SvR nagy topik, nem kell minden évben megjelenő játéknak nyitni, itt jó lesz.
  • Legend Killer
    #83
    nem verzió kérdése. lehet azért van, mert warez :D.
    volt az első ps2 verzió, a zé betűs, az tök lassan jött le. de a vatos félét is feltették, az három óra alatt leszáguldott :D és azzal van ez. neked lehet a zé betűs van, nem emlékszem nevére. ha így van, akkor tuti nem verzió hiba.
    szal vagy warez, vagy alapból ilyen, de attól még jó.
    első hetem tod milyen?
    megcsináltam magam, aztán a családom szupersztároknak :DD, anyukámat bevágtam diva triple threatbe és vesztett, Maria meginterjúvolta. majd Mickivel beszéltem pár szót, mondtam van titkom - h szerelmes vok belé az a titok - de nem mondtam el. aztán ecw-ben bejött ziggler egy fatal4waybe és nyert, utána a ringben Dreamer beszélt vele, h mi a faszt keres itt és Zigglernek az alap felállás szerint lekellett volna fejelnie, de nem tette. lehet azért, mert kevés jelenet volt. mind1, utána a kommentátorokat úgy párosítottam össze, h Matt Striker beszélt Tazzal, aki ugye Smackdownos és a marhák összevesztek :D és jött a main event: kozlov vs christian vs dreamer és mikor promonál Christian melegített, Matt Striker mondta, h jön a main event, mire Tazzal beírtam, hogy találkozunk a ringben majd :D.
    szal, ha sikerül kommentátorokat is bunyóztatni, akkor harcolnak :D.
    smackdownon Todd és JR a kommentátor nálam, mert alapból még más volt asszem, mivel ugyan friss verzió, de annyira mégse és volt1 veszekedése Jerichonak McMahonnal, h nem mehet nehézsúlyú övért, mire McMahon elküldte a picsába, h menjen meccselni és, ha veszít, akkor...
    nem fejeztem be a mondatot.
    de az van, ha veszít egyszer is, mert most bizonyítania kell sokat, akkor kirúgja :D.
    és jött1promo, h Michelle a ringben és Rey ad neki1virágot és bevallja, h szereti, aztán JR és Todd beszélt az estéről és a main eventről, ami övért megy. CM Punk megvédte címét Undertaker ellen.
    nálam eddig így néz ki, egy hét van meg.

    te, h állsz?

    és azt sajnálom, h díváknál nincs több érzelem nyilvánítási opció a jelenet készítésnél. lehetne csók is, de nincs :S :(. így nem nagyon tudok love sztorikat összehozni :S :(.