• MacropusRufus
    "Ennél sokkal radikálisabb az a lehetőség, melynek köszönhetően az összes üzenetet a beszélgetés résztvevői közül bárki utólag szerkesztheti, wikipédiaszerűen."
    kérdés: én csak a sajátomat v. a másikét is szerkezthetem? Mert ha másikét is, akkor ez egy igen csak agyament funkció, hiszen a másik hsz-át szerkeztem, másítom meg, amit ha az illető v. valaki nem bök ki akkor az már úgy fog maradni (kabátlopás)

A fent leírtak közűl pont egyik sem újdonság: realtime chat már a bbs-ek idejében is volt, az üzenet késöbbi megjelenítésére (pl. kilépet az akinek írtam) egy msn is képes, a szövegek szerkeztését meg nem tartom okos 5letnek, de ez egy másik dolog...
    Amúgy továbbra sem tudom, hogy ezeken kívűl mi olyan újjítás van benne ami miatt azt írják, hogy akkora fejlődés mint anó az email volt.
    Sztem ez inkább a hagyományos chat tunningja.

"A wave egy szabvany," khmmm... erről lemaradtam. Mikor lett szabvány?
    Antonio, ha most akarsz valakivel kommunikálni a neten akkor feltételezned kell, hogy van elérése, ha van elérése, akkor 99.99%-ban biztos lehetsz benne, hogy van email címe is és nincs wave elérése, azt sem tudja miaz stb... Márpedig az fog terjedni ami ismertebb. Jelenleg az email ismertebb bármi másnál, és ez egy kicsit öngerjesztő is lehet. (nem akarom idehozni, de olyan ez mint a win vs. linux. Lehet, hogy jobb az egyik, de a másik ismertebb, több ember tud segíteni stb... ezért népszerübb).
    Ez nem más mint egy chat. Csak összefogja mind azt amit most 5 külön program tud. De ez még nem lesz email. És nem is fogja kiütni. Sztem