liszenc támogatása.
Egyébként a Havok óriási fejlõdött az évek során, lásd folyadék, ruha, particle szimulációk, egyáltalán nincs lemaradva a Physix-tõl, sõt. Csak esetleg a fejlesztõk is dolgozhatnának vele.

Ebbõl látszik, hogy fogalmad sincs hogy mûködik NV vagy a PhysX. Persze, hogy AMD is támogathatná (támogatná is ha nyilt lenne és belekerülne az OpenCL-be), csakhogy a technológia kizárólag az NV tulajdona, tehát AMD kártyákon úgy fog menni ahogy NV akarja. Gondolom nincs amiért tovább magyarázzam, hogy ezt AMD miért nem akarja...

Na és te tudod mi az az FPGA? Elõnyei, hátrányai? Egyáltalán dolgoztál már vele? És hogy jön ez ide? Egy GPU-t FPGA-hoz hasonlitani elég érdekes...

Nagyon okosnak hiszed magad, mindenkit leszólsz, de mikor valamire értelmes választ kérnénk akkor ködösitesz. Igazad volt egy elõzõ hsz-ben, itt elég nyilvánvalóan látszik, hogy ki milyen szellemi képességekkel rendelkezik.

Fanboys are weird.

Az AMD megcsinálhatná a cudas pisixét, de nekik a brand nem kell mert nyilván az ms leoffolta.

tudod ez valahogy úgy müködik hogyha egyszer nem csak felületesen érdekel a téma akkor megtalálod magadtól, persze ehhez nem árt normális térfélen keresgélni, nem ott ahova az ATi dugja a fejecskéjét éppen...

Kit érdekel a CUDA, amikor itt vana DirectX11 vagy ha marhára MS és platformfüggetlenük akarunk lenni az OpenCL? Ráadásul a FERMI-hez van C, C++ és Fortran fordító is.

DrRadon
Ne terelj! Oszd az észt és taníts minket...

képzelem , csak úgy dõlt belõled fórumon 😄

DrRadon
Mondjuk többet írtam a témáról mint te. De kérlek oszd meg velem azt amit még nem tudok. Beszélj a masszívan párhuzamosítható alkalmazásokról és a nVidia jövõjérõl.

Egy ilyen bekezdés erre mit irjak ? Azt hogy egy fpga kicsit durcább dolog mint egy gpu ? Azt sem tudod miaz basszus. Ne az sgérõl meg a ph!-ról igyekezzen már hozzászagolni gpgpuhoz senki. <#miaz>

tudod nekem ebbõl csak az derül ki hogy neked tényleg fogalmad sincs a témáról, semennyire.

DrRadon
Igen, használnak orvosi képalkotásban, fizikai számításokban, kódfejtésben nv kártyákbol álló számító egységeket, amelyek tényleg jól teljesítenek(több száz processzornak megfelelõ számítást végez négy chip), de erre az Atinak is meg van a válasza, és azt tudnod kell, hogy nyers számítási teljesítményben elég régóta az Ati vezet.

Kocsmatöltelék szintü szöveget ebben a fórumban csak tõled hallottunk eddig.
Szintén te voltál az aki kontrasztosan lát sé mindent zöld színben. Szerintem te csak hadoválsz.

narumon
te tudod egyáltalán mirõl beszélsz vagy csak úgy irkálsz?

narumon
hát a sonynál hitelesebb

Te mindent iylen kontrasztosan látsz?
Ok akkor én is mondok egyet.
-elõállt az a helyzet hogy komoly célokhoz az nV-nek nincs alternativája, legfeljebb a CELL.
-a másik oldala a szituációnak az hogy a microsoftnak CSAK alternativája van.

Játékokat hiába sorolsz, szerintem 1el nem játszottam a felsoroltak közül , meg úgy egyébként sem 😄

A jellemzõ az hogy itt egyesek engem állitanak be paranoiásnak meg vérfanbojnak, közben megy itt ez a khm. kocsmatöltelék szintû szöveg , legalább kiderül belõle másoknak mennyire értenek egyesek ahhoz amit foggal körömmel kell védeni az irigy zöldektõ <#unalmas>

DrRadon
Annyira jellemzõ<#vigyor2>

DrRadon
Mondjuk, ha átlátnál a marketing maszlagon, és visszaemlékeznél :
- az nV Crysises és NFS-es csalására (igen, arról van szó, amikor ha átnevezted valami.exe-re, mindjárt kevesebb volt az FPS-ed, viszont elõkerültek a normális árnyékok),
- vagy a visszavont élsimításra asszem az Assasin's Creednél,
- vagy a már három elnevezésen átesett architektúrra,
- a kinagyított screenshotokon látható AA eltérésekrre,
- az nV logóval bejelenkezõ játékok tömkelegére amelyek épp ezmiatt hanyagoltak néhány fejlettebb eljárást.

Vannak pozitívumaik is ez tény (Hibrid power, GPGPU) de õk már a GPU számolási teljesítményét hangoztatják ( amiben még mindig elmaradnak az Atitõl, hiszen pont õk mondták annó, hogy nem a shadereken van a hangsúly, hanem a textúrázókon) univerzális felhasználási célra (itt jön képbe a ray tracing, amit régebben megint badarságnak tartottak).

Az nVidia egy hamis szélkakas, ami sokszor fáziskéséssel áll a szélirányba, de akkor aztán fülharsogtató kukorékolásba kezd. És szerintem te vagy az aki mindig megeszed a maszlagot.

DrRadon
Igen, észrevettem, hogy van közöttünk különbség...

Vásárolj csak csúcs nVidia karikat. Ahpgy elnéztem egy egész jó Batmanes szériát dobotak ki az Nvidiára szakosodott gyártók. Neked a Joker matricást ajánlom.

tudod szerintem képzettségben is van kettõnk közt különbség. Nem csak marketing benyalás hajlamban , ami nálad a butik szinten csúcsosodik ki.

DrRadon
Nem utálom az nVidiat. Volt, hogy remek kártyákat gyártottak. De jelenleg kissé agyzsibbasztóak és látom, ez az elvakult fanokra is jellemzõ. Legözelebbi estimesédnél a ray tracinges mesét kérd. Szép és AA mentes álmokat.