Gaba94#557
a Vámpírnaplók is akkor élte a fénykorát, amikor Klausék bejöttek a képbe..
én a Silas-szál korai lezárását tartom hibának. gyakorlatilag felhúztak egy komplett évadot az ő eljövetelére, majd amikor megjelent, 7-8 rész alatt lerendezték. pedig minden adott volt a folytatáshoz: a világ első hallhatatlan lénye, elpusztíthatatlan, megölhetetlen és emellett médiumként belelát bárkinek a fejébe. kétségtelenül a legerősebb karakter. ezek után már mi újat lehetne mutatni?
az Originals viszont eszméletlen! részről-részre egyre jobb, és egyre inkább magával ragad. az első évad után nagy húzásnak tartottam, hogy visszahozták Esthert és Mikaelt, elvégre is velük teljes a kép. aztán jött Freya és ott lesz még Dahlia is. brutál az eredetiek története! egyetlen hiányérzetem van, de azt is tudják kompenzálni. ezt a családot már megismertük a TVD-ben, és megismertük az őket alakító színészeket is. semmi bajom Daniel Sharman-nel (sőt!), vagy a Rebekaht játszó színésszel, de nekem akkor sem hitelesek. Kol-hoz automatik kapcsolom Nathaniel Buzolicot, ahogy Rebekah-hoz is Claire Holtot. illetve az öldöklés, fenyegetőzés, manipuláció, amiből talán kevesebb van a második évadban.
lényeg a lényeg, a fanatizmusomtól eltekintve ez a sorozat 10/10. bár ebben nagy szerepe van Klausnak, és az őt alakító Joseph Morgannak, aki awesome színész. azért ő nem gyengén húzza a sorozatot...