1582
  • n3whous3
    picsába, 900 millás büntetés :C
  • n3whous3
    kéne 10+ milliós utca nekem üresen, van valakinek? :C :)
  • Garfield
    Úgy tűnik, megjavult, nekem most megy.
  • Garfield
    http://monopolyhq.com/2009/10/cant-buy-or-build-streets/
  • keere
    vettem 1 szar kkis utcát, pls add oda a pénzed és akk megveszem az utcáid nagy részét :D (keere néven vok)
  • Cat 02 #1457
    Caat, akinek kell utca az vigye. Illetve van 1.8 milliárdom, szal ha kell licitálok fos utcára is :)
    Utcák nagyobb része mondjuk vass-é volt :D
  • Zetorg
    54, 129, 254, 166 milla bünti így reggel

nem sokat építettem :D
  • n3whous3
    jah, valamilyen 3ds szarságnak lenne a reklám
  • Garfield
    Hát igen...
    Promo alatt nem az ingyenes beetetésre gondoltam, hanem arra, hogy ez a Hasbro részéről egy marketing akció a saját játékai felfuttatására, melyek közül a legnevezetesebb a Monopoly. SMS Bandi nagyobb léptékben.
  • Anahita
    nem hiszem hogy ez lehet, mivel bontani sem tudok.
  • n3whous3
    nabazmeg hát mégse volt igazam, ahogy nézem az utolsó monopoly bejegyzést a blogban :C
  • n3whous3
    milyen promóról beszélsz, szimpla új szerver reset lesz januárban, egy nagy kacsa a pénzes verzió ahogy én olvastam pár helyen
  • a.carkey
    Explorerrel én is csak 1x tudok. Firefoxal minden oké. Szerintem böngészőfüggő.
  • Garfield
    Egészen biztosan nem ez az oka, mivel ez nem magyarázza meg azt, hogy miért nem lehet eladni akár a házakat, akár magát az utcát. Arról nem is beszélve, hogy az 5 utcámból 3-nál van ilyen bibi, 2-nél vígan adok-veszek.

A Monopoly torony pedig hülyeség, csak a legeslegvégén érdemes megépíteni: a bevételeidet és a pontjaidat akkor tudod maxra kihozni, ha fokozatosan építkezel, újra meg újra építve az utcáidat újabb házakkal. (Van 10 millád. Melyikkel jársz jobban: 5 Cubic Quarters, ár: 5x2 milla, bér: 5x950e; 2 Spear End Summit, ár: 2x5 milla, bér: 2x1.3m; 1 Hips Plaza, ár: 1x10m, bér: 1x2m)

Egyébként le a kalappal a Hasbro előtt, hogy egy, a többi MMO-hoz képest vasgolyó komplexitású mókát majd egy hónap alatt nem képes normálisan üzemeltetni, legyen szó akár a technikai feltételekről, akár a szabályok kiegyensúlyozásáról. Értem én, hogy ez egy ingyenes, ráadásul promo dolog a részükről, de ezzel csak magukat égetik, nem is kicsit.

U.i.: Az egyik fórumban azt olvastam, hogy jelenleg Ausztráliában nem lehet bulldózerezni az utcákról...
  • a.carkey
    Nálam az a baj, hogy sem a listámon, sem a profilomban nem szerepel az utcám, de mégis az enyém és tudok is rá építeni. Nem értem mi a szitu ... :(

Mindez azóta, hogy árukapcsolással (pénz plusz utca egyben) adtam el egy utcát. Szóval baromi bugos ez a szar ...
  • Strangereister
    ez azért van, mert az épületek száma elérte kb a 400-at, és ezutá a rendszer már nem enged tovább építeni..., vagyis mindenki, aki hosszútávon gondolkodik csakis monopoly tornyot építsen (bármennyire is hülyeségnek tünik)
  • Anahita
    nekem építésnél is ezt írja. már 2 napja nem tudok építeni semmit.
    tudja valaki mit jelent?
    "it looks like someone else has beaten you to do this, please try again once they're done"
  • Garfield
    Azzal találkozott valaki mostanában, hogy sem az épületeket, sem a komplett utcát nem tudja eladni, és csak egy "It looks like someone else has beaten..." üzenetet kap? Hazard egyiken sincs, és csak az utcák egy részénél, nem az összesnél.
  • Strangereister
    nekem is volt ilyesmi, majd elmúlik...

