google őrülete elérte kishazánkat
  • ZilogR
    #128
    :D XD

    És nekem tényleg!

    Egy ingatlanos oldalon volt fent, mint "referenciafotó". Felhívtam őket és még engem b...sztak le, h mi hátrányom származik ebből?!? A sztori kritikus része a következő párbeszéd:
    Ingatlanos: - A kivitelezőtől kaptuk a képet, mint referenciafotót, hogy ezt tegyük a hirdetés mellé...
    Én: - Csakhogy nem a kivitelező a tulajdonos, hanem én!
    I.: - És Önnek ugyan milyen hátránya származik abból, ha a lakása felkerül a weboldalunkra?


    Szóval én vagyok a f...fej, mert kifogásolom a dolgot. Tehát mostantól:

    - Ha autót árulok, lefotózok egy ugyanolyat és azzal hirdetem az enyémet! És mivel semmilyen adatot nem közlök a fotón szereplő járműről, a tulajdonosnak semmilyen hátránya nem fog ebből lenni!
    - Ha bikinit árulok ovisoknak, egy vadidegen ovis kislányon fogom lefotózni, az anyuka/apuka engedélye nélkül, de semmilyen adatot nem fogok kiadni a gyerekről, nehogy hátrányuk legyen belőle!
    - Társkereső oldalakra más fotójával, de saját adataimmal fogok jelentkezni, mert nekem is van két kezem, két lábam, és nagy farkam/csöcsöm/satöbbim, de nem egyszerre, persze... és mivel semmilyen adatot nem adok ki a fotón szereplő emberről, neki semmi baja nem lesz a dologból.
    - Ha részeg emberekről, drogosokról, munkakerülőkről, deviánsokról, májevő hullab...szókról írnak egy újságban, jelentkezek, hogy a cikk mellett én képem legyen, mint illusztráció. Mivel odaírják, h a "Kép csak illusztráció", így semmi bajom nem fog származni a dologból...