• Rageofmage
    Szerintem a WOW playerek száma nem csökken, hanem vagyemelkedik, vagy egy meghatározott + - intrvallummal számolható. Jómagam is wowozok, és naponta találkozom olyan emberekkel, akik most kezdték életük első kiskariját. A kezdőhelyek tömve vannak, pörög az élet. A wow film és a kataklizma teljesen új játékélményt fog adni. Mivel midnen táj át lesz modellezve, így egy új játékot kapunk. szerencsére a grafika is újjászületik ehhez képest.

Ez egyfajta örök játék.
    Nem kell függőnek lenni, az már baj ha valakinek a magánéletére megy a dolog, de milyen nagy segítség sok embernek: hazamész a szürke hétköznapi munkahelyedről a szürke hétköznapi magánéletedbe, este milyen jó nem kovács bélának lenni, hanem egy fantasy világban élő hősnek.

El sem tudom képzelni, hogy hány embert fosztana meg ettől az örömtől, ha valaha leállna. Én úgy vélem, hogy folyamatosan javítják, újítják, ez egy örök menedék lesz a szürkeség elöl.

A többi mmo a mangás megjelenéssel szerintem nem ilyen jó, még akkor sem, ha a grafikájuk ezerszer ráver a wowra.
    Ha szép grafot akarok látni, akkor elindítok egy single player új generációs fps játékot. Ha meg csak ki akarok kapcsolódni, akkor wow.

Mindent mértékkel,

FOR THE HORE!