vennék egyébként 15 millió+ nagyságú utcákat 1-3 milliárd dolcsiért, akit érdekel itt jelentkezhet
  • Zetorg
    nem. már 2 napja ez van
  • Mighty
    Kilépés, belépés nem javítja meg?
  • n3whous3
    lol
  • Zetorg
    volt 5 utcám. eladtam egyet és vissza is vettem rögtön, hogy letisztuljon. amikor eladtam, nem törlődött ki a listából, most kétszer szerepel benne. így 6 utcám van és adót fizetek.

ha most eladom, akkor is megmarad az egyik, de az utca nem az enyém.

mekkora fasszopó már ez :D
  • n3whous3
    mert mákos geci vagy :D
  • Strangereister
    én most napi 3milliárdot költök, egy bünti kártyát sem kaptam már két hete, és pár napja nem építek már monopoly tornyot sem, csak 30 millásat, hogyan lehetséges ez?
    a megfejtéseket kérem :)
  • VRSDM
    lecsaptam.
  • n3whous3
    Ó AZ ÉDES KURVA ANYJÁT, 450+250 MILLIÓS BÜNTETÉS........
  • deer hunterezo
    Hello én befejeztem van pár eladó utca.Keresetek rám darkmaster néven játszok ha kell van egy félig be épített utcám 200 ház van rajta nagyjábol és 550 milla ha kell oda adom .
  • Palinko
    na újraindítás óta megkaptam az első büntikártyám 33 :D
  • Mighty
    Az első 5 utca adómentes. Ez után minden egyes utca +3% adó. Ha megveszed a 39. utcádat is, akkor semmilyen bevételed nem lesz.
  • Anahita
    nem tudja valaki, hogy a napi kapottt pénz után hogyan zámolják az adót? eddig kb a pénz 40-50%-át vitte el, most már közel 90%-át elveszi. van egy másik accountom, ott maradt a kb 40%.
  • n3whous3
    nemtom

btw kéne nekem egy minimum 15 millás utca, valaki tud?
  • Cat 02 #1430
    Igazából van egy-két ilyen utcám (vass17-től), de francnak sincs kedve mind lebontani :D
    Ám nem a 30 millásra gondoltál ?
  • n3whous3
    tippek:
    - bonts kis értékű épületeket és rakj a helyükre nagyobbakat. Az 5 és a 24 millásak rendkívül kis helyet foglalnak, ha szépen vízszintesen megy egy utca (egymásba lógnak eléggé), így sok ráfér.
    - adj el kis utcát és keress nagyobbat, majd építkezz rá. De előtte számold ki, hogy legalább 0-ba jöjj ki másnapra a bontással, mert egyébként abban a pillanatban nem érné meg.
  • Cat 02 #1428
    Ám ti hova építkeztek ? Mert én már nem tudok utcát venni és mind tele :D

Ám local top1>.<
  • n3whous3
    én meg stabilan a national top 10-ben vagyok, de valahogy nem sikerül előre törni még mindig. Ma is -350 milliós kártya, hát a faszomat belé :)
  • VRSDM
    én most feljöttem localba a 7.ről a negyedik helyre.
    szóval ha vannak még eladó utcáitok akkor örömmel veszem őket : )
  • Zetorg
    ez használhatatlan :D
  • kopigeri
    nekem az eddígi max lehúzás 140 milla volt pedít 5 millás házikókat építettem nem ilyen kicsi szutykokat
  • n3whous3
    Hát nem jártál akkor se jól, nekem is sokszor a fél bevételt elviszi

ma nem vitt el egy kanyit se szerencsére