• lordofchaos
    Én a sok kárörvendő ellen fogadok. Szinte biztos vagyok benne, hogy hatalmas sikere lesz. Sőt, igazából már van is.

A cikk csak 1-2 dolgot említett abból amit a Google Wave tudni fog.

Mint már előttem is írták Wave szervert bárki indíthat és ezt összekapcsolhatja a többi publikus Wave szerverrel. Bárki rakhat Wave-et a blogjába/honlapjára is, ha akar. Lehetséges úgy létrehozni egy blogbejegyzést, hogy a kommenteket Wave-ben lehessen hozzáírni. A blogbejegyzés Wave-je amihez hozzászól egy illető, onnantól a saját Wave accountjában is megjelenik a többi téma között. Így onnan is később bármikor nyomon követheti.

Tehát annak mondom, aki nem értette volna meg (összeesküvés elmélet-gyártóknak nem, ők reménytelenek), ez egyszerre váltaná fel a chatet, a fórumozást, a blogkommenteket és az email-t.
    Az emailre pedig rég ráfért volna egy váltás. Ha valaki emailben társalog egy ismerősével az egymásnak küldött válaszok miatt ennek "thread"-nek a mérete exponenciálisan nő a sok teljesen redundáns adat miatt.
    Aki pedig azzal jön, hogy bárki elolvashatja mert szerveren van tárolva, annak üzenem hogy egyrészt az ingyenes email fiókoknál is szerveren tárolódik az adat, ami le nem törlöd, a másrészt pedig, ha POP3-al kéred le addig is a szerveren tárolja. Tehát ebből a szempontból nem sok minden változik.