182
  • Skyline
    Ez ind Antiszemita,a Szentkorona is..
  • Skyline
    Ez mint Antiszemita,a Szentkorona is..
  • Skyline
    Nem majmolok senki,Jobbik pedig nem hazudott ha esetleg rájuk gondolsz.
    Izrael mért akarja? mert kiválló termőföld kiválló területen európa szívében egyébként Shimon Peres-t kérdezd aki KIMONDTA hogy felvásárolja.
    Palesztinos kérdés rekorábban is baromságot írtál amivel vakítják a embereket.

Ez pedig: "rend őrei megakadályoznak néhány embert hogy rombadöntsék Budapestet?"...Nos ez mindent elárul,a rend őrei ártatlan embereket vertek meg fújtak össze, számtalan videófelvétel bizonyítja,én is és az egész családom kinnt volt, az 58 éves édesanyámat egy lovasrendőr szabályosan leakarta kardlapozni,ha nem rántjuk odébb lehet ma már nem élne te idióta...Volt aknek a szemét kilőtték volt akinek bilincselve eltörték az ujját...Szerencsétlen hülye...
  • Balumann
    OLVASSÁL MÁR!!!!!!!!!
    első,
    második,
    harmadik
  • Balumann
    "Igaz, mostanában elharapózott a gyűlölet, de mindig ugyanaz az embercsoport vagy 2-3 embercsoport csinálja. Legalábbis eddig. Most nevelkedik az utánpótlás."

Hát igen, szörnyű, hogy valaki nem szereti ha a cigányok szabadon bűnözhetnek, meg ilyenek...

Milyen fecskékről beszélsz?
  • tmk
    Arra nem gondolsz hogy azok hazudoznak össze vissza akiket te majmolsz itt?
    Miért akarja Izrael felvásárolni magyarországot? Az EU-nak mi köze van ahhoz hogy 1 országban a rend őrei megakadályoznak néhány embert hogy rombadöntsék Budapestet? A palesztinos kérdésedre már korábban irtam.

Honnan veszed hogy Németországot cionisták irányitják? Ezek akkora baromságok amiket beszélsz nem is értem mit vitázok itt veled, teljesen beteges nézeteid vannak...
  • Balumann
    "Antiszemita jelentése: zsidóellenes, zsidógyűlölő személy"
    Akkor kérdezem, ha a zsidó VALLÁST írtandónak tartom (amik többek között tartalmazzák azt, hogy ők a kiválasztott nép, nem zsidó gyerek nem ember hanem állat, nem zsidót kilehet rabolni és ha vallásellenes akkor MEGÖLNI), illetve utálok néhány zsidót, mert nem úgy él, cselekszik, ahogy számomra elfogadható - lásd a kurucon lévő cikkek (pl. Izraellel kapcsolatosak), akkor antiszemita vagyok?

Ha nem szeretem azokat a cigányokat, akik fojtogatnak, megvernek, kirabolnak másokat, ellopják amit lehet, hangoskodnak, isznak, beszólogatnak, gyerekeket szülnek hogy több segélyt kapjanak, akkor rasszista vagyok?

Nem a nácik találták ki, hogy ők a felsőbbrendő faj, azt nagy valószínűséggel a zsidóvallásra válasznak találták ki.

"A nácik a német fajt tartották árjának felsőbbrendűnek és minden más népet alsóbb rendűnek akin uralkodhatnak."

A zsidók meg a zsidó fajt, több ezer évig. Sőt még most is. Írtják is most azokat, akik nem zsidók. De, a palesztinok is bűnösek, mert rakétákkal kezdte el őket lőni, szerencsére személyi sérülés nem történt (annyira valószínű, hogy ők voltak nem? a zsidók ok nélkül biztos nem támadnák meg őket...). Mindenesetre jól védekeznek, csak 6 zsidó áldozat volt kb....
  • Skyline
    EU állítását vizsgáljuk meg: Mo. a legrasszistább...Miért mondják? Mert összevissza hazudozott az összes büdös rohadt hazaáruló arról mi folyik itt (pl: Mohács Viktória széthazudta az összes cigányok ellen elkövetett dolgot,de nem mondott semmit miután kiderül hogy 90%-ban cigók öltek cigót), a Mazsihisz összevissza hazudozik. No meg alakult egy párt(Jobbik) aki nem akarja hogy magyarországot felvásárolja Izrael...persze hogy egyből szélsőjobb van meg gyűlölködés mese...Nincs itt gyűlölködés,csak kétféle: MEGHALSZ MAGYAR-t kiabáló lincselő cigánybűnözők,és embereket földönfutóvá tevő cionista kormánypártok.
    EU egyébkéntis már akkor elvesztette a hitelét amikor felszólalt az iráni zsidók tüntetésének szétveréséről,közben némán qssolnak arról mi volt itt Magyarországon 2006 októberében,és némán qssolnak arról hogy az izraeliek halomra ölik a palesztinokat és szervkereskedelmet folytatnak belőlük...
  • Demonic
    Háborúba nincs jó vagy rossz, hanem győztes meg vesztes van. Győztes irja a történelmet.
  • tomcsa4
    EU állítása a magyaré a legrasszistább ország.

