• scarabeus86
    Nekem az első karim ati 9200SE volt, na az ritka xar kártya, a korabeli játékok vagy szaggattak rajta, vagy nem jelenítettek meg mindent (pl egy világháborús játékokba a tankokat, katonákat), és így teljesen élvezhetetlenek voltak a játékok. Második karim nvidia 7300 gt volt, ezzel nagyon meg voltam elégedve, szép volt a grafika és nem szaggatott rajta szinte semmi. Utána lett a HD 4830, annak nem a hűtését méretezték alul, hanem egyszerűen a csapágy adta meg magát. Jó, tudom, hogy ez nem közvetlenül az AMD hibája, hanem ASUS-é. Most van ez a GTS 250, szintén ASUS, de érdekes módon ezen jó a gyári hűtő. Ráadásul ehhez mellékelt smartdoctor nevű program leveszi kb a felére a teljesítményét, így ha nem játszok, alig melegszik a kártya, és nem zabálja az áramot. A HD 4830-hoz is adták ezt a smartdoctort, de az érdekes módon nem vette le a teljesítményét.
    Másik: a tápomat leterhelte játék közbe a 4830, "ciripelt" a táp, viszont a GTS 250 elvileg többet fogyaszt, de a tápom mégis jól bírja. Igaz, nem egy márkás tápom van, de akkor is, érdekes h pont csak az ATI kari alatt adta ki azt a hangot. Ennyi szívás után akkor lennék ostoba, ha ATi-t vennék.