• FlyingV
    #20
    asysoft: hidd el, én is hót leszarom, mi jó az Apple-nek, én csak a termékeiket használom, onnantól kezdve meg nem érdekel semmi.

    azt akartam mondani, hogy az iTunes/AppStore az, amin keresztül lényegében haszna van a cégnek. ebből kifolyólag hülyék is lennének, ha BT-n keresztül lehetne küldeni bármit is. a másik dolog meg, hogy főleg MO-n mindenki nagyon szeret ingyen élni, de én úgy gondolom, az alap gondolkodás nem az, hogy honnan tudom kerülőúton, ingyen beszerezni a fizetős szoftvert, hanem ha kell valami, azt megveszem (ugye én is, Te is elvárod a munkádért a jól megérdemelt fizetést). Az MMS meg a kezdetektől fogva egy halálraítélt valami, e-mailben gyorsabban, INGYEN, többmindent el lehet küldeni, és sokkal inkább megszokott csatorna.

    A multitasking-os vita meg úgy néz ki a következő epizódja az iPhone-t kritizálók vs. 'iPhonevérfanboy-ok' történetének. A személyes, szubjektív véleményem az, hogy mindkét megoldás kényelmes, végeredményben meg is egyeznek, viszont a WM és pl a WebOS is hajlandó belassulni több program egyidejű futtatása közben, míg egy 3GS (direkt nem 3G-t írtam, ott pl egy háttérben futó iPod+Safari kombó eléggé el tudja még gondolkodtatni a telefont :) ) esetében nem nagyon lehet ilyenről beszélni, holott az IM-ek pl. ugyanúgy megkapják a küldött szöveget/akármit. Szerintem sokan vagytok úgy, hogy ha van is tapasztalatotok iPhonenal kapcsolatban, a 3.0-s szoftver bizonyos feature-jeit már nem nagyon vizsgáltátok meg, ez a push notifications dolog pedig egy elég érdekes és jó kompromisszum (persze nem 'über-alles' megoldás, nem ezt akarom mondani, de képes ugyanazt adni, mint egy valódi multitaskos rendszer).

    kvp: Abból meg, hogy egy nem is olyan régi asztali gép erejével már-már vetekszik egy okos(?)telefon belső hardvere, nem következik az, hogy így IM úgy ez, amúgy az fusson egy időben. Miért? Mert azóta változtak az igények, több szolgáltatással bővültek a szoftverek, így nagyobb is az erőforrásigényük. Azt a kijelentésed meg, hogy egy iPhone annyira le van korlátozva, hogy egy Windows 3.1 (nem is értem, hogy jön ide egy desktop rendszer, na mindegy..) többet tudott, egyszer még kicsit bővebben kifejthetnéd :)



    A kis házi feladatomra meg a megoldás: mind a 6.5-ös, mind a hetes verzió Windows Phone márkanév alatt fog kijönni, ezzel próbálják a Windows Mobile 6.x (eddigi) csúfondárossá vált szereplését valamilyen szinten függetleníteni a következő verzióktól.