• sylvanor
    Lehet vannak akik szidják a wow-ot, de akkor nem játszhattak vele túl sokat.
    Akkor ők menjenek csak vissza azokra az mmo-kra ahonnan jöttek, mindenki tudja, hogy a japánok kis millió mmo-val árasztották el a játéklistát régen és még most is csinálgatnak, csak mostmár nem csapják ANNYIRA össze. De a lényeg az, hogy azok közül egy se jött be, elég 2 perc igazság szerint. azaz egér kattintgatással irányítom a karakterem, onnantól biztosíték végleg lecsapva annál a játéknál és a régi japán mmo, mind ilyen. mellesleg azok nem állnak másból csak éjjelnappal tartó non-stop mobfarmolásból...de ha pár okos nem unja meg 3 óra után, mikor már a 12565dik mobot ölte le és ez megy 100-200 szinteken keresztül, akkor élvezkedjen azon, nem állok az útjába.

tényleg elég nagy staff, de nem értem, hogy minek kell annyi gm, több mint 2000, tegyük fel van 20 szerver(jó talán több, én nem tudom) és szerverenként elég 10, talán 15 gm, annyi szerintem el tudja intézni az összes napi bejövő ticket-et. és nem is jön szerintem olyan sok, törtön jön sok egyes bugok miatt...