MI a kedvenc reklámotok a tv-ben? És melyiket gyűlölitek?
-
juliskafarkas #108 A hörcsögös reklámok magasan viszik a prímet. Mostanában elég minősíthetetlen reklámokat készítenek. Unalmasak, nem hiába reagálnak a nézők úgy, hogy elkapcsolják a televíziót, ha reklám megy. Külföldön sokkal jobb reklámokat csinálnak. Nálunk meg dől a sok tampon, meg mosóporreklám, meg "elriasztottuk a férfiakat, most beszélhetünk a h.gombáról". Komolyan ezek a reklámok azt sem érdemlik meg, hogy beszéljünk róla. A Tesco is csak azzal tud előállni, hogy AKCIÓ...Az Ariel "nem tudom" milyen mosópor most csak ennyi, meg annyi. Ezekben a reklámokban nincs ötlet...Legalább az Auchan tudott újítani. Kitalált két (a macskával három)szerethető karaktert, és mivel bevált ezért ragaszkodnak is hozzá. Üde színfolt ez a reklám. És már vannak fent a neten olyan videók is, amelyben bakiznak a tengeri malacok. Annyira jól sikerül....A facebook-on meg van rajongói oldal...Mondjuk nem is csodálom, én is hálás vagyok, hogy egy Auchan reklám erejéig nem kell tampon reklámot néznem...