Igaz, mostanában elharapózott a gyűlölet, de mindig ugyanaz az embercsoport vagy 2-3 embercsoport csinálja. Legalábbis eddig. Most nevelkedik az utánpótlás.

Akkor Skyline, Hitlernek is volt zsidó altisztje, akit érintetlenül hagyott. A fideszben is van régi kommunista képviselő. Szóval a szelektálás nem egyoldalú.

Indigo: nem, én sem voltam ott. Csak én elfogadom az egyetemes történelmet, míg kiket említettem nem. Úgy beszélnek, mintha a nagy könyvben lenne megírva.

Ja és Balumann: egy fecske nem csinál nyarat, de kettő sem.
  • Skyline
    NEM németország nem akarja hanem a cionisták által irányított német kormány akik most sipítoznak mert ott is elkezdődött a jobboldal előretörése nem ok nélkül.
    A zsidók pont ugyan azt teszik amit szerinted a nácik,saját maguka tartják felsőbbrendűnek,csekk Talmud...
    És ha már a cik: ennyi erővel tiltsák be a vörös csillagot is,és palesztina alapján nyugodtan az egész izraeli zászlót is.:)
  • Demonic
    Ssovjet vörös csillag meg a horogkeresztnél is jóval több áldozatott szedett de a fölött meg hajlamosak elsiklani.
  • Skyline
    tmk: valaki lentebb írta olvasd végig végig kb délután volt,+ ezt terjeszti a Mazsihisz,miközben hazudozik össze vissza az eunak.
    Tehát aki nem gyűlöli a zsidókat az rögtön C ZS--> ilyet nem írt senki.
    Aki meg olyan magyar érzelmű ZSIDÓ embereket támogat akik felszólalnak és kimondják az igazságot azok rögtön antiszemiták (kurucinfo)...Oké.:)

Demonic: ez nem feszültség,a feszültség majd holnap lesz Kiskunlacházán.:)
  • tmk
    Visszatérve a cikkre, a náci horogkereszt egy olyan múltra emlékeztet ami szenvedést okozott egy egész világnak. Németország nem akarja hogy még egyszer a törtélem során ilyen történjen ezért irtja tűzzel vassal azokat az eszméket amik erre emlékeztetik.

