• Garfield
    Egészen biztosan nem ez az oka, mivel ez nem magyarázza meg azt, hogy miért nem lehet eladni akár a házakat, akár magát az utcát. Arról nem is beszélve, hogy az 5 utcámból 3-nál van ilyen bibi, 2-nél vígan adok-veszek.

A Monopoly torony pedig hülyeség, csak a legeslegvégén érdemes megépíteni: a bevételeidet és a pontjaidat akkor tudod maxra kihozni, ha fokozatosan építkezel, újra meg újra építve az utcáidat újabb házakkal. (Van 10 millád. Melyikkel jársz jobban: 5 Cubic Quarters, ár: 5x2 milla, bér: 5x950e; 2 Spear End Summit, ár: 2x5 milla, bér: 2x1.3m; 1 Hips Plaza, ár: 1x10m, bér: 1x2m)

Egyébként le a kalappal a Hasbro előtt, hogy egy, a többi MMO-hoz képest vasgolyó komplexitású mókát majd egy hónap alatt nem képes normálisan üzemeltetni, legyen szó akár a technikai feltételekről, akár a szabályok kiegyensúlyozásáról. Értem én, hogy ez egy ingyenes, ráadásul promo dolog a részükről, de ezzel csak magukat égetik, nem is kicsit.

U.i.: Az egyik fórumban azt olvastam, hogy jelenleg Ausztráliában nem lehet bulldózerezni az utcákról...