• Magiszter
    #25
    Nekik mindegy, csak sok pénzük legyen belőle. Gondolom a válság miatt most nem tudják megvenni az új luxusautó flottájukat és világ körüli útra sem telik mindenkinek. Ezért hoznak egy teljesen abszurd törvényt ami egy apró dolgot iszonyatos pénzzel büntet. Majd ha már be is vezetik akkor fognak 100 balekot akinek a legtöbbjét alaptalanul vádolják meg és behajtják rajta a díjat. (bár pl rajtam az életbe nem tudnának 81 Miksát behajtani ha beleszakadnak sem.)

    Amúgy nem tudom megfigyeltétek e:
    Mióta az internet jóformán bárhonnan és bárkinek elérhető azóta nyavalyognak a kalózkodás miatt. A játékipar, a zeneipar és a filmipar együttvéve. Az nem tűnik fel senkinek hogy az utóbbi években nem volt igazán kiemelkedő játék, emlékezetes zene, vagy film? Illetve ha mégis volt az valószínűleg hozott bevételt is rendesen. Mivel mióta net van azóta az emberek jobban odafigyelnek hogy minőséget vegyenek. És mivel 100 ból 1 képviseli a "Hát igen ezt megveszem" kategóriát addig ne csodálkozzanak hogy a szemetet ingyen szerzem be.
    Nem egy olyan játékot tudnék mondani amit csak elkezdtem aztán töröltem a fenébe, vagy olyan zenét hogy egy albumból jó ha egy szám tetszett. A filmek zömét meg megnézem és törlöm. Ha jó akkor megyek moziba (azért ott nagyobb élmény), vagy megveszem DVD-n később.
    Az ilyen Ipari létesítményeknek rá kellene jönni hogy a kulturális terméket nem tömeggyártani kellene. Kulturális minőséget és értéket képviseljen amit kiadnak, nem pedig szemetet. Szemetet senki sem fog pénzért szerezni amíg van más alternatíva. Ha pedig már nincs más akkor egyszerűen nem fog szerezni.

    Ez az én véleményem.