NullZ3r0#38
Ne próbáld megmagyarázni nekem hogy a Firefox, a Linux és minden egyes open source software szar és gyenge minőségű másolat, és soha nem is lesz több. A hihetetlenül innovatív Microsoft pedig 6 év alatt rakta össze a nem éppen közkedvelt Vistát. Mellesleg a Gimpnek van egy hatalmas előnye a Photoshophoz képest: ingyen van, és ha nekem választanom kell, hogy sok pénzért a Photoshop, vagy ingyen a Gimp, akkor a Gimpet választom, mivel nekem bőven elég.
Én úgy gondolom az ortodox total open source (vagyis a mindenki azt csinál amit akar)nem vezet célra, hanem a hierarchizált fejlesztést támogatom, amikor vannak főállású fejlesztők, akár több cégnél is, egy közös projekten dolgozva. Persze ha valaki valami újat akar hozzáadni a szoftverhez, megteheti, amennyiben ezt a vezetők elfogadják. Ez az ami most kezd kibontakozni, hogy a Linux is komoly üzlet lesz. Erre céloztam eddig is.
Akkora méretűre nőtt már a flame, hogy azt hiszem, rövidítek: mondd meg, te mit szeretnél? Az összes open source fejlesztő dögöljön meg, vagy jelentkezzen a Microsoftnál dolgozni? A Linuxot dobják ki, Firefox se legyen és a Gimpet is dobják a picsába?