tomcsa4#43
De nem értem a WoW fikázókat. Én másfél évig toltam, fél-HC szinten (2006 januárjától 2007 október első hetéig). Tehát benne voltam a jóban. Szerintem nagyon jó játék és amennyit beletettem, az egyáltalán nem bánom.
Jó, lehet mostanában rosszabb lett. Nem tudom, be se töltöttem, le se szartam, amióta abbahagytam. Csak néha megjegyzem, hogy milyen hangulatos volt. Mert az volt. Nagyon hangulatos.
LoTRO-t próbáltam egy trial erejéig. Jó játék, de persze 14 nap alatt a tizedét sem láttam. Meg még Vanguardot próbáltam ki egy trialig, kellemes ovlt. De a WoW akkor is jobb.
És miben más a többi MMO? Csúszik a kari a padlón. Pff nagy cucc. Attól a grafikája nagyon hangulatos volt. Változatosságról meg: többi MMO-ban nem kell farmolni?
WoW alapjáték volt nagyon jó: ha el akartál érni valamit, akkor kockulni kellett. Raidelni, készülni rá, jól játszani. Szerintem nagyon klassz volt. Jó lehet mostanában ha belogolsz és szívsz egy kis levegőt, már kapod is a pénzt, ohgy a heti 1 percet játszó is mindent megvegyen. Igen ez valóban szánalmas már. Meg a karakterek talenttábái is már BC-ben is elkezdett unalmassá válni. (Értem ezalatt azt, hogy ami eddig mondjuk csak az egyik ág sajátossága volt, az kikerült a közösbe és ment a helyére az ezredik +crit, agi, erő stb. Többek közt ez a legszánalmasabb.)