SvR nagy topik, nem kell minden évben megjelenő játéknak nyitni, itt jó lesz.
  • Legend Killer
    #66
    áhh, az sucks. nézd a 08t. 24/7 player és gm mód volt és ez bőven elég volt nekem, hogy lekössön. 09ellenben csak gagyi road to WM mód és az sucks. vhogy nem az én stílusom, bár Undertakeré télleg ász volt, meg D-X-é is.
    én Randy Orton fan vok mióta a pankrációt nézem. 2007óta kezdtem1night standdel és ott szerettem meg Randyt, sztem legjobb heel. na és 09ben felfoghatatlan számomra, h-h a picsába hagyták ki WM módból? :S namind1, meg karaktere is ps2n elbaszott szar. ps3 és xbox 360n tök király, itt meg olyan volt, mint a08as kábé, ehh.
    remélem svr10ben jobb lesz Randy és bekerül a rtWM módba is.
    és a lényeg az, hogy a 09ben egy olyan mód volt tehát, ami vmennyire leköti az embert és unlockolja a karaktereket, aztán mikor kipörgette, akkor pihen a dévédén. nem vettem meg, letöltöttem. és én már unom a 09t, csak néha jáccok1meccset, ha nagyon nem bírom várni az svr10t.
    de svr10 ütni fog és ismét le fog kötni hosszú ideig.

    két karakter nincs meg svr09ben, ők kik és, h lehet megszerezni őket?
    lássuk csak.. megvan Jilian, Layla, Masked Man, Vince McMahon (Vince-nél/nál1kibaszott vicc, hogy egy idő után töltéskor a statjait mínuszban számolja. minden mínusz1, pedig egy ideig ő volt nálam a nehézsúlyú bajnok, előtte meg ecw bajnok), meg nemtom milyen karaktereket unlockoltam, de tudom kettő hiányzik.

    tudsz1teljes bónusz karakterlistát adni, hogy megnézzem? neked kik vannak meg, mind? gondolom mind.