heroes over europe
  • ranGer2
    #17
    Néztem, hogy van e a játéknak topic nyitva, nos amikor kipróbáltam még nem volt, így nem is vállaltam magamra, hogy ennek a valaminek nyissak.
    De a véleményem az megvan, amit már leírtam az IL2 topicba:
    "
    Kipróbáltam ezt a Heroes over Europe-t egy kis könnyed szórakozás reményében.
    Kár volt ezt így több év IL-2 után..
    Install után nézegettem a beállításokat, hmm van simulation, meg arcade mód.. na erre külön kiváncsi voltam, aztán mikor tudatosult bennem, hogy a simulation mód kb annyit tesz, hogy te irányíthatod a függőleges vezérsíkot, már kezdett kisülni az agyam... :D aztán egy kis repkedés után ami annyira unrealisztikus volt mintha egy müanyagdarabot terelgetnék a levegőben, konstatáltam h sz@r arcade-ban is meg simulationban is. a Mélypont akkor kezdődött mikor ez az ace kill baromságos célzófeature is bejött, hogy csak akkor találod el, hogyha pont a gép törzsére célzol, de akkor mondjuk 1 golyóból pukkan, mint a többi ellen :P na ennek a próbálgatása közben... Pont összeütköztem a messerrel. Amit ekkor láttam azt csak másodpercekkel később sikerült felfognom... A két gép mint valami makett összeakadt a levegőben, és tolt hátrafelé a messer, aztán pörögtünk a levegőben.. összeakadva... és tolt visszafelé tovább.. aztán szétakadtunk, én meg lepottyantam.. hosszú csend... hátam mögött nézett haver, hogy most akkor mivan? sokkot kaptam? aztán felocsúdva... UNINSTALL MOST AZONNAL :D

    A Hawx ot még nagy nehezen lenyeltem, mondjuk ott se volt szó átesésről meg hasonlókról, de ez valami katasztrófa.. és akkor még a "mágneses térről" nem is beszéltem. Ha közel repültem a földhöz, csak úgy fogta magát, és lerántott 3x 4x akkora gravitációval a földbe.

    Véletlenül se próbáljátok ki, garantált fájdalom!
    "