pixx#130
Itt senki sem tagad, csak a számok el vannak túlozva...M.o.-ról elvileg 600 ezret vittek el, míg a Vöröskereszt azt állítja, csak 240 ezer. Ők eléggé független szervezet, de mindegy.
Nekem ott hibázik ez a nagy milliókat égettek el 20 perc alatt(ezt a tanúk mesélték a tárgyaláson) mert az emberben túl sok vízvan, és az izmok nehezen égnek, ha jól tudom a szív ég el utoljára, plusz a csontot nem tudod elégetni, 1000 fok fölött kell égetni, akkoriban még nem létezett ilyen eljárás, és ilyen anyag sem, 1000 fok közelében meg ingen meleg van, és Acélipari védőöltözeteket nem találtak.
A mai technikával is 2 óra alatt hamvasztanak el valakit, és napi 30 embernél többet nem tudnak. Az általad említett Krematóriumban állítólag 3 embert égettek el egyszerre. Keress erről egy képet, és meglátod, hogy ez mekkora hülyeség.
Ezek orvosi tények. De nézz utána.
Amúgy nekem még sántít, hogy a németek, akik nagyon pontosak voltak, és mindenről készült ezer fénykép, és videó)új találmányok, ütközetek, és kivégzések) erről érdekes módon szinte semmi, és csak "tanúk" vallomása van.
Egyébként sok képről bebizonyosodott, hogy hamisítvány, vagy le vannak vágva lényeges részek.
Ciklob B elsősorban fertőtlenítőszer, tetvek, és tifusz ellen használható, tömény mennyiségben mérgező, és robbanásveszélyes.
Azonban az is tény, hogy a munka és haláltáborokba ugyanannyi Ciklon B-t vittek, valószínűleg kísérletek voltak, ezt senki se cáfolja, de milliókat igen időigényes lett volna így megölni, főleg, hogy ennyi hullát nem találtak.
Elégetni meg nem tudták őket, mert a csontváz akkor is megmarad...