• asysoft
    Aztán sokra mégy a modern technológiával, ha az elévült PalmOS szintjére van korlátozva a multitasking, és jailbreakelni kell a készüléket (mi is erről az Apple álláspontja?), hogy felrakd a nem is minden eszközzel kompatibilis iBluetooth-t, ha egy 10 ezres telefonban is meglévő funkciót szeretnél használni. Persze ettől még remek készülék, csak nem felel meg mindenki igényeinek.

strogg: "Elég alap elvárás a stabilitás, de eszméletlen, hogy milyen kevés telefon képes ezt teljesíteni."
    Milyen jó meglátás:) Nokia 5800-mban az előző előtti szoftverfrissítés óta elromlott az ébresztőóra, változó, mennyivel később szólal meg. Hard reset előtt meg még hívást sem tudtam felvenni, csak tudnám, hogy minek őrzi meg az adatokat update során, ha úgyis megőrül a készülék...

WMhez: nagyon nem mindegy, milyen gyártó eszközén találkozik az ember az OS-el. ASUS A696-om nyomán én is mondtam, hogy soha többet WM, de a lentebb említett Touch HD-vel való összefutást követően már változott a véleményem. Mivel sajnos manapság a WM a "legnyitottabb" (értsd: nem kell root jogokat szerezni/hackelni/jailbreakelni ha valami többre vágysz), ezért kíváncsian várom a WM7-et... (Ami valószínűleg nem a közeljövőben fog megérkezni, erre utalnak legalábbis a fenti álláshirdetések.)