Az AMD szerint feleslegessé válik a PhysX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Na én az aktuális bizbaszokhoz (4890) nem annyira értek , de azt el tudom magyarázni hogy az 5.1 miért hülyeség úgy ahogy van, egy rendes sztereo rendszerhez képest (ami nekem van).
Jelfeldolgozásról is tudok regélni , de titeket nem érdekelne az se. Úgy általában nektek bõven elég az a szint ami van, ezt nagyon jól tudja a microsoft is. Lehet hogy õk még csak nem is ilyen kifinomultan röhögnek rajtatok mint én <#vigyor3>#vigyor3>
Lássuk mi áll az ATi pártján: picipuha, zikszboksz crossplatform fejlesztõk
Az ATi már mindent gyakorlatilag minden fronton vesztett, az elõnye butik jellegû, butik userek veszik a kártyáikat és akiknél nincs sok zseton."
Szánalmas nvidia fanboy..😄
Csak azokat a tényeket felejted el: az 5xxx széria elött a leggyorsabb egymagos a 4890 volt és majdnem feleannyiba kerül mint a gtx285 ami épphogy el tudja verni itt ott de soxor kikap.
Az nvidia ugyan azt a teljesítményt SZARABB képminõség mellett mindig 20-30ezerrel drágábban adja...A gagyiX-nek nevezett szánalmas átverõmûsor pedig sorra kapja a koporsójába a szeget,hamarosan feldughatják (részemrõl már mostis),onnantól minden létezõ nvidia elõny a semmi száll...😊
Továbbá halkan jegyzem meg ökör: a pici puha xbox-on mindig jobban szebben teljesítenek a multiplatform címek...Ps3-at csak az exkluzívjai miatt tartok (eddig szám szerint ez 5 játék) A multi címek a hányás kategóriában esnek rajta a boxhoz képest.
Szóvalköszönjük emese,nyomj egy gagyi Cool story bro-s baromságot,az nvidia hanyatlik ezzel az üzletpolitikával,a szart pedig aranyáron méri<#mf1>#mf1>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az "én" szót nagybetûvel írni a mondat közepén, hát ez rád vall 😄
Azért mert mindegyik cég hazudós. Ráadásul én mindegyik cégtõl csak azt a termékét használom ami szerintem jobb vagy szimpatikusabb mint a másik. Nem vagyok elvakult fanboy.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Véletlenül se autista vagy skizó?
Ellenben ez a GT300 nagyon ködös. Természetesen mivel nem mostanában jelenik meg, elhiszem hogy nem adnak ki infókat csak akkor pofa lapos. Sajnos az NV fejeseinek nem áll be a szája. Teljesen lefikázták az AMD-t (mindkét területen) és az Intelt. Õ az egyedüli, aki az ellenfeleit semmibe veszi és sajtótájékoztatókon megállás nélkül fikázza.
Ráadásul a GT200 sorozatnak csak egyes tagjai versenyképesek (kettõ, GTX 260 - volt - és a GTX 275). Ráadásul chipkészletben is csak átnevez, pl az nForce 9 az totál a 7,csak át van nevezve. Ezáltal a GF 9600M GT (mobil) egy 8600M GT, ami a mobility HD3650 (ami az asztali HD 3650 teljesítményének 70%-át hozza) teljesítményének a 70%át adja, azaz kb 50%-kal lassabb, mint egy asztali HD3650.
GF8 sem lett túl jó, Gf9 közepes. Geomerty shader feldolgozása bugos, hiába ígérte, ohgy kijavítják a GF 9-ben, gyakorlatilag nem tették. Ráadásul mennyire vicces, hogy a DVI csatlakozóján csak 2.0ás hangot tud átvinni. Ellenben az Ati megoldásával, ami 5.1-et is. Tudom téged nem érdekel, de hidd el van akit igen.
Kb ennyit errõl. Azért support még ritkán van, de már drivert sem úgy tudnak írni, mint régen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
na erre mondaná a jóöreg szakállas pszichológus bácsi hogy ebbizony negativ énkép kivetülés. Figyeljünk már oda!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Fanboys are weird. , Hamburger, taxi<#idiota>#idiota>
Remélem szívedre veszed, és sikerült hallgatási fogadalomig sértenem, de ne erõltesd ami nem megy. Én még csak lelkes amatõrként is több valós infót tudok mint amit te "hozzáértõként"...
Egyébként a Havok óriási fejlõdött az évek során, lásd folyadék, ruha, particle szimulációk, egyáltalán nincs lemaradva a Physix-tõl, sõt. Csak esetleg a fejlesztõk is dolgozhatnának vele.
Nagyon okosnak hiszed magad, mindenkit leszólsz, de mikor valamire értelmes választ kérnénk akkor ködösitesz. Igazad volt egy elõzõ hsz-ben, itt elég nyilvánvalóan látszik, hogy ki milyen szellemi képességekkel rendelkezik.
Kocsmatöltelék szintü szöveget ebben a fórumban csak tõled hallottunk eddig.
Szintén te voltál az aki kontrasztosan lát sé mindent zöld színben. Szerintem te csak hadoválsz.
Ok akkor én is mondok egyet.
-elõállt az a helyzet hogy komoly célokhoz az nV-nek nincs alternativája, legfeljebb a CELL.
-a másik oldala a szituációnak az hogy a microsoftnak CSAK alternativája van.
Játékokat hiába sorolsz, szerintem 1el nem játszottam a felsoroltak közül , meg úgy egyébként sem 😄
A jellemzõ az hogy itt egyesek engem állitanak be paranoiásnak meg vérfanbojnak, közben megy itt ez a khm. kocsmatöltelék szintû szöveg , legalább kiderül belõle másoknak mennyire értenek egyesek ahhoz amit foggal körömmel kell védeni az irigy zöldektõ <#unalmas>#unalmas>
- az nV Crysises és NFS-es csalására (igen, arról van szó, amikor ha átnevezted valami.exe-re, mindjárt kevesebb volt az FPS-ed, viszont elõkerültek a normális árnyékok),
- vagy a visszavont élsimításra asszem az Assasin's Creednél,
- vagy a már három elnevezésen átesett architektúrra,
- a kinagyított screenshotokon látható AA eltérésekrre,
- az nV logóval bejelenkezõ játékok tömkelegére amelyek épp ezmiatt hanyagoltak néhány fejlettebb eljárást.
Vannak pozitívumaik is ez tény (Hibrid power, GPGPU) de õk már a GPU számolási teljesítményét hangoztatják ( amiben még mindig elmaradnak az Atitõl, hiszen pont õk mondták annó, hogy nem a shadereken van a hangsúly, hanem a textúrázókon) univerzális felhasználási célra (itt jön képbe a ray tracing, amit régebben megint badarságnak tartottak).
Az nVidia egy hamis szélkakas, ami sokszor fáziskéséssel áll a szélirányba, de akkor aztán fülharsogtató kukorékolásba kezd. És szerintem te vagy az aki mindig megeszed a maszlagot.
Vásárolj csak csúcs nVidia karikat. Ahpgy elnéztem egy egész jó Batmanes szériát dobotak ki az Nvidiára szakosodott gyártók. Neked a Joker matricást ajánlom.