SvR nagy topik, nem kell minden évben megjelenő játéknak nyitni, itt jó lesz.
  • Legend Killer
    #17
    igen, 08nál ez egyszerűbb volt. de most elővettem 09t és jobb egy picit grafikailag - ps2-m van -, de pl Randy Orton rohadtul nem heel. Mármint karaktere. Nézzétek meg xbox 360n milyen, v ps3n. Nagyon ász. Itt meg? Kaptunk egy SvR 08-s Randy Ortont, akinek a zenéje lett más, Voices-ra áttették és hurrá részükről. Részemről nem, mert ezt leszámítva full úgy néz ki, mint 08ban és akkor még nem volt annyira heel őkelme.
    És a tetkók! Santinoé ps2n jól meg van csinálva, de Randyé? Az is tré, xbox 360n és ps3n sokkal több és jobb tetkója van, ahogy az az életben van.
    szar.

    namind1, konzolon a ps2 számít pécének és oda alig fejlesztenek.

    mert most fifánál megy a vita, h EA már rég óta csak bénázik pécénél, de konzolon tök király, hát a ps2 ott is gáz, viszont ebből a szempontból az svr sorozat kiváló konzolon, mert nagyszerű játékélményt nyújt mindegyik platformon és grafikára se lehet panasz, csak kicsit pár apró részletre.
    pl ps2n nagyon irritáló a papír közönség, meg 09ben mikor Road to WM módnál Undertaker részénél, de bárki másnál elkezdődik a show, végig megy a kamera az arénán és eltűnnek a nézők LOL. Egy pillanatra csak.

    egyébként nekem Randy Orton a kedvencem. 2007 óta nézem a wwe-t a One Night Standdel kezdtem és ott Randy nyitotta a ppv-t RVD ellen. Hatalmas meccs volt! És ott mondhatni szerelem első látásra lett :D, azóta Randynek szurkolok és erre büszke vagyok, hogy nem divat drukker vagyok, hanem végig kísértem Randyt tűzön-vízen át, míg bajnok nem lett.