"Antiszemita jelentése: zsidóellenes, zsidógyűlölő személy"
Akkor kérdezem, ha a zsidó VALLÁST írtandónak tartom (amik többek között tartalmazzák azt, hogy ők a kiválasztott nép, nem zsidó gyerek nem ember hanem állat, nem zsidót kilehet rabolni és ha vallásellenes akkor MEGÖLNI), illetve utálok néhány zsidót, mert nem úgy él, cselekszik, ahogy számomra elfogadható - lásd a kurucon lévő cikkek (pl. Izraellel kapcsolatosak), akkor antiszemita vagyok?
Ha nem szeretem azokat a cigányokat, akik fojtogatnak, megvernek, kirabolnak másokat, ellopják amit lehet, hangoskodnak, isznak, beszólogatnak, gyerekeket szülnek hogy több segélyt kapjanak, akkor rasszista vagyok?
Nem a nácik találták ki, hogy ők a felsőbbrendő faj, azt nagy valószínűséggel a zsidóvallásra válasznak találták ki.
"A nácik a német fajt tartották árjának felsőbbrendűnek és minden más népet alsóbb rendűnek akin uralkodhatnak."
A zsidók meg a zsidó fajt, több ezer évig. Sőt még most is. Írtják is most azokat, akik nem zsidók. De, a palesztinok is bűnösek, mert rakétákkal kezdte el őket lőni, szerencsére személyi sérülés nem történt (annyira valószínű, hogy ők voltak nem? a zsidók ok nélkül biztos nem támadnák meg őket...). Mindenesetre jól védekeznek, csak 6 zsidó áldozat volt kb....