sylvanor#67
végülis...aztán 10 év múlva bekövetkezik a soha nem várt tragédia: a Blizzard a csőd szélén. gáz lenne. csak ez soha, soha nem fog megtörténni. még nagyon-nagyon sokáig futni fog a Blizzard és ezzel együtt a WoW is. de persze a Warcraft TFT is jó, a single részét nem játszanám ki újra, viszont online játszani ilyen elég fantáziadús pályákon(TD, Hero Defense, Dota), az valami eszméletlen. ;)
most kicsit elgondolkodtam azon, hogy a wow sokáig fog élni, viszont lehet 10 év múlva már annyi kiegje lesz, hogy a 2 "ős" kontinens(a wow fejlesztése szerint) már nem lesz felismerhető, de már az új Catalysm kieggel is nagy változtatások mennek végbe. én csak wowal játszottam még a kezdetekben...azzal is(de azzal főleg), de annyit nem, hogy eljussak lvl 60ig. a legnagyobb karim 26os volt, az volt akkor a legnagyobb karim és élveztem. aztán jött a BC és magasabb rate szerverre mentem és meglett az első 70esem. láttam a rengeteg változtatást, de rájöttem, hogy maradnom kellett volna blizz raten, hogy végigélvezzem a fejlődést. lehet egyszer majd fel mék blizz rates szerverre és felmék vele max-ra, túlságosan rá szoktam a highrate, fun vagy instant max lvl szerverekre. na mindegy, az alap wowban 60on skillesnek kellett lennie az embernek, láttam pár videot és nagy különbségeket láttam a lvl 70, lvl 80 videókhoz képest. az új kiegekben túl imbították az összes cuccot. ettől függetlenül jó, mert wow, csak megjegyeztem.