A nap kérdése
  • Ability
    Szavazós topikba már meséltem, hogy nekem különleges érzékem van hozzájuk, akármikor jönnek, mindig velem találkoznak. Régebben jött két nő, valami aranyárban mért könyvet akartak rámsózni, majd mondtam, hogy nem kell. Na erre a válasz: "Jólvan, maga tudja, hamarosan jön a világvége, és csak a szent jehova nép éli túl, majd fogja bánni, ha az égből 50 tonnás kövek hullanak alá és agyoncsapja valamamelyik, de ez már a maga baja." :D

Tegnap is jöttek, már előre láttam rajtuk mit akarnak, de valahogy mégis kinyitottam a kaput, mert addig meg nem szólalnának, én meg nem tudtam kik azok, voltam olyan naív, hogy esetleg anya egyik általám még nem látott ismerőse. Belekezdenek, ahogy nyelt egyet és volt fél mp szünet rögtön benyögtem, hogy senki idejét nem akarom rabolni, főleg nem a sajátomat, nem érdekel a téma. Na erre az egyik köcsög a biciklijét a kapu nyílásához tolta, nehogy becsukjam már előtte, és elkezdte mondani, hogy a magyarok utálják a cigányokat, a szerbek utálják a magyarokat, mindenki utál mindenkit, és Isten ezt nem fogja tétlenül nézni. A világ legromlottabb helyéről, amerikából fog indulni a croatoah járvány (!), és 2-3 hét alatt kiírtja az emberiséget. DE!!! Geológusok kimutatták, hogy MO-n Isten rejteget valamit, és a jehovák rájöttek, hogy mi is az. Ez pedig a továbbélés kulcsa, mert mi vagyunk a szent nép, mi élünk a szent helyen, és csak mi élhetjük túl, de persze csak akkor, ha jehova leszek én is. Állok lemeredve, értetlenül nézek, aztán elhajtottam őket.

De frankón nem értem ezeket. Ezeknek még egységes vallásuk sincs. Mindegyik más sztorival jön, csak a világvége közös. Egyik a keresztény vallásból táplálkozik, mások már pogány vallások alapjait meséli, a harmadik már csak mitológiát. Hihetetlen.

De akkor basztam fel magam teljes mértékben, amikor anno sétálunk egy utcán, két nagyhangú nő paktázik, majd szétválnak, és az utca két végét járták, egyszerre 3 házhoz csöngettek be, aztán amelyik hamarabb kijön azt támadják le. Egyik nő meg nem járt szenrecsével, senki nem jött ki, na akkor leragadt egy háznál és olyan játszott, hogy 30mp-ig folyamatosan nyomta az amúgy rohadt hangos és fülsértő csöngőt. A környékbeli kutyák meg megbolondultak tőle. Aztán már rég elhagytuk őket, de hallom még mindig nyomja, majd belekezdett olyan játékba, hogy ki-be nyomkodja random megint vagy fél percit. Hát úgy volt felrúgom. :D