148
MI a kedvenc reklámotok a tv-ben? És melyiket gyűlölitek?
-
juliskafarkas #108 A hörcsögös reklámok magasan viszik a prímet. Mostanában elég minősíthetetlen reklámokat készítenek. Unalmasak, nem hiába reagálnak a nézők úgy, hogy elkapcsolják a televíziót, ha reklám megy. Külföldön sokkal jobb reklámokat csinálnak. Nálunk meg dől a sok tampon, meg mosóporreklám, meg "elriasztottuk a férfiakat, most beszélhetünk a h.gombáról". Komolyan ezek a reklámok azt sem érdemlik meg, hogy beszéljünk róla. A Tesco is csak azzal tud előállni, hogy AKCIÓ...Az Ariel "nem tudom" milyen mosópor most csak ennyi, meg annyi. Ezekben a reklámokban nincs ötlet...Legalább az Auchan tudott újítani. Kitalált két (a macskával három)szerethető karaktert, és mivel bevált ezért ragaszkodnak is hozzá. Üde színfolt ez a reklám. És már vannak fent a neten olyan videók is, amelyben bakiznak a tengeri malacok. Annyira jól sikerül....A facebook-on meg van rajongói oldal...Mondjuk nem is csodálom, én is hálás vagyok, hogy egy Auchan reklám erejéig nem kell tampon reklámot néznem... -
#107 Valóban jó néhány reklámnál jobbak a hörcsögös videók, de mondjuk, emikre én gondolok azoknál nem nehéz jobbnak lenni. Az biztos, hogy inkább ez a két hörcsög, mit mondjuk a Kiszel meg a pákó, az érdekes reklámfilm lenne:). Nekem amúgy is bejönnek az animációs filmek, bizonyos esetekben még jobbak is mint, ha élő szereplővel vennék fel azokat, meg amúgy is honnan szereznének két beszélő hörcsögöt:D. -
huan200 #106 Nekem a hörcsögös reklámok bejönnek, minőségi a kivitelezésük, meg szórakoztatók is, mondjuk a neteseket jobban kedvelem mint a tv-seket. Nem tudom hány film lehet a két hörcsögről vagy tengerimalacról, mert szerintem inkább azok, de amit láttam eddig az tetszett. Az erstés reklámot meg még nem láttam. -
makpadi #105 :D Én ezt még nem láttam a tv-ben. Csak valami hasonlót. Ez a videó is szerintem a viccesebb kategóriába sorolható. Az ilyeneket szívesebben megnézi az ember.
hékásébredj: én nem tudom, h melyik erste-s reklámra gondolsz., de el tudom képzelni....
ami még jó bankos reklám az szerintem az amiben az Emese, meg a Zoltán van. :) magában a kis csaj is egy jelenség:) -
#104 "Ezekbe ami meg a neten terjeng és több életet lehelnék. Sokkal több mindent ki lehetne belőlük hozni."
Ezt jól megmondtam :D
Szóval ha kicsit elrugaszkodnának sokkal viccesebb videókat lehetne csinálni...igazából erre próbáltam kilyukadni :P -
#103 Az összes Erste-s reklám egy fantáziátlan, erőltetett gané talicska! Azt hitték,hogy ezzel a te kinél bankolsz? dumával majd valami új hullámot fognak indítani és mindenki élni fog ezzel a kifejezéssel és terjedni fog az emberek között és mindenki majd hozzájuk megy.
A hörcsögös reklámokat meg a tv-ben mindig elkerülöm...szerencsére. Azt mondják,hogy azok is borzasztóak. Ezekbe ami meg a neten terjeng és több életet lehelnék. Sokkal több mindent ki lehetne belőlük hozni.
Ennél is mondjuk simán szájba vágtam volna a helyében még így a kussolj mellé :D -
cirokmokus #102 Hörcsögös reklámoknál annyit kell látni, hogy amik a tévében mennek, azok a szerepek, ezek meg a werkek, kimaradtak, bakik, stb. Ergo a rágcsálóknak személyiséget adtak, külön életet élnek, az Auchan reklámok csak szerepek, amikre felbérelték őket.
Ez a videó szerintem pont ezért zseniális, mert bár nem valós, hiszen animáltak a kis pofák, mégis olyan, mintha ők is valós személyek lennének. Szóval hatalmas nagy lájk :D -
kiskapucska #101 Én már láttam párat, és nem vettem észre, hogy egymásra épülnének. Ez csak ízlés kérdése, hogy tetszik, vagy sem.
Nekem mondjuk bejönnek, viccesnek tartom őket. :)
A kinderest viszont már én sem szeretem :) -
#100 Nekem sem tetszik a hörcsögös.
A Kinder pinguistól meg rosszul vagyok és feláll a hátamon a szőr !
-
kamilla6666 #99 Bár nem láttam még az összes hörcsögös reklámot, de én nem értem őket.. látom, hogy poénos akar lenni, de valahogy nekem nem az.. talán lemaradtam valami fontos infóról, amire a többi rész poénja épít?? -
#98 -
Hát ehhez mit szóltok? -
#96 Mostanában a túró rudi egyik termékének a reklámja tetszik,talán a zene miatt is.
Amikor a "rudi" kicsomagolásával bomlik le az ing a gyerekről...
