• Rexhawk
    #28
    FlyngV: nekem nincs bajom iphone-nal, csak te ugy fikázod a symbian mintha a világvége közeledne. :)
    nyílván megvannak a maga korlatáai ahogy az iphone-nak is. De van jó dolog is a rendszerben. Pl.: flash, java, multitask, több fejlesztőkörnyezet...meg vannak olyan szoftverek amik évek óta fejlesztenek (pl.:opera mini, ~ mobile; quickoffice, bár ezt már elkezdték portolni) és hasonló mgé nem elérhető az iphone alatt. Mondtad, hogy nem tetszik a kezelőfelülete, de ez nem is az erőssége, inkább hátránya, de nekem elég az amit tud az s60 3rd E. mondtad hogy a symbian bugos, de ez nem igaz teljesen mert készülék függő, pl.: az én e51-em még 1 év alatt 1szer volt problémám a készülékkel.megjegyezném hogy elég gyors is de persze komolyabb programokkal nem terheltem le
    de a fő érv ami miatt nem veszek az az ára. e51 45 ezer egy 5800 xp music 62 egy iphone 3g 130 egy 3gs 210 ezer forint. Ha nincs rá pénz, akkor nincs rá pénz. :)
    persze ha lenne egy rakás pénzem akkor 3gs és egy htc hero közül választanék, de sajnos nincsen.
    ja és 2010 végére tervezik kiadni a symbian^4-et ami már jelentősen el fog térni a mostani symbianoktol (teljesen integrálják az UIQ technológiákat,megujítják a GUI-t, dvb-h támogatás...), szóval a symbian se sog lemaradni annyira.
    ja és neked ha jól értem nem a symbiannal van bajod hanem az s60-nal?Mert akkor azt írd.:)