Elfogadták a franciák az illegális letöltések elleni törvényt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
http://althir.org
a munkahelyi emailedet meg a melós telódat tudják ellenõrizni úgy, hogy kinek mekkora adatot küldtél, kit hívtál fel.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
https://twitter.com/foodlfg
Én abban látom a problémát, hogy a franciákat még nem foglalkoztatja eléggé ez az ügy, ezért a hátuk mögött szépen be tudják csúsztatni ezt a rendszer. De amikor majd a szomszédot is ténylegesen több millióra büntetik, akkor már nem fogják ennyire félvállról venni. Nincs olyan értelmes ember, aki ezt eltûrné.
Rövid úton megbukik majd a dolog és hamarosan eljõ a kalózpártok ideje.
Ennek örömére most le is töltök valami filmet. Ezek nem érdemlik meg, hogy az én pénzemen még jobban rajtam élõsködjenek. Azért itt már nagyon el vannak szállva egyes érdekcsoportok... Ezért egyszerûen ki kell nyírni õket.
https://twitter.com/foodlfg
"A törvény fokozatos szankcionálást ír elõ azoknak, akik illegálisan töltenek le kulturális tartalmakat, így zenét és filmeket a világhálóról"
Kultúrális tartalomnak minõsûl egy progi?
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
"Ha viszont nem tudja bizonyitani, hogy artatlan akkor bunoskent fogjak kezelni."
Ártatlan míg bûnösnek nem bizonyul. No igen régen valóban fordítva volt, de azóta mintha lett volna már egy felvilágosulás. Úgy tûnik nem mindnekinél.
"Ha ellopják a kocsimat és ezer embert gázolnak halálra vele (miközben én békésen alszom és nem is tudok róla), majd felrobbantják utána egy bombával valamelyik nagyfejes rezkójával együtt, akkor az mióta az én bûnöm?!?!?""
Ha nem jelenti be idoben az ember, akkor meg a hatalyos magyar torvenyek szerint is _igen_, a tulajdonos bune. De a sima gyorshajtasra is ez vonatkozik. Persze a birosag felmentheti, ha tudja igazolni, hogy nem o volt es akarata ellenere hasznaltak a jarmuvet/szamitogepet/internetkapcsolatat. Ha viszont nem tudja bizonyitani, hogy artatlan akkor bunoskent fogjak kezelni.
"Ámde igen, ha apuka kisfia letölt, akkor a család többi tagjának is nuku net."
Igen, es jo esetben a papat fogjak lecsukni. A lenyeg, hogy senki ne ossza meg a netet a csaladtagjaival, hanem vagy kottessen be mindenkinek kulon, vagy folyamatosan alljon ott es ellenorzizze, hogy nem kovet-e el valamit a gyerek. Ez a kozepkorban is hasonlo modon volt megoldva, ott is a csaladfot vettek elo a gyerekei esetleges tetteiert. Elvileg azota ujra felfedeztek a demokraciat, de a franciak ujabban sokat tesznek ez ellen.
"A svédeknél inkább az a cinkes, hogy bírói ítélet nélkül meg lehet figyelni minden kommunikációt:"
Ez nallunk is igy van, vagy biroi vagy miniszteri engedely kell hozza. Az utobbit meg par eve egy teveostrom utan alairtak az egesz orszagra. Es van lehetoseg a legtobb a tiktositott kapcsolat megfigyelesere is, csak az mar inkabb hack-eles mint megfigyeles. (bar amig teljesen automatizalva van addig a megfigyelest vegzo ezt nem erzekeli)
"én közszférában dolgozom, párszáz évig eltarthat mire bevaslnak rajtam ennyit"
Akkor atvaltjak bortonbuntetesre, ez gyakorlatilag eletfogytiglant jelent.
én közszférában dolgozom, párszáz évig eltarthat mire bevaslnak rajtam ennyit<#hehe>#hehe>
level 18 playstation gamer.