És ne feledjétek el amit már korábban itt megemlitett valaki, hogy a zsidók és s cigányok után jöttek volna a szlávok, magyarok és a többi nép. A nácik a német fajt tartották árjának felsőbbrendűnek és minden más népet alsóbb rendűnek akin uralkodhatnak.
  • Demonic
    tmk a drágalátos kormányunk majdnem napi szinten veri belénk! Na persze ellenzékiek közül is van jópár.
  • tmk
    Szánalmas ez a fröcsögés ha valaki nem gyűlöli a zsidókat akkor az c zs.
  • tmk
    Te milyen fórumot olvasgatsz? Ki mondta hogy magyarországon elterjedt a szélsőséges nézet és az antiszemitizmus? Ezt kimondta? Linkeld már be?
  • Demonic
    Skyline egyesek ebből élnek meg hogy farkast kiálltanak ahol csak tudnak, ezen igazán már meg se tudok lepődni. Akik itt a feszültséget keltik azok nem az állítolagos szélsőségesek.
  • Skyline
    Ha annyira elterjedt a szélsőségesség és az antiszemitizmus Magyarországon akkor vajon miért folyt le mindenféle rendzavarás nélkül az idei zsidó fesztivál is?:)
    Csak nem azért mert a sok fröcsögés a szélsőségesekről egy hatalmas kamu?:)
  • Skyline
    Hogy lehet a kurucinfó zsidóellenes antiszemita ha élteti a gárdát amiben jópár nemzeti érzelmű zsidó van Reiner Péterről aki a egyik alapítótag nem is beszélve (szintén nemzeti érzelmű),élteti Morvait aki szintén nemzeti érzelmű zsidó és még hosszan lehetne folytatni.:DD
    Utálják a saját fajtájukat ezek az emberek vagy mi?:DDD
    Szánalmas ez a fröcsögés ha valaki kimondja az igazat az egyből rasszista antiszemita...
  • Skyline
    "szó sincs bűnözésről, de még zsidókról sem"....
    Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool az év vicce:DDDDDDDDDDD
  • Demonic
    tmk utálnak minket elegen elég csak a szomszédba menni!
  • tmk
    Anno felnégyelték Koppányt és elnyomtuk és elkergettük a környező népeket akkor mi is barbárok vagyunk, minket is gyűlölni kell?
  • tmk
    Antiszemita jelentése: zsidóellenes, zsidógyűlölő személy
    Az általad olvasott oldalon külön link van "Zsidóbűnözés" cimszóval...ahol szó sincs bűnözésről, de még zsidókról sem...
  • Indigo
    Tényleg nevetséges ez a hőbörgés a németek részéről. Az még egy dolog, hogy be van tiltva a horogkereszt használata, hiszen a "náci" ideológia jelképe, és esetleg kikezdi "szegény" zsidók érzékenységét, meg hát a németek is legszivesebben kitörölnék a történelmüknek azt a részét. Nade egy ilyen játékban ez kit zavar?? Most komolyan!? Ez már annyira szánalmas... Akkor retusáljuk ki az összes korabeli fotón is és égessék el a korabeli felvételeket stb... Ennyi erővel...
    Meg már rohadtul elegem van nekem is, hogy ezek a zsidók mindenen feljajdulnak, meg folyton holokausztoznak. Meg a történelemferdítő hazugságaikból, hogy mindenhol befolyást akarnak szerezni, és mindenkinek őket kellene kiszolgálni és tekintettel és lenni az érzékenységükre, és még sorolhatnám. Nem véletlenül utálja ezeket a szemforgató zsidókat nagyon sok ember.

A holokauszt tagadása meg szinte már bűncselekmény, illetve egyből ráaggatják az illetőre hogy antiszemita, náci, és jól meghurcolják! Azaz beszélni sem lehet róla, nemhogy még érdemi vitát folytatni a dologról (és hát ez a cionisták célja)! És akkor még csodálkoznak itt a naív emberek, hogy ez a téma nem szerepel a történelemkönyvekben? Hát, aki csak a történelemkönyveknek hisz (miközben maga is elismeri, hogy mennyi minden át lett írva benne...), és nem hajlandó más forrásokból is utánajárni a dolgoknak, az magára vessen.

Meg milyen ostoba duma már az is, hogy "biztos ott voltak"... Te ott voltál, kedves tomcsa4? Akkor miről beszélsz? (Ja, hogy arról, amit az ezerszer átírt történelemkönyvekből olvastál...)
  • savior
    nem = nekem
  • savior
    pusztan csak arrol van szo, hogy a jezus eleterol szolo konyvek, filmek tisztan megmutatjak, hogy a zsido az egy barbar nep volt. es ehhez kepest nem tul nagy a siras rivas a holokauszt korul. teljesen felesleges sajnalni oket, egyszeruen csak arrol van szo, hogy a tortenelem megbosszulta onmagat.
  • Skyline
    Mondtam hogy antiszemitázás lesz:DDD
    Egyébként mindenben 100%-ig
  • Demonic
    Akit annyira érdekelnek a zsidók szerintem költözzön ki Izraelbe ott legalább aktuális a téma..
  • Balumann
    És ha attól félsz, hogy ha ezt olvasod, zsidó meg cigánygyűlölő leszel, akkor megnyugtatlak, maximum a nagyon buta emberekben áll fennt ez a veszély. Fél éve olvasom rendszeresen, és még mindig nem támogatom az erőszakot, és nem akarom kiírtani a zsidókat meg cigányokat. A kuruc.info szerkesztői sem. Megoldást, igazságot akarnak, és valóban szélsőséges addig (és szembeszáll a rendőrséggel is akár), amíg ez nem lesz meg törvényesen.
  • Balumann
    Antiszemitista vagy rasszista valaki akkor, ha embertípusokat alacsonyabbrendűnek tekint, társdalami ill. politikai különbségeket rendel hozzá és hierarchiát állít fel.
    Tehát ha azt mondom, hogy dögöljön meg az összes zsidó, mert büdösek, nem tetszik a kinézetük, stb, az ide illik. Az pl., hogy állítsák meg amit Izraelben tesznek a zsidók, vagy állítsák meg a bűnöző cigányokat, erősítsék a közbiztonságot, az nálam semilyen logikával nem az, hiába szajkózza ezt a média. Tény hogy szókimondó, de antiszemitizmustól és rasszizmustól nagyon messze van.
  • tmk
    Legalább ne szélsőséges, antiszemita oldalról linkelj már be cikkeket
  • Balumann
    Már késő, egy jóideje belementem. :-)

