• Alfa Of NS
    "Persze, történetekből tudjuk, hogy a gázkamrákból csak úgy nyugodtan kihordták az embereket, közben kajáltak meg bagóztak - teljesen lényegtelen, hogy még egy teljesen zárt védőöltözet meg maszk sem biztos, hogy elegendő a cyclon-b gáz elleni védekezéshez"

Butaság, ruha fertőtlenítésére is használták, oda sem kellett védőöltözet. A Ziklon-B nem hadi anyag, azért is ölt lassan.

"Sokkal de sokkal hatásosabb módszerek is lettek volna a kivégzésekhez (olvasmány) - igen megint kurucinfo, és szokásukhoz híven, nagy valószínűséggel igaz ;)"

Beleolvastam, de cáfolható az egész. Pl agyonlövés: eredetileg árokba lőtték a zsidókat, de a katonákat megviselte (német tiszt írta), ezért tértek át a teherautóra, majd a tábori megoldások jöttek. Vagy pl azért nem ideggázt használtak, mert utána nem lehetett volna a gázkamra közelébe menni. Ziklon-B-t meg biztonságos volt használni ilyen szempontból.

Én nyitott vagyok mindenre, de még senki nem tudott olyan dolgokat felmutatni, ami alapján állítani lehetne, hogy nem történtek meg a dolgok.