Fontos az is, hogy a "Titkosítatlan bejövõ kapcsolatok engedélyezése" - mezõben viszont NE legyen bent a pipa, hogy legyenek tiltva a titkosítatlan bejövõ kapcsolatok is, ne csak én kezdeményezzem a kommunikációt titkosítva, hanem a peer-ek is csak titkosítva kapcsolódhassanak hozzám. Így elmehetnek a náthás sunyi pi*ába az összes büdöstalpú, hájfejû parlamenti cionista szappanzsidók...
Nem véletlenül mernek ma már mindent megtenni a fejesek és pénzelõik, néha észhez kellene téríteni õket. Franciákban ilyen téren bízok, ha õk is elbuknak, nem szép jövõ vár reánk...
Demokráciához ezek a rendszerek már csak nem is hasonlítanak.
ellenben kitalálták, hogy korbáccsal kell ösztönözni az embereket a vásárlásra
egyébként mi lenne ha hirtelen megszûnne mindenféle letöltés, és mégsem fogyna az a fránya CD/DVD? lenne törvény ami kötelezne, hogy minden hónapban vegyek filmet-zenét?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amúgy nem tudom megfigyeltétek e:
Mióta az internet jóformán bárhonnan és bárkinek elérhetõ azóta nyavalyognak a kalózkodás miatt. A játékipar, a zeneipar és a filmipar együttvéve. Az nem tûnik fel senkinek hogy az utóbbi években nem volt igazán kiemelkedõ játék, emlékezetes zene, vagy film? Illetve ha mégis volt az valószínûleg hozott bevételt is rendesen. Mivel mióta net van azóta az emberek jobban odafigyelnek hogy minõséget vegyenek. És mivel 100 ból 1 képviseli a "Hát igen ezt megveszem" kategóriát addig ne csodálkozzanak hogy a szemetet ingyen szerzem be.
Nem egy olyan játékot tudnék mondani amit csak elkezdtem aztán töröltem a fenébe, vagy olyan zenét hogy egy albumból jó ha egy szám tetszett. A filmek zömét meg megnézem és törlöm. Ha jó akkor megyek moziba (azért ott nagyobb élmény), vagy megveszem DVD-n késõbb.
Az ilyen Ipari létesítményeknek rá kellene jönni hogy a kulturális terméket nem tömeggyártani kellene. Kulturális minõséget és értéket képviseljen amit kiadnak, nem pedig szemetet. Szemetet senki sem fog pénzért szerezni amíg van más alternatíva. Ha pedig már nincs más akkor egyszerûen nem fog szerezni.
Ez az én véleményem.
a zeneiparbban nincs válság, minden bajuk csakis a letöltések miatt van
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mostantól
sõt terrorizmusért is elítélnek
hogy is volt, a kultúra mindenkié? nem alapvetõ emberi jog a kultúrához, tudáshoz való hozzáférés joga?
"300 ezer eurós pénz- és két év börtönbüntetést is kiszabhat."
300 000€ ~ 81 000 000 HUF??? Ez mennyi CD, DVD, software értéke? mi alapján szabják ki? egy cd átlagosan 5k HUF egy DVD 3k HUF akkor ez:
16200 komplett CD ami átlagosan 12 számmal számolva 194400db zene szám vagy
27000 DVD.. abszurd.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ami ebben a HADOPI-ban még mindig nagyon cinkes az, hogy tárgyalás nélkül, bemondásra hoz határozatot a bíró. Tehát ha valaki generál egy fake anyagot, vagy rámondja valamire hogy az szerinte az övé ez elegendõ. Kíváncsi lennék mi történne akkor, ha egy zenész a helyi kormánypártot bemószerolná azzal, hogy anyagát töltötték le. Mondjuk nem vagyok naív, semmi... Mint ahogy ez már meg is történt, amikor felhasználtak egy jogvédett zenét politikai kampányukhoz, a jogtulajdonos megkérdezése és jogdíjak megfizetése nélkül.
A végén már a jutubot is betiltják (vagy fizetõs lesz, de csak legális tartalommal, senki nem tölthet fel gameplayt, meg filmrészletet tartalmazó videókat).