tomcsa4: Nem kamuzza le senki az egészet, csak azt hogy szándékos zsidó népírtás volt, és ami ehhez tartozik, és hogy nem lehetett 6 millió halott, csak 200-300 ezer körül, amit szintén sok minden alátámaszt.
  • Skyline
    Balumann te meg ne menj bele utánnam,felesleges bármitlinkeltem az neten összehordott baromságvolt...:D
  • tomcsa4
    Közel keletet akartam írni. Távol kelet az valóban más már.
  • Skyline
    Gondolom a Jobbik is szélsőséges, a Magyar gárda is (segítek mind2ben vanak bőven zsidó származású emberek akik bizony nem cionisták), SŐT cigány bűnözés sincs Magyarországon (segítek a börtönök 99%-a c-vel van tele,a c lakosság kb 95%-a büntetett előéletű, az elmúlt 5 évben c-k ellen elkövetett ISMERETLEN elkövető általi bűnesetek száma 10, magyarok elen C-k által elkövetett sokszor halálos kimenetelű 1300--> rendőrségi adat)...:D
    Na húztam innen majd meglátjuk mi lesz,felesleges vitatkozni lyan emberekkel akiknek az agyon átírt cionisták által cenzúrázott törtélem szentírás,és hisznek a cionista fajvédőmédiák sületlenségeinek.
    pááápááááá
  • Skyline
    A történészeket és kutatókat akik SORRA BIZONYÍTÉKKAL ÁLLTAK ELŐ A HOLOMESÉVEL SZEMBEN sorra bekasztlizták,eltüntették,nézz már utánna...Továbbá hogy kik a revizionisták (távol keleti zsidók te úúúúristen ennyire balf nemlehetsz komolyan:DDDDD) ,kik a cionisták,kik miben hisznek stbstb....
  • tomcsa4
    Azt elismerem, hogy egyes részeit felfokozták, hogy kijöjjön a németek= kíméletlen gyilkológépek egyenlet. De azért az egészet lekamuzni erős. Nekem evvel van bajom.

Hogy az egész zsidó, cigány stb szenvedés egyenlő a semmivel. Evvel van bajom, nem avval, hogy egyes részeit cáfoljátok, hisz történészek közül sincs egyetértés a részletekben.
  • tomcsa4
    Zsidók egy része cáfolja a holokausztot? Meghatódom, biztos ott voltak. És kik azok a zsidók? Csak nem azok, akiknek semmi közük hozzájuk? Távol keleten? Szóval inkább akkor elhisszük ezeknek a jött-ment nethuszároknak, mint a történészeknek?

Egy kérdésem van: miért mostanság szaporodtak meg a radikálisok? Hisz 2007 előtt nem volt ekkora hangzavar ekörül.

Képzeld, vannak cigányok, akik szerint nincs cigánygyűlölet Magyarországon. Mert ők nem érintettek. Ennyi erővel négereket sem bántottak az 1600-as években, hisz kérdezz meg egy mai amerikai négert (istentudja, milyen génekkel rendelkezik), biztos nem tud róla semmit.
  • Skyline
    Balumann köszönöm,de mostmár teis álomvilágban fogsz élni,és antiszemita leszel ittmint én.:)

TOMCSA4 nézd mármeg azt a 7 részes cionisták által betiltott dokumentumfilmet amit linkeltem,azt NEM NETRE KÉSZÍTETTÉK te idióta,és nem vagyok sem bőrfejű sem rasszista! Vagy olvass már bele a talmudba ha annyira álomvilágban élek!