..Ti hisztek benne?
  • Balumann
    #157
    Milyen felszabaduló energia, erről linkelj légyszi valamilyen tudományos kutatást, cikket. És mi lenne ez az energia, hogyan kerül bele minden élőlénybe és milyenekbe? (hallottam már, hogy van 1-2 ember aki érzi vagy látja, de akár más is lehet, pl. csalás..., vagy más energia aminek köze nincs az ember halálához).

    Az, hogy annyi mindent tudunk egyáltalán nem illúzió (hiszen tényleg annyi mindent tudunk), amikből már le lehet vonni logikus következtetést.
    Vicces, hogy azt is illúziónak tartod, hogy mi irányítjuk az életünket. Már eleve ez is értelmetlenné teszi a lélek létét. De, én ezzel sem értek teljesen egyet, egy kicsit mi is irányítjuk.

    Nostradamusra, ahogy szinte minden "rejtélyesebb" emberre belemagyarázzák a saját elméletüket, olvastam már olyat is, hogy földönkívüliek segítettek neki. Emellett legtöbben azt mondják, meghamisították írásait.

    #156: Volt egy sorozat, az volt a címe, hogy X tesztelők. Különböző megmagyarázhatatlan jelenségeket (ilyen fotós is volt, meg még sok érdekes) reprodukálnak, különböző módszerekkel, érdemes megnézni. A kérdésre válaszolva, nem hiszem el, hogy szellem lenne rajta. Láttam már sok ilyen képet, egyik sem túl meggyőző. A sarkifényt sem hiszem el, hogy szellemek csinálják :P És azt sem, hogy a szellemek döntik el, mikor jön valami természeti katasztrófa,vagy mikor nem lesz jó termés, meg ilyenek. ^^