• nkmedve
    Csak nekem tűnik úgy, hogy a cikkben pletykákat kezelnek hivatalos információként? Az a 2%-kos kihozatal valószinűleg nem igaz, semmi megerősités nincs róla. A 104 darab/ostya arányból itélve a 452mm2 lesz 520 is a GT200-as adatokra támaszkodva (580mm2-vel 94 darab, 475mm2-vel pedig 120).

Sanyix:
    Még nem mondtál le a konzervativok megtéritéséről? Akinek a játék fogalma kimerül CS, COD2, WOW és hasonlókban, annak jó az idejétmúlt és GPGPU-ra tervezett dzsiforsz is. Mi többiek pedig örüljünk a szebb látványnak, nagyobb sebességnek, hosszabb élettartamnak, ami a Radeonokban a plusz.
    Én szeretem kipróbálni az ujdonságokat és nem ragadok le egy játéknál 1-2 hétnél tovább. Erre tökéletesen jó lesz a 4830 még sokáig, nem is tervezek egyelőre cserélni. Ugyanezt egy GTS250-ről vagy akár a GTX285-ről nem jelenteném ki...

Köztudott, hogy a DX10-DX10.1 a Vista rossz szereplése és az NV áskálódásai miatt nem terjedt el. De most a Win7 óriási népszerűségnek örvend, erre tömegesen fognak váltani az emberek. Ugyanakkor az NV-nek is lejárt a TWIMTBP programja, tehát mostmár minden adott lesz a DX10-DX11 elterjedéséhez. Mellesleg NV is jön a DX10.1-es kártyáival, majd a DX11-esekkel, úgyhogy valószinűleg ők is támogatni fogják az új játékok megjelenését.