nVidia: gondok a GT300 grafikus chipekkel
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUSos Radeonok hûtése elég rosszul sikerülhetett akkor, haver is folyton szidja HD4850-esét, mert túlmelegszik (garanciális ellenõrzés során kölcsönkártyaként kapott Sapphire-el nem volt ugyanott gond), én csak amiatt nem aggódom saját HD4770-esem miatt, mert referencia hûtõs<#idiota>#idiota>
Amúgy ez a "DX11-nek nincs értelme" dolog hülyeség, lehet, hogy még DX10-es játékok sem ömlesztették el a piacot (amirõl az említett API Vista exkluzivitása is jócskán tehet), de ha nincs DX11-es hardware-e az NV-nek, aligha várható, hogy rendkívül hamar elterjed, amirõl majd a TWIMTBP is gondoskodik... (Ergo: inkább tudjon DX11-et a kártya, de ne használja semmi, mintsem fordítva)
Amúgy ez a "DX11-nek nincs értelme" dolog hülyeség, lehet, hogy még DX10-es játékok sem ömlesztették el a piacot (amirõl az említett API Vista exkluzivitása is jócskán tehet), de ha nincs DX11-es hardware-e az NV-nek, aligha várható, hogy rendkívül hamar elterjed, amirõl majd a TWIMTBP is gondoskodik... (Ergo: inkább tudjon DX11-et a kártya, de ne használja semmi, mintsem fordítva)
/*WTF?!*/
az lenne jó ha arégi 8800-akat lehetne végre használni, extra feladatokhoz, rossz kihozatalú a gt300 meg megmarad progamer véglényeknek, és ipari felhasználáshoz.
Elõzõ kártyám nekem is radeon hd 4830 volt, ASUS-féle. 2 hónapig bírta, utána a hûtése megadta magát. Gariba lecseréltettem GTS 250-re (szintén ASUS), kicsit igaz ráfizettem, de nagyon megérte.
Életemben nem használtam még dx10-es játékot, szal engem különösebben nem izgat ez, továbbra is maradok az nVidiánál. Szal felõlem 5 év múlva is ráér jönni a dx11-es kártyáival az nvidia...
Életemben nem használtam még dx10-es játékot, szal engem különösebben nem izgat ez, továbbra is maradok az nVidiánál. Szal felõlem 5 év múlva is ráér jönni a dx11-es kártyáival az nvidia...
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Reméljük ezt már nem fogják átnevezni :) Bár a Radeon HD 4830-t úgy sem fogom lecserélni egy ideig.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nem tudom én sehol nem hallatom decemberrõl.2010Q1-rõl már annál inkább.
Nem baj jöjjön csak én megvárom mit mutat!
Nem baj jöjjön csak én megvárom mit mutat!
Next PC upgrade: 2022
← ElőzőOldal 3 / 3