Nekem még mindig a svéd megoldás a legszimpatikusabb.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A másik meg hogy ha ennyire félnek a kalózoktól akkor csinálják azt mint régen az UPC hogy 60 giga letöltés után 300kb/s-rõl 30kb/s-re korlátozták a letöltést, vagy még lejjebb.
Kara kánként folytatom tanításom.
Észak-Korea: 2007-ben készült el az elsõ weboldala, addig sehol nem volt net Észak-Koreán belül. De még mindig vacak a helyzetük, az orvosi ellátás szar, az életvitel ott szar, minden, mai ott van szar. Ellenben net-háborúval fenyegetik Dél-Koreát, és közben atombombával fenyegetik az USA-t. Ja és a poén kedvéért siránkoznak segítségért az egészségügyük miatt, ellenben atombombákra költik a pénzt (ami nem oclsó), meg mindenféle baromságra. Én sose szoktam ilyet mondani (meg hasonlókat sem), de a világ meglenne Észak-Korea nélkül.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ámde igen, ha apuka kisfia letölt, akkor a család többi tagjának is nuku net. Mobilelõfizetése nem tudom, hogy érvényes-e.
#7: a svéd-törvény azért jobb, mert emberbarátibb. Bizonyos jogokat nem sért, mint a francia törvény. Svédeknél kiadhatják az IP-címeket és onnantól kezdve (persze a net megy tovább) a hivatalos szerv majd eldönti, ki ellen intézkedik. Nincs önbíráskodás (mert ez a neteltiltás valamilyen szinten az, tisztára mint a régi Kuba vagy a mai Kína, Észak-Korea).
Amúgy tényleg, csak egy titkosítás kapcsoló, és a milliókat felemésztõ agyfasz törvény, már is baromság.
Mi az a "hagyja"??!?!?! Más bûnéért miért lennék felelõs?! Ha ellopják a kocsimat és ezer embert gázolnak halálra vele (miközben én békésen alszom és nem is tudok róla), majd felrobbantják utána egy bombával valamelyik nagyfejes rezkójával együtt, akkor az mióta az én bûnöm?!?!?
Nálunk is van objektív felelõsségviselés (engem is szarrá büntettek már a tetvek és nem csak azt akinél az autóm volt, pedig ez finoman szólva is geciség), de az csak addig mûxik, míg nem bûncselekmény folyományaként használja más az autómat (gyk. ellopta), nem?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- hát nem
de a büntetés alatt fizetni kell ám a havi dijat, a bírság mellett
de be is lehet vonulni a börtönbe, fizesse addig az állam
a tömeges önfeljelentés is jó módsezr
100 ezer emebert tuti nem kaszliznak be
ellenben faszparaszt Sárközynek lassan tényleg le fog áldozni
Elég lenne a svédországi helyzet: a szolgáltató kiadhatja hivatalos személynek az IP-címeket és majd a hivatalos szerv eldönti, bepereli-e a usert. Ez korrekt megoldás, senkit nem tiltanak el semmitõl.
Amúgy születnek jó filmek, csak nem a nagyközönségnek.
ennyit arról hogy az emberi kultúra egyetemes és szabad
faszfej jobbos Sárközy
pl. Magyarországon 60-70%-ban esett vissza az új gépkocsivásárlás
biztos a letöltõk miatt
válság van, faszfej kiadóknak nem tûnt fel?
francia lennék innentõl kezdve egy büdös CD-t, DVD-t nem vennék, max hallgatnám, nézném amim van, teljes bojkott, no akkor aztán meg is dögölhetnek a kiadók, észre kéne már venni ki van kiért, ki él kibõl
sõt, szélessávról is ugarnék le, max mobilnet, böngészése, e-mailre elég az is
szolgáltatók is megdöglenek
nem baj
okos franciák
csak a teljes bojkott a megoldás, és akkor kiderülne ki is az erõsebb
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Jah és: Pénzéhes banda! Pfujjj! <#vomit>#vomit>