heroes over europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Tudna valaki segíteni a probléma megoldásában?
Viszont, hogy legyen pozitívum is, szakmai tapasztalataim alapján megjegyezném, hogy a design elemek, menü, grafikák, nagyon jól sikerültek, illetve az ingame képi világ is egyben van. Csakhát ez esetben ez számomra kevésnek bizonyult.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de ettol vannak koca repcsi elvezok is, akiknek tecchet, ezek vagyunk mi,neked meg az IL-2.
max, nem fogunk kozosen multizni. 😊
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
De a véleményem az megvan, amit már leírtam az IL2 topicba:
"
Kipróbáltam ezt a Heroes over Europe-t egy kis könnyed szórakozás reményében.
Kár volt ezt így több év IL-2 után..
Install után nézegettem a beállításokat, hmm van simulation, meg arcade mód.. na erre külön kiváncsi voltam, aztán mikor tudatosult bennem, hogy a simulation mód kb annyit tesz, hogy te irányíthatod a függõleges vezérsíkot, már kezdett kisülni az agyam... 😄 aztán egy kis repkedés után ami annyira unrealisztikus volt mintha egy müanyagdarabot terelgetnék a levegõben, konstatáltam h sz@r arcade-ban is meg simulationban is. a Mélypont akkor kezdõdött mikor ez az ace kill baromságos célzófeature is bejött, hogy csak akkor találod el, hogyha pont a gép törzsére célzol, de akkor mondjuk 1 golyóból pukkan, mint a többi ellen 😛 na ennek a próbálgatása közben... Pont összeütköztem a messerrel. Amit ekkor láttam azt csak másodpercekkel késõbb sikerült felfognom... A két gép mint valami makett összeakadt a levegõben, és tolt hátrafelé a messer, aztán pörögtünk a levegõben.. összeakadva... és tolt visszafelé tovább.. aztán szétakadtunk, én meg lepottyantam.. hosszú csend... hátam mögött nézett haver, hogy most akkor mivan? sokkot kaptam? aztán felocsúdva... UNINSTALL MOST AZONNAL 😄
A Hawx ot még nagy nehezen lenyeltem, mondjuk ott se volt szó átesésrõl meg hasonlókról, de ez valami katasztrófa.. és akkor még a "mágneses térrõl" nem is beszéltem. Ha közel repültem a földhöz, csak úgy fogta magát, és lerántott 3x 4x akkora gravitációval a földbe.
Véletlenül se próbáljátok ki, garantált fájdalom!
"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a kézikönyvben is benne van, hogy ki kell választani a beállításokban a joy-t csak hát ugye ez hiányzik a játékból még...xD elég szívás de hát nincs mit tenni várni kell a patchre..
Azt írja zsongd körbe az épületeket😄 nah.jah
egérrel érdekes meg billel😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
koszonom
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Kampányra klikkelve fekete képernyõ fogad.
Már mindent próbáltam, de nem akar jó lenni.Hang van,de kép nincs.
Mi lehet a gond? Segítséget elõre is köszönöm.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!