Nem tudja valaki,hogy mi a zene címe és az előadója? -
babapofe #95 Még illene is hozzájuk ez a pöszeség, bár az igaz, hogy nagyon idegesítő lenne. :D
És a Shrek-es macska jófej!Főleg amikor a bociszemeket nyomja be :) -
#94 Deee duplán idegesítő kombó lenne az biztos.. Örülök, hogy nem te írtad nekik a szöveget :D -
bluedev #93 Az omlósssz mekkora már!:D:D:D
A hörcsögökkel kéne megcsinálni azt!:) -
#92 Azért ennyire meg nem jó az a reklám azért... Ha meg idegesítő akkor meg az omlósz viszi a prímet :D -
mirakon #91 ez nem igaz hogy a macska a gonosz , igazából ha megnézed a 3/4-edébe Jerry sokkal szemetebb Tomnál...amúgy meg az a két hörscög nagyon poénosak , de miért kell mondjuk a macskát piszálniuk...na mind1 -
#90 Na erről beszélek egy vicces macskának miért van ilyen gonosz szeme... meg a bajsza is olyan furán áll... szerintem a t.malacok vagy hörcsögök sokkal aranyosabbak. Ott a legjobb a példa az auchan reklám... mekkora forma már a 2 akármi, vagy nézhetünk klasszikust is Tom és Jerry, ott is gonosz a macsek... és még sorolhatnám -
#89 Nem értem mi bajod van a macsekokkal, főleg a whiskas reklámokban lévővel. kicsit olyan beképzelt robin hood feelingje van , abszolút nem idegesítő :D
a reklámok között is van elég jó, a nike új reklámja ütős lett, de azt nem is annyi pénzből csinálták mint a magyar reklámok többségét :) -
#88 Olyan reklám nekem nincs amit kifejezetten szeretnék... Viszont azokat gyűlölöm amikben macska van egyszerűen nem csípem őket... annál meg már csak a rajzolt macskás reklámokat utálom. -
vienman #87 nem kell cenzúrázni, csak ki kell rakni a 18-as karikát :D
Emlékszem, régebben volt egy két reklám, aminek a durvább verzióját csak éjszaka sugározták :) , meg videoklipeknél is volt ilyen... -
#86 Ezt én még nem is nevezném csúnyának amit cenzúrázni kéne, tv-be vele.:) -
bodrisa #85 Egyetértek.Az emberekben a ronda beszéd jóban megmarad mint az ékes anyanyelvük. Amúgy meg néha szükség van az ilyen szavakra is a nyomatékosítás kedvéért.:) -
#84 de az már nem ugyanaz :)
a south park se keltene felháborodást ha nem lenne tele trágár szavakkal...de úgy meg már nem is lenne igazi. Remélem érted :) -
#83 de hát a káromkodást ki lehet fütyülni mindenhol azt teszik vagy a tv-ben valami gyengébb szinkront nyomatnak alá és kész. -
#82 na ezért nem adják le a tv-ben :)
Az ORTT nem hagyná annyiban. (ez inkább a káromkodós változatra vonatkozik)
Amúgy az ilyen reklámoknak van a legnagyobb visszhangjuk..én legalábbis jobban szeretem a megdöbbentő,vicces reklámokat,mint a snassz semilyet...az meg se ragad bennem csak átsiklik az éteren és annyi. De hozzám nem jut el az biztos! -
#81 Nem is értem akkor meg miért jó elkészíteni őket...
Egyébként meg ez még nem is olyan jó, az én kedvencem egy újságreklám, amikor kinn az udvarban eszeget idillien egy pár az asztalon egy kiscsibe amivel szórakozik a női fél mire a férfi lecsapja és a hölgyre fröccsen :) Ez kicsit durván hangzik, de inkább vicces:) Csak sajna a címe nem ugrik be :S
-
gregorianer #80 Ez még jó, hogy kimaradt :) Volt egy régebbi is, amikor káromkodtak, ezeket még jó, hogy nem engedik leadni. Ez annyira nem jó, de hozzák a formájukat, és végre a macskát is belevették a beszélgetésbe :) -
#79 szerintem poénos lett az új rész a auchanos-hörcsögös cuccból, bár kimaradt a tv-ből :/ :D
http://www.youtube.com/watch?v=MOoPiPIRL-M -
kocsmocs #78 ezeknél vannak azért rosszabbak is. szerintem egy ilyen kis hörcsögös, nyulas, patkányos egész üdítő.... -
rorock #77 Tessék, ha már rossz reklámról is szól a topik.
http://www.youtube.com/watch?v=Qr_jN4IV6a8 -
Wattin #76 Ezek iszonyat aranyosak!!! :D
Neten láttam a répás változatot előbb. Ritkán tv-zem így külön kerestem utána, hogy megnézhessem az eredetit. De sajnos a legtöbb reklám nem ilyen. :( -
kocsmocs #75 Szerintem jobbak az olyanok amik nem az általános struktúrára épülnek rá. akkor még te is szívesebben végig nézed ha szórakoztat.profi színészek -
dahooker #74 Szerintem ez teljesen jó, vannak sokkal rosszabbak is. Ha már úgyis reklámokkal tömnek minket, akkor legyenek legalább ilyenek. -
kutakita #73 A sok unalmas, egyforma reklám után nem ártott már egy kis újdonság, és szerintem ez újdonságnak számít. -
#72 Kedves Mundas!
1. nem ment le a tévében, a light-os verziót adják a tévében
2. ha ez neked durva... aki nem akarom elképzelni a lelkivilágodat -
Mundas #71 Nem nagyon szoktam TV-t nézni, de most tényleg ilyenek a reklámok vagy ez valami viccesnek szánt videó? Ha ez lement tv-be akkor nemcsoda hogy betiltották...
Betiltott reklám -
Coriander #70 Igen, nagyon elküldi az orvost :D Jó videó lett :) -
csipa44 #69 Ezek tényleg jók, de nekem az tetszik az Arshavinosban hogy tényleg úgy néz közben, hogy "hülye vagy, felállok én magamtól is" :)