• Szefmester
    ratatatatatatattata.. hogy lehet az hogy a csodás soselinuxra képtelenség egy ati drivert feltelepíteni pár kattintásból? valóságos David Copperfildes bűvészshow kellett ahhoz hogy eljussak addig hogy települ.. majd kezdhettem a linux installt előről mert a sose drivere hulladék volt.. Értem én hogy az Ati hibája a hiányos drivertámogatás, de mégis hogy lehet az hogy egyes disztribeken működő csomagok vannak? Egyszerűen nem értem hogy az ultimét linuxod nem kompatibilis egy másik ultimét linuxal, és hogy lehet az a linuxosok rühhelik a saját disztribükön kívül az összes másikat.. Felraktam a sosét itthonra, lenzéett az összes ubuntus, redhatos, és tököm tudja még miféle linuxal rendelkező emberke, ahogyan a winfososok is... Szóval a linuxosoknak egyetlen egy közös tulajdonsága van: Rühellenek minden más Oprendszert ami nem az Ő telefonteljesítményű gépükön csinál fullHD-s 3D-s látványt kínáló Crysys-t 3xos windowz emuláció alatt normál FPS-el..

szánalmas ember vagy ratyitya... megpróbáltam a te szinteden elmondani a gondolataimat, de nem tudom mennyire sikerlt.. lehet csak annyira voltam érthető mint te szoktál..