FlyingV#14
multitasking mire kell? hogy fogyassza a memóriát-belassítsa a rendszert? :) az Apple-féle megoldás a jelenlegi korlátozott teljesítményű mobilos hardverek mellett talán még jobb is, mert az az 1-2 mp, amíg betöltődik egy alkalmazás nem sok, de közben olyan, mintha ott folytatnád a tevékenységed, ahol abbahagytad..
iBluetooth: de szar az iPhone. nincs benne 3G. (kicsit később ugyanő): húú ez az iPhone 3G így már tényleg qrva jó, megyek is venni.. (ctrl+c; ctrl+v) hülyevaaagy 3G minek? csak néha, ha netezek, az se jellemző, ki kell kapcsolni.. ugyanígy MMS.. és a többi baromság. adatot tudsz mozgatni USB kábel+számítógépen, vagy MobileMe-n keresztül, net megy bluetooth-on. Headset is van iPhonehoz. Most ne idegesítsen senki a faszságaival, hogy de így névjegykártya, de úgy én ezt átmásolnám a haveroméra. Egyrészt amit meg lehet venni, azt vedd meg (lévén Apple ugye nyújt efféle szolgáltatásokat is, ha jól rémlik, meg hát a becsület is így diktálja :) ), a többi meg mehet e-mailben.. Annyira valótlanok ezek a gyártott fik(a)ritikák, hogy az valami förtelem..
Rexhawk pillanatnyilag a WM és a Symbian bizony az a kategória, amiért a gyártó cégnek kéne fizetnie, hogy használják.. Elhaladt mindkettő felett az idő, illetve nagyon körülményes és szerencsétlen a kezelőfelületük. Meg randa. Etc. Etc. Etc. Az iPhone, Android, WebOS hármast (ezutóbbit én ki is felejtettem előbb, sry :) ) az különbözteti meg a WM-től és a Symbiantól, hogy a telefon képességeit kis lehet használni vele, kicsit elmélyültebb tudás nélkül is - és gyorsabban, könyebben. De köszi az építő megnyilvánulásod (mondhatni, ismét :) )